Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate. Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor. Alteori, chiar dacă vor avea timpul necesar, capacitatea lor de a-i ajuta va fi limitată de împrejurări.

Pe această direcție, ziua de 12 aprilie poate fi una specială prin impactul pe care l-ar putea avea asupra nativilor Careul în T la grad perfect (22°), care va funcționa pe direcția caselor IV/X și respectiv I și care va angaja persoana lor, cariera și obligațiile sociale ori relațiile de familie. Impact semnificativ al evenimentelor exterioare asupra patrimoniului personal.

Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 12 august, când își va relua traseul în Săgetător de la 14°, introducând necesare reașezări de crezuri și atașamente importante pentru viața și cariera nativilor.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine