Între 11 august, după ora 07:50, și 13 august după-amiaza, discrete disfuncții organice din categoria celor cu care s-au confruntat în ultima vreme fără ca ele să reprezinte un pericol pentru sănătate. Gânduri apăsătoare sau lipsă de perspectivă și soluție la o nemulțumire ce durează de multă vreme.

În seara zilei de 11 august, Mercur va intra în zodia Leului și le va da nativilor, pe până pe 29 august a. c., o disponibilitate aparte în a purta dialoguri de pe poziții autoritare, de a nu se lăsa intimidați, păcăliți sau exploatați prin oferte extravagante și neverosimile. Vărsătorii vor da dovadă în această perioadă de multă maturitate și logică ba chiar și de combativitate, arătându-se neobosiți în demersurile lor de a-și impune un proiect ori de a-și apăra o cauză.

Între 13 august, după ora 18:36, și dimineața zilei de 16 august, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității lor ba, mai mult, în ziua de 15 august, ea se va afla în postura de Lună Plină în Vărsător, ceea ce reprezintă un moment astral important pentru cei care s-au născut în acest semn zodiacal prin impactul pe care îl va avea asupra lor din toate punctele de vedere.

Pe 13 august dimineața, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va arunca, până pe 10 ianuarie 2020, asupra sectorului casei, averii și al relațiilor de familie ori al aspectelor fundamentale care stau la baza construcției lor ca ființă, numeroase stări de spirit marcate de revoltă, refuz, contestare, respingere. Din 16 august, după ora 06:50, posibilă rezolvare financiară (salarială), deocamdată în stadiul de promisiune.

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă