MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Distribuie

În prima parte a zilei de 6 aprilie, situații speciale la locul de muncă: măsuri organizatorice care le complică existența, activitate curentă „dată peste cap” de evenimente neplăcute, de exemplu, stricarea aparaturii cu care lucrează. Tensiuni între nativi și un șef sau un coleg. Stare organică influențată de încordarea nervoasă de la serviciu, de micile sau marile conflicte. Vor fi afectate funcțiile cerebrale obișnuite (atenție, putere de concentrare, capacitate de decizie rapidă, înțelegerea corectă a informațiilor). Posibile tulburări de echilibru, de văz, de auz; insomnie și agitație, intensificarea suferințelor mai vechi.

Între 6 aprilie, după ora 15:07′, și noaptea de 8 aprilie, situații-limită în planul relațiilor cu partenerii de viață sau de afaceri. Evenimente care aruncă o lumină nouă asupra unui contract, unui proces, unei anchete, unei negocieri. În general, va fi vorba de o descoperire sau de constatări pe baza unor „probe materiale”. Între 8 aprilie, după ora 23:15′, și dimineața zilei de 11 aprilie, discuții, cu risc mai mic sau mai mare să degenereze într-un conflict deschis, născute din interese materiale contradictorii, din dezinformări, din tactici de păcălire datând din mai – iunie 2018, care acum sunt intuite sau demascate.

Din 11 aprilie, după ora 05:32′, univers interior influențat de tranzitele mai multor planete prin semnele de Apă care intră în rezonanță și în armonie cu Soarele nativilor, generând disponibilități spre trăiri speciale (armonie, intuiție, telepatie, hipersensibilitate mentală, viziuni).

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va sublinia nevoia unei revizuiri necesare a întregului program de viață, pe termen lung și pe termen scurt, care va impune decizii în consecință dintre care, unele, vor privi locul de muncă, salarizarea, exercitarea meseriei.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Citește mai multe despre Urania și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii