Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, neîncredere sau nemulțumire stârnită de cei apropiați, care îl vor pune pe nativ în situația să ia în calcul despărțirea de aceștia.

Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va susține demersurile justificate pe cale legală în vederea reglementării unei nereguli în relațiile de muncă sau în regimul salarizării lor.

Până spre 22 decembrie, Racii vor beneficia de o paletă largă de inițiative menită să aducă o îmbunătățire a stării lor de sănătate, mai ales acolo unde va interveni factorul “străinătate”: medicamente cumpărate de pe piața externă, tratamente și proceduri efectuate în unități medicale din afara țării, analize trimise pentru confirmarea unui diagnostic sau pentru o a doua/a treia opinie, care vor avea darul să instaureze certitudinea în luarea celei mai bune decizii medicale și în abordarea unei afecțiuni.

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, Luna Plină din 12 decembrie va introduce o notă de instabilitate la nivelul circulației arteriale și a fiziologiei aparatului locomotor, fără ca prin asta să le afecteze starea de sănătate. Din 13 decembrie, după ora 1:23, Luna va începe să tranziteze zodia Racului și, aflându-se în domiciliu, va îndrepta influențe binefăcătoare spre acești nativi care vor fi, astfel, într-o formă fizică și psihică apropiată de natura specifică structurii lor astrale.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor