Horoscop Vărsător

Între 28 și 29 martie noaptea, dezordine domestică, tulburări temporare în relațiile de familie. Între 29 martie, după ora 03:38′, și 31 martie, la prânz, dorință de destindere, de relaxare, de abandon în divertisment; condițiile actuale severe de viață cotidiană nu le permit împlinirea acestor chefuri și atunci, probabil că, mulți dintre nativi se vor dedica unor activități ludice în familie (tabinet, scrabble, table), alții vor urmări filme.

În seara zilei de 30 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 13 mai a. c., se va constitui ca un agent provocator, ca un factor de progres care îi cheamă la acțiune, la inițiativă, la mobilizare într-o direcție de viață de care, până acum, nu au fost interesați.

Totuși, în sectorul casei I a personalității, între 30 martie seara și 3 – 4 aprilie, se va constitui un aspect rar, care a funcționat ultima dată în martie 1992 și care va scoate la suprafață dorințele dar și nemulțumirile lor, subliniind capacitățile dar și limitele lor de acțiune sau de competență.

Între 31 martie, după ora 13:44′, și seara zilei de 2 aprilie, accent pe axa celor două case ale sănătății care poate genera o disfuncție metabolică, digestivă, pancreatică, osoasă, reumatismală, dermatologică, neurologică. Între 2 aprilie, după ora 20:27′, și 3 aprilie, abordare „cam de sus” a unor persoane cu care ar trebui să colaboreze, să poarte o discuție pe tema unui proiect sau a unui contract.

Din 3 aprilie, planeta Venus va tranzita zodia Gemenilor și, până pe 7 august a. c. se va plasa în sectorul plăcerilor vieții, intrând în deplină armonie cu specificul și cu aspirațiile patronate de casa a V-a, dând astfel, timp de patru luni, de acum încolo, nativilor posibilitatea să se bucure de viață, să-și valorifice un talent, să fie originali, creativi, imaginativi. Aventurile vor fi incluse, firește, printre plăcerile vieții.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.