Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, ambiții profesionale, dorința de succes, moment al unei satisfacții personale (succes, premiu, notorietate). Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, abordare pragmatică a relațiilor de prietenie; cei născuți în Scorpion vor menține dialogul, colaborarea sau implicarea în activități comune cu unele personae, în ciuda faptului că acelea nu se ridică la nivelul așteptării lor sau care au dat deja semne că relația lor este una de moment, de conjunctură, de interes.

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort personal, în plan interior, menit să le permită obținerea unei stări de calm, de detașare de forfotă exterioară, de cumpătare și de satisfacție personală obținute prin cultivarea unor forme de viață protective: somn, tihnă, siestă, odihnă, relaxare.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul casei, al familiei, al părinților, al averii. Venus va proteja aceste sectoare de viață și preocupări zilnice, poate atenua conflictele, poate elimina stresul, poate provoca momente plăcute sau destinse, poate înlesni ipostaze favorabile unor decizii fericite sau inspirate.

Atenție, la caracterul viclean, ascuns, versatil sau plin de neprevăzut al evenimentelor care se vor produce, între 20-23 decembrie, în plan personal, partenerial sau familial. Context special, între 14-16 decembrie, generat de informațiile salvatoare, esențiale care schimbă datele unei afaceri, asocieri, ale unui proces, ale unei anchete.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile