MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Distribuie

În prima parte a zilei de 6 aprilie, preocupări profesionale, situații speciale, de la caz la caz, importante, relevante, asociate, nu o dată, cu un (oarecare) grad de risc pe care nativii îl vor identifica și asuma. Moment favorabil pentru cei tineri, pentru debut în carieră, pentru o afirmare viguroasă, pentru o intervenție energică în spațiul public, care să-i scoată din anonimat.

Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, posibile destabilizări în planul concret al relațiilor cu unele persoane, dezvăluiri uimitoare ale personalității acelora și concluzii dezamăgitoare care nu le convin nativilor.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, univers interior plin de interogații, nedumeriri și ”dezbateri”. Uneori, Racii se vor lupta cu propriile lor gânduri care nu li se par adecvate realității ori potrivite ipostazelor prin care ei trec în acest moment: li se pare că nu sunt suficient de categorici, de implicați, de curajoși, de eficienți sau de expliciți în afirmarea dorințelor și punctelor lor de vedere.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, univers afectiv încărcat de sensibilitate; în plan partenerial, se poate vorbi de hipersensibilitate, subiectivism și reacții pătimașe. Evoluție nemulțumitoare pentru cei implicați în procese, litigii, anchete, expertize din cauza blocării, limitării câmpului lor de acțiune, a respingerii unor cereri, a amânărilor excesive, a delegării unor atribuții care impun revizuirea dosarelor, a administrării complicate a probelor.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va încetini ritmul dorit pentru reglementarea unor nereguli la locul de muncă ori chiar pentru ocuparea unui post (complicații birocratice, competiții cu ”probleme”, bariere și condiționări juridico-administrative etc.).

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Citește mai multe despre Urania și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii