În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 29 august a. c., și va exercita o influență pozitivă și deloc ștearsă: el le va da Săgetătorilor forță în afirmarea ideilor, convingerilor și aspirațiilor, permițându-le să se facă auziți și remarcați în plan public, social și profesional.

Pe 12 august, Jupiter va reveni la mersul direct și, până în decembrie 2019, va acționa ca un adevărat și mare binefăcător și protector permițându-le nativilor să ducă la bun sfârșit multe proiecte de viață personală ori chiar de însănătoșire trupească și sufletească.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, perioadă specială în planul comunicării, a primirii și transmiterii de știri și informații. Nota generală va fi de surpriză, de context neașteptat în care apar unele noutăți, lămuriri sau descoperiri, asta și grație efectului produs de Luna Plină în Vărsător din 15 august. Dintr-o altă perspectivă, e nevoie de prudență în excursii și călătorii în cadrul cărora plăcerile extreme, traseele periculoase, situațiile palpitante trebuie să fie abordate cu responsabilitate pentru a se evita accidentele sau întorsăturile neplăcute ale unei călătorii care a început bine și frumos.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va începe, până pe 10 ianuarie 2020, să reformuleze datele esențiale de la locul de muncă. Din 16 august, după ora 06:50, nevoie de ordine, de calm, de atmosferă plăcută, destinsă în spațiul domestic.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă