MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 21:00

Horoscopul toamnei 2018. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea

Distribuie

Horoscopul toamnei 2018. Astrologul Libertății, Elena Bunescu, specialistul care îți spune zilnic ce-ți rezervă astrele, îți dezvăluie azi cum îți va merge în dragoste și în carieră, dar și cum vei sta cu sănătatea și cu banii în următoarele trei luni!

Horoscopul toamnei 2018 – Berbec

DRAGOSTE: Toate lunile de toamnă vin cu o presiune neobișnuit de mare în acest domeniu, semn că e momentul să îți recunoști sentimentele, să le acorzi locul cuvenit și să iei decizii pe baza lor. Ești pe ultima sută de metri a acestui proces, care va dura până la jumătatea lunii noiembrie.

CARIERĂ: Trăiești o perioadă de mari transformări, iar acestea sunt menite să te ajute să descoperi care este cel mai bun drum pentru tine, ce te reprezintă, ce vrei să faci, cu adevărat. Această zbatere va mai dura câțiva ani, dar nu este cazul să îți faci griji, finalitatea va una bună pentru tine. A doua jumătate a lunii noiembrie îți poate aduce o surpriză de departe – o ofertă de lucru de scurtă durată sau ocazia de a studia ceva nou.

SĂNĂTATE: Starea ta de sănătate depinde de echilibrul interior pe care l-ai construit până acum. În septembrie poți găsi soluții mai simple pentru probleme vechi, iar în octombrie și noiembrie ai șansa de a descurca ițele încurcate ale unor probleme de sănătate.

BANI: În septembrie și octombrie te vei confrunta cu instabilitatea surselor de venit, cu fluctuații ale acestora și alte turbulențe de acest fel. În noiembrie vei reveni la probleme nerezolvate în ultimii ani și vei reuși, printr-un efort corespunzător, să le pui pe făgașul normal.

Horoscopul toamnei 2018 – Taur

DRAGOSTE: Te afli foarte aproape de finalul unei etape de stabilizare a vieții de familie. În septembrie și octombrie pot să apară tensiuni în cuplurile mai noi și să se ajungă chiar la separări. În noiembrie începe o nouă etapă, mai calmă, care îți va permite să te ocupi și de alte domenii importante ale vieții tale.

CARIERĂ: Toate lunile de toamnă anunță o adevărată avalanșă de situații complicate, care pot duce la pierderea unui capital de imagine pe care l-ai acumulat cu mari eforturi. Pericolul va persista până în primăvara viitoare, dar următoarele trei luni sunt cele mai intense. Este bine să lași acasă problemele din familie și la birou, pe cele de la locul de muncă.

SĂNĂTATE: Pericolul cel mai mare la adresa stării tale de sănătate vine de la acumularea unor temeri, iar cea mai apăsătoare dintre acestea este teama de schimbare, care poate duce la nenumărate complicații. Toate lunile de toamnă vor accentua instabilitatea pe care o percepi ca pe o amenințare, deși poate fi considerată și a fi aducătoare de oportunități.

BANI: Până la jumătatea lunii noiembrie nu se anunță vreo schimbare importantă pe plan financiar, dar apoi, vei intra într-o perioadă mai favorabilă. Se poate vorbi despre o creștere a veniturilor, pe căi indirecte, cu ajutorul partenerului sau a unor asociați care depun eforturi serioase pentru creștere și dezvoltare.

Horoscopul toamnei 2018 – Gemeni

DRAGOSTE: După un început de toamnă favorabil, urmează revenirea la unele dintre problemele care te-au mai îndepărtat și altădată de cei dragi. Octombrie și noiembrie se pot dovedi luni dificile, pentru că buna înțelegere pe care contezi întotdeauna va lipsi sau va fi mult diminuată.

CARIERĂ: Se încheie o colaborare sau se schimbă atât de mult termenii, încât renunți tu ori se reconfigurează întreaga situație. În noiembrie va începe să se contureze o nouă etapă, mult mai bună, dar pentru asta, va trebui să ai răbdare și să sesizezi momentul. Nu este exclus să semnezi un contract pe baza a ceea ce stabilești în această toamnă.

SĂNĂTATE: Din a doua jumătate a lunii octombrie până spre finalul lunii noiembrie, se creează condiții pentru instalarea mai ușoară a infecțiilor de tot felul, fie ele de sezon sau nu. Este un moment pe care va trebui să îl gestionezi inteligent, ca să nu rămâi cu probleme…

BANI: Toamna aceasta va trebui să gestionezi mai bine resursele de care dispui, atâtea câte sunt. În noiembrie începe o etapă nouă, una care te va îndemna să iei foarte în serios munca și, în acest fel, să îți asiguri cele necesare pentru a-ți vedea realizate planurile.

Horoscopul toamnei 2018 – Rac

DRAGOSTE: Ai în față o toamnă cam fierbinte la acest capitol, mai ales dacă te afli într-o relație de cuplu insuficient sudată. În septembrie încep să apară primele semne că lucrurile nu sunt chiar așa cum credeai, iar în octombrie și noiembrie este posibil să simți un gol afectiv pe care nimeni nu-l poate umple.

CARIERĂ: Este posibil să revină o ofertă pe care ai refuzat-o în anii trecuți sau să alegi să ieși în evidență, ca să fii considerat potrivit pentru o anumită poziție. Schimbările pozitive pe care le aduce această toamnă vor începe să se contureze în noiembrie. Până atunci, va trebui să fii foarte atent cu responsabilitățile pe care ți le-ai asumat.

SĂNĂTATE: Orice probleme ai avea la începutul toamnei, trebuie să știi că spre finalul ei, începând din noiembrie, situația se va schimba și vei avea parte de un context favorabil pentru vindecare și pentru modificarea stilului de viață care a condus la probleme.

BANI: Toate lunile de toamnă vin cu presiunea de a câștiga mai bine, pentru că nevoile sunt altele. Trebuie să știi că partea cea mai mare a acestei presiuni tu o exerciți. Din a doua jumătate a lunii noiembrie va trebui să renunți la astfel de abordări și să te prețuiești mai mult pe tine și tot ce faci deja pentru ca situația financiară să fie mai bună.

Horoscopul toamnei 2018 – Leu

DRAGOSTE: Lunile de toamnă continuă tendința războinică a lunilor anterioare și adaugă un element nou, periculos pentru stabilitatea relațiilor: înclinația ta către ignorarea regulilor. Este o perioadă delicată, în care poți pierde multe, inclusiv un partener important.

CARIERĂ: Evoluția profesională este lentă, solicită mult mai multe resurse decât până acum, iar tu consideri că toate aceste complicații nu sunt decât o povară în plus. Așa va fi și în această toamnă, cu diferența că se vor diminua considerabil temerile tale legate de viitor.

SĂNĂTATE: Este, de departe, cel mai complicat capitol din această etapă a vieții tale. Lunile de toamnă aduc o simplificare, dar nu te scapă de responsabilitatea de a lua măsuri categorice, care să îți permită să îți recuperezi starea de sănătate. O veste bună e că vei descoperi că problemele tale nu se transmit la generațiile următoare.

BANI: În septembrie te organizezi mai bine pe plan financiar, dar orice creștere a veniturilor aduce cu sine un consum mai mare decât erai tu obișnuit. Octombrie și noiembrie sunt luni de reglare, în care se poate contura inclusiv șansa de a folosi un talent pe care l-ai lăsat uitat, într-un colț, și care a fost cândva o sursă de bucurie și chiar de venituri suplimentare.

Horoscopul toamnei 2018 – Fecioară

DRAGOSTE: Toată toamna se va păstra ceața care s-a instalat peste relațiile tale importante, de nu mai știi pe cine te poți baza și pe cine nu. Însă din noiembrie, va începe o perioadă foarte diferită, în care va trebui să îți asumi rolul de protector al celor dragi, asta însemnând inclusiv să-ți schimbi prioritățile în funcție de nevoile lor.

CARIERĂ: Presiunea pe care ai simțit-o în lunile anterioare, nevoia de a progresa pe acest plan, va rămâne valabilă și în lunile de toamnă, dar se va încheia odată cu ele. Până atunci, trebuie să fii pregătit pentru alte câteva etape neplăcute, poate chiar dure, în care va trebui să alegi ce vrei să fii: un profesionist onest sau doar un profesionist.

SĂNĂTATE: Se încheie o etapă care ți-a dat de furcă în acest domeniu, dar nu înainte de jumătatea lunii noiembrie. Până atunci, mai ai de suportat consecințele unui stil de viață și de muncă prin care ți-ai forțat limitele. Cel mai probabil, în anii următori, te vei orienta spre ceva care te pasionează.

BANI: Începi toamna cu mici ocazii de câștig, care vor acoperi unele necesități curente. În noiembrie poate reapărea o problemă financiară provocată de o inițiativă curajoasă de-a ta, pe care acum o regreți, deși ai avut mult de câștigat de pe urma ei.

Horoscopul toamnei 2018 – Balanță

DRAGOSTE: Lunile de toamnă sunt ultimele dintr-un lung șir în care a trebuit să îți stabilești prioritățile în funcție de cei dragi, să ții cont de nevoile lor, în primul rând, și să trăiești bucuriile sau tristețile lor. Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie, va trebui să te ocupi mai mult de casă, de familie și de nevoile tale.

CARIERĂ: Și în această toamnă vei avea parte de suișuri și coborâșuri, de împliniri și dezamăgiri pe plan profesional. Până la finalul lunii noiembrie se poate vorbi chiar și despre senzația că ești într-un blocaj, că lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Cauza se poate ascunde în pretențiile prea mari pe care le ai de la tine.

SĂNĂTATE: În septembrie și mare parte din octombrie vei fi în formă, iar problemele care apar vor fi ușor de rezolvat. În noiembrie însă, pot să iasă la lumină unele complicații provocate de oboseală, de acumularea unor nemulțumiri care subminează starea de sănătate încet, dar sigur. Cheia sănătății tale este, de câțiva ani încoace, păstrarea echilibrului interior.

BANI: Beneficiezi de un context favorabil pentru a-ți crește veniturile, până spre finalul lunii octombrie, când vor începe să apară și scadențe nedorite, datorii sau investiții neinspirate. Ar fi bine să eviți orice fel de speculații financiare în octombrie și noiembrie.

Horoscopul toamnei 2018 – Scorpion

DRAGOSTE: Relațiile tale vor fi instabile nu numai în această toamnă, ci mai mult timp de acum încolo. Ai nevoie de o nouă abordare a acestor relații esențiale, dar nu e nevoie să te grăbești, pentru că vei avea timp să le construiești, pe baza unor evenimente și situații pe care le vei trăi.

CARIERĂ: Septembrie și octombrie sunt luni de extindere a intereselor proprii, de creștere în direcțiile pe care le-ai stabilit deja. Începând cu luna noiembrie, va trebui să te întorci la problemele nerezolvate în ultimii ani și să le găsești soluții corecte. Deși credeai că ai trecut prin destule schimbări, urmează o nouă serie, la fel de interesantă…

SĂNĂTATE: În septembrie și octombrie, pericolele vin pe fondul problemelor din familie, care generează un stres constant și intens. Din noiembrie, pot să reapară unele probleme de care credeai că ai scăpat; este posibil să nu te fi ocupat cu toată seriozitatea de eliminarea cauzelor, de aceea reapar.

BANI: Este posibil să ai o toamnă plină de cheltuieli, dar vei avea ce cheltui și dacă nu va fi așa, vei avea șansa de a-ți crește veniturile începând cu luna noiembrie. Începi să culegi roadele unor eforturi nerăsplătite la momentul respectiv sau răsplătite modest.

Horoscopul toamnei 2018 – Săgetător

DRAGOSTE: Ai parte de o toamnă ceva mai calmă, cel puțin până în noiembrie, când vei începe să te lovești de probleme nerezolvate în ultimii ani. De această dată, va trebui să te ocupi de ele la modul cel mai serios. Problema principală este generată de lipsa ta de încredere în sine, în calitățile neprobate încă.

CARIERĂ: Pe plan profesional, traversezi o etapă de schimbări care va dura câțiva ani. Lunile de toamnă te invită, prin situații specifice, să reevaluezi anumite opțiuni pe care le-ai crezut sigure și să găsești o altă cale, mai bună. În lunile care vin, vei avea ocazia să descoperi și care sunt oamenii pe care te poți baza de acum încolo.

SĂNĂTATE: Treci prin schimbări esențiale – de fapt, o punere în practică a unor concluzii la care ai ajuns în ultimii ani. Acesta este motivul pentru care și starea ta de sănătate oscilează: când stai foarte bine, când nu. Este foarte important să ții cont de semnalele propriului corp și să îți supraveghezi alimentația.

BANI: Continuă seria transformărilor și la acest capitol, lunile de toamnă aducând un calm aparent și o mai mare stabilitate. Ești invitat să cauți alte surse de venit – eventual, prin îmbrățișarea unui domeniu de activitate nou, care va genera o adevărată încrengătură de relații și beneficii.

Horoscopul toamnei 2018 – Capricorn

DRAGOSTE: Este un domeniu supus transformărilor, în perioada următoare. Dacă ai avut senzația că viața te-a luat pe sus și te duce unde vrea ea, nu te-ai înșelat. Așa va fi și în lunile de toamnă, numai că de data aceasta, te va duce spre poveștile neterminate, spre sentimentele pe care nu le-ai exprimat și nu le-ai respectat.

CARIERĂ: Evoluția profesională depinde, în această toamnă, de maturitatea la care ai ajuns și de ceea ce vei acumula acum. Întreaga ta personalitate trece printr-un lung proces de restructurare, de reașezare, care are rolul de a scoate la lumină firea ta adevărată, calitățile reale, unice.

SĂNĂTATE: Ai trecut printr-o perioadă problematică, dar care ți-a indicat problemele reale, tocmai pentru a le putea rezolva. Lunile de toamnă pot aduce o oarecare revigorare, în sensul că vei avea un tonus ceva mai bun. Problema reală este, ca și până acum, alimentația, care influențează direct starea de sănătate.

BANI: Și aici sunt probleme și vor mai fi, până la jumătatea lunii noiembrie. Ai de luat decizii importante aproape în fiecare zi, cele mai multe fiind legate de cheltuieli. Veniturile sunt fluctuante, poate și pentru că le acorzi mai puțină atenție, bazându-te pe membrii familiei. Din noiembrie, vor începe să apară alte cheltuieli, legate de casă și familie, unele pe care nu le-ai considerat necesare.

Horoscopul toamnei 2018 – Vărsător

DRAGOSTE: Ai parte de o toamnă fierbinte, mai ales dacă ești implicat într-o relație de cuplu problematică. Te afli pe ultima sută de metri ai unei etape decisive pentru viitorul acestei relații, iar această etapă va ține până la jumătatea lunii noiembrie. La capătul perioadei despre care vorbim, te așteaptă o separare sau o împăcare matură, rezultat al unor experiențe care te-au maturizat.

CARIERĂ: În acestă toamnă se încheie o colaborare, însă vei rămâne cu relațiile pe care ai reușit să le stabilești, iar acestea pot fi baza unor noi colaborări. Instabilitatea vieții de familie poate fi un obstacol serios în calea evoluției tale profesionale, așa că va trebui să te ocupi și de aceste probleme.

SĂNĂTATE: Există o veste bună la acest capitol, și anume faptul că se pot diminua unele probleme, dar fără să dispară și fără ca asta să însemne că nu va trebui să te ocupi de ele. Toate lunile de toamnă aduc o încetinire a ritmului de evoluție a unor afecțiuni cornice, dar și nevoia reală de a te ocupa de sănătatea proprie, fără întârzieri și amânări.

BANI: Toate lunile de toamnă vin cu aceeași tendință de a risipi economiile și de a neglija ceea ce ți-ar putea aduce venituri suplimentare. Ai multe de învățat despre bani, despre valoarea lor reală și despre ceea ce merită să faci pentru a-i obține. Și în această toamnă vei fi verificat la aceste lecții.

Horoscopul toamnei 2018 – Pești

DRAGOSTE: Toamna începe relativ calm, cu mai multe episoade în care vei descoperi limitele a ceea ce poți cere de la partenerul de cuplu. De la jumătatea lunii noiembrie, sentimentele vor trece în prim-planul vieții tale, devenind motorul principal al schimbărilor și motivația pentru eforturi creatoare speciale.

CARIERĂ: Presiunea pe care ai resimțit-o timp de un an și mai bine va dispărea la jumătatea lunii noiembrie, iar de pe urma ei vei rămâne cu achiziții importante și cu o atitudine nouă, mult mai constructivă, față de muncă. Până atunci, va trebui să te ocupi cu seriozitate de responsabilitățile profesionale și să ții sub control gesturile motivate de orgoliu.

SĂNĂTATE: Veștile sunt bune în acest domeniu, pentru că lunile de toamnă sunt ultimele în care există pericolul acutizării unor afecțiuni deja existente sau a apariției unora noi. Acum e momentul pentru investigații complexe și pentru a lua măsuri care să trateze, dar și să prevină alte dezechilibre.

BANI: Până în noiembrie, vei beneficia de un calm relativ și de venituri constante, apoi te vei întoarce la zbaterea cu care ai început acest an. Scopul este să te asiguri că ești plătit la fel ca oamenii care fac aceleași eforturi ca și tine sau, cel puțin, la un nivel apropiat.


Vezi și previziunile Uraniei!

Comentarii