Din 12 august, când Jupiter va reveni la mersul direct și va fi mai puternic, mai eficient și profund corect sau legal, în influența pe care o va exercita asupra casei a II-a a banilor, și până în decembrie a. c., rezolvarea abuzurilor, a încurcăturilor și a întârzierilor se va face, repede și ușor sau fără nervii și conflictele care le-au pus nativilor nervii la încercare.

Între 11 august, după ora 07:50, și 13 august după-amiaza, situații care nu le vor permite Scorpionilor să vorbească deschis, făcându-i să păstreze în sufletul lor precauții sau chiar spaima de adevăr. Context astral stingheritor pentru cei care vor susține examene, audieri sau vizionări. În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și va începe să exercite, până pe 29 august a. c., o influență binevenită și utilă lor în sectorul carierei.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, evenimente care privesc casa, locuința, averea, relațiile de familie; unele pot fi reflexul situațiilor speciale prin care trec nativii în plan public dacă au funcții, rang, autoritate și răspundere instituțională pe fondul impactului major pe care îl va avea asupra lor Luna Plină în Vărsător din 15 august.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va genera valuri de evenimente care vor schimba, până pe 10 ianuarie 2020, profilul multor conflicte, asocieri, despărțiri, procese, contracte. Primele efecte ale acestor tranzite ar putea fi resimțite chiar de săptămâna viitoare. Din 16 august, după ora 06:50, nevoie de calm și împăcare sufletească, delectare cu preocupări artistice, culturale, religioase, educative, creative, interpretative.

Citeşte şi:

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO