Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Săgetător pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

În prima parte a zilei de 6 aprilie, stare de exaltare, de entuziasm. Chef de viață care îi mână spre activități de divertisment ce necesită consum de energie (sport, antrenamente, dans, spectacole). Disponibilitate spre aventură. Toate acestea vor fi trăite și mai intens spre sfârșitul acestei săptămâni, pe fondul unei relații incendiare între Jupiter, Guvernatorul lor, aflat în tranzit prin chiar zodia lor, și Soare care traversează sectorul afectivității și al plăcerilor vieții. Dar, din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va pune mai multă temperanță în felul în care nativii vor înțelege să se bucure de viață.

Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, destabilizări ale procesului muncii provenind de la evenimentele care se derulează în plan personal, mai ales în planul sănătății, care le poate „oferi surprize”: disfuncții endocrine, afecțiuni stomatologice, accidente minore care îi scot din ritmul firesc al activității cotidiene. Situații mai puțin previzibile la locul de muncă.

Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, evoluție specială a relațiilor parteneriale. Nota comună va fi dată de formularea în contradictoriu a intereselor și de gradul de combativitate și vehemență la care se va ajunge în funcție de natura acestor premize și de educația ori vârsta fiecărui nativ. Nu va fi o perioadă confortabilă pentru a se realiza o împăcare sau pentru a se demonstra dreptatea și adevărul unui nativ în contextul unor reclamații, anchete, depoziții, procese.

Din 11 aprilie, după ora 05:32′, în ciuda generozității structurale și a unei atitudini corecte față de bani și/sau bunuri, personale ori ale altcuiva, Săgetătorii pot da, acum, dovadă de o ciudată fixitate ori de câte ori va fi vorba de un beneficiu cuvenit lor, indiferent de valoarea lui materială.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close