În dimineața zilei de 31 martie, Marte va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 16 mai a. c., plasându-se într-un sector delicat și difuz. Acest trazit nu va aduce evenimente speciale, din categoria celor vizibile ci mai degrabă predispoziția spre dialoguri interioare.

Uneori, în dorința de a separa adevărul de speculații și impresii, în ajutor, le poate veni o informație din categoria: indiscreție, descoperire întâmplătoare, mărturisire de bună voie, declarație făcută cu scopul de a demasca ceva, etc.

Între 1 aprilie, după ora 16:48′, și 4 aprilie în zori, stare specială: nativii vor fi sensibili, impresionabili, dornici să-și îmbogățeasă universul interior prin cultivarea unor activități specifice: vizite la locuri sfinte, lecturi filosofice, participarea la activități menite să educe, să cultive, să delecteze, să „înalțe” spiritual.

Între 4 aprilie, după ora 04:57′, și 5 aprilie, provocări profesionale, nevoia de a fi combativi, activi, eficienți. Cei tineri vor dezvolta ambiții profesionale mai ales că, din punct de vedere astral, în acest sector al hărții cerului lor de naștere, se va produce, pe 5 aprilie, Luna Nouă în Berbec.

În acest conetxt, s-ar putea produce și contradicțiile între nativi și unii parteneri de afaceri sau de proiect, născute din dorința de a se impune în fața unor parteneri sau asociați.

De altfel, în casa a VII-a, se construiește și o triplă conjuncție între planetele care introduc dificultăți, riscuri, pierderi sau blocaje care își pot exercita impactul și asupra căsătoriei, negocierilor sau proceselor.

Vezi și horoscopul Urania pentru celelalte zodii

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală