Horoscopul școlar – Berbec

Începi anul școlar într-o stare de ușoară confuzie. Abia anul viitor, în primăvară, se va încheia perioada de schimbări, derută și decizii amânate. Atunci, vei avea posibilitatea de a te orienta mai clar spre ceea ce te pune în valoare la școală (materiile la care excelezi) sau, dacă ești în an terminal la liceu, de a alege către ce facultate te vei îndrepta, ce specializare vei alege.

Horoscopul școlar – Taur

Este un an al deciziilor. După o toamnă de acomodare, ai în față o iarnă ceva mai grea, fiindcă începe un proces îndelungat de restrângere a opțiunilor de viitor la una singură. Este esențial, după ce decizia va fi luată, să renunți la preocupările colaterale și să te concentrezi pe lucrurile serioase, adică să începi să te pregătești cât se poate de bine pentru examenele ce vor urma.

Horoscopul școlar – Gemeni

Vei avea mai puține resurse la dispoziție, poate și mai puține persoane pe care să te bazezi, dar cei care vor rămâne alături de tine vor fi o bază solidă. Pe scurt, vei avea strictul necesar pentru a învăța și a obține rezultate bune, dacă vei dori asta. În acest an școlar ești mai orientat spre partea practică a lucrurilor decât spre cea teoretică.

Horoscopul școlar – Rac

Gata cu schimbările nedorite, cu ieșitul la rampă cu sau fără voia ta și cu eforturile peste puterile tale! Acest an școlar îți va aduce mai mult echilibru, dar și șansa de a întâlni oameni care vor ocupa un loc special în viața ta, pe termen lung. La primăvară debutează o perioadă în care te poți asocia cu persoane care au preocupări neobișnuite, avangardiste.

Horoscopul școlar – Leu

Dai dovadă de egoism, dar e un egoism benefic. E normal ca, din perspectivă școlară, să te intereseze cel mai mult propria persoană. Și bine ar fi ca, pe baza acestui interes, să-ți stabilești corect prioritățile. Urmează o perioadă de câțiva ani de muncă serioasă, timp în care de multe ori te vei simți copleșit. Încearcă să rămâi optimist și gândește-te că tot ce acumulezi acum îți va fi de folos în viitor.

Horoscopul școlar – Fecioară

Te adaptezi foarte bine la orice schimbare, îți vezi cuminte de treburi și așa îți pregătești drumul către succes. Din primăvară, începi să-ți vezi altfel viitorul și asta te va împinge să faci o schimbare radicală – poate alegi să-ți continui studiile la un alt profil decât cel ales inițial. Vei dori să acumulezi cunoștințe importante într-un timp scurt, mai ales dacă vei fi presat de timp.

Horoscopul școlar – Balanță

Este un an în care te vei orienta mai bine la școală și vei reuși să faci alegeri foarte bune pentru a valorifica tot ce ai acumulat. Vei simți nevoia să selectezi prietenii, să rămână doar cei care te ajută să evoluezi și să fii mai bun. Atmosfera din familie poate deveni mai rece, dar acesta nu e neapărat un obstacol, poate fi un stimulent pentru a te pregăti și a învăța mai bine.

Horoscopul școlar – Scorpion

Simți nevoia să te afirmi și această nevoie e suficientă ca să te motiveze pentru a face orice efort. Vei reuși să ajungi mai sus decât anul trecut! Examenele, întâlnirile directe cu examinatorii trebuie pregătite foarte bine. Este un an în care vei simți nevoia să te exprimi mai bine, mai concentrat și asta se va vedea în creșterea calității comunicării scrise și vorbite.

Horoscopul școlar – Săgetător

Ești în elementul tău la școală și asta te poate ajuta să înveți orice fără să depui eforturi speciale. Te afli la finalul unei perioade de selecție calitativă a planurilor și a oamenilor alături de care le-ai putea vedea împlinite; din iarnă, vei începe să pui aceste planuri în practică. Este esențial să eviți apropierea de persoane care nu au preocupări serioase și doar încurcă lumea.

Horoscopul școlar – Capricorn

Vrei totul și vrei acum, nu mâine, dacă se poate. Ar fi bine să temperezi această ambiție și să o folosești ca un stimulent pe termen lung, să-ți dozezi efortul și să te asiguri că ai rezultate bune la învățătură de-a lungul întregului an de studiu, nu doar acum, la început. Din iarnă vei trece la cizelarea propriului caracter, prin preocupări care să te ajute să devii un om mai bun.

Horoscopul școlar – Vărsător

După ce ai trecut prin tot felul de situații ciudate ce au avut legătură cu prietenii, ai priceput, în sfârșit, că trebuie să-i selectezi, ca să nu fie doar o companie pentru a pierde timpul. Cu această lecție proaspăt învățată începi noul an școlar și poate și datorită ei vei reuși să progresezi, fiindcă nu le vei mai permite prietenilor să te distragă de la învățătură. Nu e un an ușor, dar eforturile tale vor da roade.

Horoscopul școlar – Pești

S-a stabilit deja o ierarhie la școală, ți-ai ocupat locul binemeritat și acest lucru nu se va mai schimba decât dacă vei dori tu acest lucru. Acum, nu îți rămâne decât să cauți noi ocazii de progres – să cunoști oameni de la care ai ce învăța și să-ți diversifici preocupările. Dacă ești la liceu, poate ar fi bine să te orientezi spre studii în afara țării sau, cel puțin, spre o specializare departe de țară.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri