Zodia Gemenilor va fi puternic influenţată de Jupiter, în anul 2024. Este un astru plin de noroc, pe care fiecare dintre noi îl întâlnim aproximativ la 12 ani. Va fi un an crucial pentru Gemeni, care vor putea profita de tot ce aduce Jupiter mai bun, arată horoscopul pentru zodia Gemeni în 2024.

Astrul șanselor și al norocului, așa cum este denumit Jupiter, pregăteşte câteva perioade deosebit de norocoase pentru nativii Gemeni, în care totul va merge ca pe roate. Fiecare nativ din acest semn este bine să ţină cont de data de 26 mai, când Jupiter ajunge în Gemeni, și să profite de orice șansă pe care o va primi începând din luna mai, până în luna iunie 2025.

Zodia Gemeni – Marile șanse din anul 2024

În mod special, Jupiter va fi generos cu nativii Gemeni în cursul lunilor de vară, astfel că perioada iunie – august 2024 va fi prielnică pentru îndeplinirea unor dorințe și planuri personale. Mulți Gemeni vor călători în afara țării, vor studia în străinătate, vor participa la cursuri de formare sau vor colabora cu organizații non-profit din afara țării. Aceste activități cu totul noi pentru unii dintre ei îi vor ajuta să își extindă orizontul și să încerce să îți construiască un alt viitor.

1 Mai la Vama Veche. După accidentul lui Vlad Pascu, „drumul morții” a rămas același, dar polițiștii fac mai multe filtre. „Ar fi mai sigur dacă am merge pe câmp, dar e plin de câini”
Recomandări
1 Mai la Vama Veche. După accidentul lui Vlad Pascu, „drumul morții” a rămas același, dar polițiștii fac mai multe filtre. „Ar fi mai sigur dacă am merge pe câmp, dar e plin de câini”

O altă perioadă favorabilă pentru Gemeni, cu șanse și oportunități în ceea ce privește cariera va fi luna octombrie. Mulți nativi vor avea atunci cele mai mari şanse să atingă succesul, în special financiar. Unii dintre ei vor beneficia de oferte din partea prietenilor, colaborări sau proiecte plătite bine, care pot schimba în bine anumite situaţii nefavorabile din viaţa lor.

O altă planetă generoasă cu Gemenii în 2024 va fi Mercur, care va avea perioade scurte de retrogradare, dar perioade lungi în care va susține zodia Gemenilor din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, datorită unei conjuncturi frumoase cu Venus, Mercur va avea o influenţă puternică și asupra relaţiilor de dragoste sau asupra căsătoriilor. Iunie este luna în care nativii Gemeni își vor face planuri în cuplu, aşa că se pot bucura de dragoste, de soare şi de vară, fără să își facă griji. Iar perioada cea mai bună pentru relații, în ceea ce îi privește pe nativii singuri va fi luna august.   

Carieră, muncă şi câştiguri

Încă de la începutul anului 2024, nativii Gemeni vor lucra foarte mult în echipă, la serviciu. Nu vor reuşi să realizeze mai nimic fără sprijinul sau fără colaborarea colegilor. Dacă în anul 2023, mulți dintre ei au avut parte de proiecte de care erau singurii responsabili, în 2024 vor împărţi povara cu ceilalţi. Iar munca în echipă va fi mult mai eficientă și profitabilă.

Decrețelul se pregătește să iasă la pensie și vrea o cană cu apă din Sri Lanka, prin Glovo
Recomandări
Decrețelul se pregătește să iasă la pensie și vrea o cană cu apă din Sri Lanka, prin Glovo

Gemenii trebuie să țină cont de perioadele în care Jupiter le este favorabil. În luna martie vor avea prima şansă să obţină un succes pe care îl urmăresc de multă vreme. Nu este neapărat legat de câştiguri financiare, dar va atrage după el şi bani, pe viitor. Toamna va fi o perioadă prosperă și totodată o perioadă bună pentru nativii care au ambiții mari și urmăresc o carieră nouă sau o avansare pe un post de conducere.

Doar luna aprilie pare să anunțe o situaţie complexă şi dificilă, în care Gemenii trebuie să se descurce singuri, să fie foarte inventivi și diplomați pentru a nu pierde nimic. Ba chiar ar fi bine să ţină secret întregul proiect, pentru că poate fi interpretat greşit.

În a doua parte a anului, mulți nativi se vor bucura de mai multă independenţă la serviciu. Oricum, indiferent de obligaţiile de la serviciu, nu trebuie să piardă din vedere interesele personale. În timpul verii, doar o parte din planurile lor legate de carieră vor prinde contur. Cele mai multe șanse le vor avea în lunile octombrie și noiembrie.  

Uneori, vor fi momente, mai ales primăvara şi vara, când nativii Gemeni ar putea fi înşelați şi ar putea pierde banii pe care ar trebui să îi primească. De aceea, trebuie să fie foarte atenți cu cine colaborează și la ce firmă se angajează.

EXCLUSIV. Procesul polițiștilor judecați după moartea unui bărbat într-o autogară din Pitești, la al treilea termen. Martor: „I-a pus genunchiul pe gât cum pui la porc”
Recomandări
EXCLUSIV. Procesul polițiștilor judecați după moartea unui bărbat într-o autogară din Pitești, la al treilea termen. Martor: „I-a pus genunchiul pe gât cum pui la porc”

Cei care dispun de un buget modest, trebuie să încerce să aibă mai puţine cheltuieli, de aceea este bine să amâne pentru începutul toamnei proiectele mai costisitoare, precum cumpărăturile scumpe sau vacanţele în străinătate.

Zodia Gemeni – Dragostea și relația de cuplu

Jupiter influențează puternic prima Casă a Gemenilor, și anume atitudinea și stilul lor de viață, ceea ce va avea consecințe pozitive asupra relațiilor de cuplu. Energia lui Jupiter și a lui Venus va îmbunătăţi relaţiile intime şi îi poate ajuta pe unii dintre nativii zodiei să transforme o relaţie incertă într-o legătură durabilă. Cei care nu sunt foarte siguri de sentimentele partenerilor de cuplu și simt uneori că relaţia lor nu poate avea vreun viitor, trebuie să își asculte inima. Dacă nu pot face nimic, trebuie să găsească momentul prielnic pentru despărţire și apoi să pornească pe un drum doar al lor.

Se pare că aprilie este luna despărţirilor în 2024 pentru cuplurile care nu mai au încredere în dragostea lor. Dar cei care au relaţii stabile trebuie să știe că Venus le protejează iubirea şi îi ajută să evolueze, să ofere mai mult în dragoste și chiar să discute despre căsătorie și nuntă.

Nativii singuri trebuie să profite de libertatea lor, să călătorească, să se dedice carierei, să pună pe roate activități noi și afaceri. Dragostea pentru ei poate veni la început de toamnă, iar viața se va schimba treptat.

Viaţa de familie

Primele două luni ale anului 2024 şi toamna viitoare vor fi perioade prielnice pentru viața de familie. Lunile aprilie şi august sunt marcate de unele probleme de dragoste, astfel că până şi căsniciile cele mai stabile se pot confrunta cu necazuri. Unele probleme de sănătate din luna august ar putea da peste cap planurile legate de familie, mai ales dacă Gemenii vor să călătorească în străinătate cu copii mici.

În schimb, ianuarie şi februarie, apoi septembrie și octombrie sunt lunile dedicate familiei și copiilor. Nativii Gemeni care sunt deja părinți vor petrece mai mult timp cu cei mici sau vor participa la evenimente în care copiii lor au un rol foarte important.   

Sănătatea

La începutul anului, Gemenii se bucură de multă energie, dar riscă să o risipească pe activităţi lipsite de importanță. Ar trebuie să își canalizeze toată energia pentru a fi mai activi și pentru a face sport. În primul trimestru al anului, nativii care au probleme cu greutatea corporală au șanse mari să țină o dietă de succes, combinată cu o activitate sportivă regulată, pentru a reveni la silueta dorită.  

Oricum, anul 2024 este lipsit de incidente în ceea ce priveşte sănătatea. Singura perioadă în care ar putea apărea unele probleme ar putea fi luna martie, dar nu sunt motive de îngrijorare. Nativii care sunt atenți cu sănătatea lor și merg regulat la controlul medical pot preveni orice neplăceri.

La începutul verii, unii dintre Gemeni ar putea fi supărați de alergia la anumite alimente sau boli de piele uşor de tratat cu remedii naturiste. Cei care au trecut de vârsta de 65 de ani pot avea probleme din cauza unei infecţii auriculare în cursul iernii.  

Ce le poartă noroc Gemenilor în 2024

Topaz azuriu încastrat în bijuterii din argint, pentru echilibru interior și încredere de sine.

Plante de interior cu flori albe, pentru armonie și liniște în familie.

Amulete, cercei sau pandantive sub formă de stea, pentru succes în planurile personale.

Un ficus la birou, pentru creativitate, idei ingenioase și negocieri de succes.

Minifântână decorativă, pentru împlinirea dorințelor.  

Planeta puternică în 2024: Jupiter

Zodia Gemeni în 2024 va avea parte de o influență astrologică specială și anume de vizita lui Jupiter, considerat astrul șanselor și al norocului. Din data de 26 mai 2024, Jupiter va intra în Gemeni și va traversa prima Casă a Gemenilor care este legată de identitatea personală, comportament, personalitate, atitudine și imagine în societate. Jupiter va rămâne în prima Casă a Gemenilor până la data de 9 iunie 2025, când se va muta în zodia Racului și va influența cea de-a doua Casă a Gemenilor și anume banii, câștigurile, valorile și economiile.

Așadar, începând cu luna mai 2024, nativii Gemeni vor avea parte de influența benefică a lui Jupiter și vor bucura de sprijinul acestei planete în tot ceea ce reprezintă proiecte personale, dorințe, ambiții și putere interioară. Jupiter îi va ajuta pe Gemeni să fie mai puternici, mai încrezători, mai siguri pe forțele lor, le va schimba în bine atitudinea, îi va ajuta să fie mult mai optimiști, iar cu o abordare pozitivă ideile lor vor prinde contur și își pot îndeplini multe dorințe.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (7)

piciusz   •   04.01.2024, 10:12

foarte interesante aceste informatii

DanCraciunescu   •   02.01.2024, 18:37

Toti avem nevoie de sanatate si noroc

Andrissima   •   31.12.2023, 10:31

Un articol destul de interesant!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
FANATIK.RO
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Fiica lui Ilie Dumitrescu, apariție de infarct la Premiile Gopo. Mayra a atras toate privirile cu ținuta. Cine a însoțit-o pe covorul roșu
Libertateapentrufemei.ro
Fiica lui Ilie Dumitrescu, apariție de infarct la Premiile Gopo. Mayra a atras toate privirile cu ținuta. Cine a însoțit-o pe covorul roșu
În Würzburg există un magazin românesc cu produse tradiționale din țară » Cât poate să coste un kilogram de carne de miel pentru Paști
GSP.RO
În Würzburg există un magazin românesc cu produse tradiționale din țară » Cât poate să coste un kilogram de carne de miel pentru Paști
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
FANATIK.RO
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Un copil de 6 ani a murit după ce tatăl lui l-a lovit și l-a obligat să alerge pe bandă la o sală de sport. VIDEO șocant
Știrileprotv.ro
Un copil de 6 ani a murit după ce tatăl lui l-a lovit și l-a obligat să alerge pe bandă la o sală de sport. VIDEO șocant
Cum arată apartamentul în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. Are pat rotund și covoare din piele de ponei! 'Plătesc 1.300 de euro pe lună!' FOTO
Unica.ro
Cum arată apartamentul în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. Are pat rotund și covoare din piele de ponei! 'Plătesc 1.300 de euro pe lună!' FOTO
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate
HOROSCOP
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI