Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 13-19 aprilie 2019
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 13-19 aprilie 2019

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 13-19 aprilie 2019

În prima parte a zilei de 13 aprilie, referiri la idei și premize de învățare, asimilare și dezvoltare profesională. Cei maturi vor demonstra „rezistență la nou” sau dificultăți în a-și modifica niște obiceiuri de gândire.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, situații care-l pun pe câte un nativ în prim-planul atenției publice; dorința Scorpionilor de a se afirma sau de a înfrânge niște obstacole va fi mare.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, tendința de a estompa reacțiile subiective chiar dacă ele sunt justificate în favoarea unor considerații care iau în calcul un scop precis ce trebuie dus la îndeplinire, un interes personal ce nu trebuie sacrificat.

Mercur va intra, în dimineața zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului și va funcționa, din punct de vedere astral, ca un factor provocator de intervenții vehemente ale nativilor în toate problemele de muncă ce vor fi puse în discuție și opoziție fățișă la toate încercările de modificare a unui cadru de activitate stipulat printr-un contract ori de punere în aplicare a unor acte normative.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, se vor accentua preocupările legate de starea de sănătate legată de zona anatomică a capului sau, în general, de fiziologia întregului organism solicitat de faza Lunii Pline în Balanță, din 19 aprilie, care se va petrece, pentru a doua oară în acest an, în Balanță. Prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.

Ipostaze astronomice din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal) s-au format, din anul 2000 până în prezent, de mai multe ori, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai produs și în 2004.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, Luna va începe să tranziteze zodia Scorpionului devenind un aliat al lor în astral care le va rafina percepțiile și le va spori intuiția.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru celelalte zodii

Close
Închide
  Close