Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, în viața unor persoane născute în acest semn zodiacal încep să se producă transformări. Observând atent condiția lor de viață, starea de sănătate, evoluția profesională, problemele economice cu care se confruntă, ei ar putea ajunge la concluzii alarmante, având sentimentul că se îndreaptă spre o perioadă care îi va solicita din plin, pentru care nu au resursele necesare ca să le facă față.

Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, discuții sau demersuri pentru lămurirea unei chestiuni financiare. Drumuri, dialoguri incomode, efort de informare cu privire la o chestiune financiară.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, incapacitate de a renunța la unele idei, impresii sau convingeri bazate pe informații mai vechi pe care nu doresc să le actualizeze sau chiar atitudine ostilă față de orice tentativă de adaptare la nou, de acomodare la sensul și semnificația evenimentelor care se derulează. Conservatorism? Încăpățânare? Spaimă de viitor? Informații care țin pe loc un demers legat de oamenii și instituțiile din străinătate: incapacitatea acelora de a comunica, corespondență defectuoasă sau întârziată, amânări cu sau fără explicație ori motiv coerent. Intrat în mișcare aparent retrogradă, din 11 aprilie, Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale (susținere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel).

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine