TAUR

DRAGOSTE: Vara aceasta, celor care sunt implicaţi într- o poveste de dragoste sau vor să îşi găsească o pereche le sunt puse la încercare generozitatea, răbdarea şi dorinţa de armonie. Luna august poate fi delicată pentru relaţiile din interiorul familiei.
CARIERĂ: Luptaţi pentru o poziţie profesională corectă, bazată pe merite şi pe calităţi dovedite. În iunie există şanse reale de creştere a veniturilor şi tot atunci începe o perioadă benefică pentru cei care studiază sau dau examene. În iulie s-ar putea să faceţi un pas înapoi în evoluţia profesională, acolo unde pretenţiile nu corespund cu experienţa sau cu nivelul real de pregătire.
SĂNĂTATE: Din iunie beneficiaţi de o formă de protecţie astrală specială, care vă poate ajuta să mobilizaţi resurse interioare nebănuite pentru a grăbi procesul de vindecare. Acest tranzit accentuează însă dorinţa constantă de plăceri, inclusiv culinare, şi v-aţi putea trezi cu câteva kilograme în plus. Se menţine şi chiar se accentuează pericolul unor afecţiuni în zona lombară şi în cea a rinichilor sau la cap.
BANI: În lunile iunie şi iulie pot veni mici sume de bani din activităţi extraprofesionale sau din valorificarea unor bunuri. August este o lună complicată şi pe acest fond aţi putea fi tentaţi să luaţi decizii rapide, legate de moşteniri sau de o sumă importantă, aflată în posesia partenerului de viaţă. Aveţi grijă ce hotărâţi, ca să nu riscaţi distrugerea relaţiilor cu familia!

GEMENI

DRAGOSTE: Se păstrează tendinţa de deteriorare a prieteniilor, de acumulare a nemulţumirilor şi de însingurare. E un test de durată, pe care unele relaţii îl vor trece, iar altele nu. Luna iunie vă aduce mai multă energie, dorinţă de comunicare şi ceva mai puţine probleme în relaţiile cu cei dragi. În iulie nu le refuzaţi nimic persoanelor importante din viaţa voastră, iar acest lucru determină complicaţii financiare. August poate veni cu picătura care umple paharul cu probleme…
CARIERĂ: Luna iunie poate aduce numeroase situaţii problematice la locul de muncă, din cauza unor decizii luate de şefi. Acesta ar putea fi momentul în care hotărâţi să faceţi o schimbare profesională şi să continuaţi pe cont propriu, investind într-o afacere mică, dar cu posibilităţi mari de dezvoltare. Iulie e momentul de vârf al complicaţiilor financiare, iar luna august poate fi dificilă, dacă nu v-aţi corelat cheltuielile cu veniturile.
SĂNĂTATE: Cea mai complicată lună pentru sănătate e iunie, care debutează însă şi cu un aspect astral ce favorizează vindecarea. Fie se neutralizează cele două influenţe şi afecţiunile sunt latente, fie se manifestă, dar sunt uşor de identificat şi de tratat. Luna iulie poate aduce dificultăţi la nivelul digestiei, iar august accentuează eventualele probleme, dacă nu învăţaţi să gestionaţi situaţiile stresante.
BANI: Iunie este o lună modestă la acest capitol, cu zile mai bune şi mai puţin bune. Pot apărea mici oportunităţi, sub forma unor mici afaceri sau alte forme de câştig, dar este vorba de eforturi în afara meseriei de bază. Luna august se anunţă dificilă, din cauza complicaţiilor financiare apărute din faptul că v-aţi obişnuit să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi.

EXCLUSIV. Interviu la Zürich cu Sepp Blatter, fostul șef al fotbalului mondial: „Dacă fata mea ar fi trebuit să se căsătorească, i-aș fi spus să-l aleagă pe Messi”
Recomandări
EXCLUSIV. Interviu la Zürich cu Sepp Blatter, fostul șef al fotbalului mondial: „Dacă fata mea ar fi trebuit să se căsătorească, i-aș fi spus să-l aleagă pe Messi”

RAC

DRAGOSTE: Din iunie aveţi ocazia să vă integraţi mai bine într-un grup de persoane de care vă leagă interese comune. Astfel, sunt posibile noutăţi în plan sentimental. Dacă sunteţi în căutarea unei perechi, nu este exclus ca o rudă sau un prieten să vă prezinte pe cineva. Iulie şi august pot fi complicate pentru cei care se află într-o relaţie deja oficializată, deoarece concentrarea pe nevoile proprii poate dăuna armoniei din cuplu.
CARIERĂ: Iunie este o lună cu sarcini profesionale în plus. Iulie aduce mai multă energie în plan personal şi rezultatelele muncii vor fi şi ele mai bune. E bine să evitaţi conflictele, iar atunci când situaţia o cere, să vă exprimaţi punctul de vedere clar şi precis. Mulţi dintre voi vor descoperi că un adevăr dureros spus la momentul potrivit face minuni în situaţiile dificile, în special în relaţiile de serviciu. August e o lună complicată şi se recomandă să fiţi prudenţi şi realişti.
SĂNĂTATE: Tendinţa voastră de a vă opune schimbărilor şi acumularea constantă de nemulţumiri reprezintă un pericol real pentru sănătate, deoarece pot apărea conflicte interioare ce slăbesc rezistenţa organismului. În iunie puteţi afla noutăţi despre afecţiunile de care suferiţi, lucruri care vă vor ajuta să apelaţi la tratamentul potrivit. Iulie aduce un oarecare echilibru, care se poate strica însă în august, dacă nu reduceţi stresul.
BANI: Iunie este o lună neutră sub aspect financiar, cu excepţia cazurilor în care va trebui să cheltuiţi pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. Iulie şi august sunt destul de complicate pentru cei care se ocupă de afaceri, din cauza posibilelor conflicte cu partenerii sau cu asociaţii. August poate aduce mici câştiguri.

Tot ce nu a căutat Agenția Națională de Integritate în conturile deputatului Apjok Norbert, „oaia neagră” de pe listele UDMR
Recomandări
Tot ce nu a căutat Agenția Națională de Integritate în conturile deputatului Apjok Norbert, „oaia neagră” de pe listele UDMR

LEU

DRAGOSTE: În iunie se clarifică relaţiile sentimentale, acolo unde au existat anumite probleme, fie în sensul unei separări rapide, fie în sensul asumării unei relaţii cu bune şi cu rele. În iulie s-ar putea să deveniţi mai subtili şi mai delicaţi în relaţiile cu cei dragi, pe care simţiţi nevoia să-i protejaţi şi să-i ajutaţi să se dezvolte. August, chiar dacă vine cu un îndemn general către schimbare, pe voi vă va afecta mai puţin şi nu va provoca dezechilibre în acest domeniu.
CARIERĂ: Această vară vă aduce oportunităţi deosebite de afirmare, de obţinere a recunoaşterii efortului depus, fie prin urcarea pe o altă treaptă profesională, fie prin acumularea unui capital de imagine care vă va oferi o autoritate de necontestat. Toată vara vă ocupaţi mult de carieră, pentru că simţiţi că a venit momentul să vi se facă dreptate. Se poate vorbi şi despre implicarea în numeroase proiecte paralele, în care vă puneţi la bătaie calităţi pe care puţini le cunosc.
SĂNĂTATE: Principalele probleme de sănătate din această vară vizează domeniul alimentaţiei. În iunie aveţi parte de împliniri în multe domenii de viaţă, iar asta poate duce inclusiv la creşterea gradului de toleranţă faţă de eventualele afecţiuni rămase netratate. Iulie poate accentua problemele, prin lipsa generală de energie şi prin nevoia de a încetini ritmul activităţilor profesionale, aşa că este indicat să vă luaţi un concediu în această lună sau în august şi să vă îngrijiţi de sănătate.
BANI: Sectorul financiar nu primeşte nici o vizită planetară importantă până în septembrie, de aceea nici nu se anunţă evenimente deosebite în planul finanţelor, dar asta înseamnă şi că sunteţi cumva la adăpost de pierderi sau pagube. Trebuie să reţineţi faptul că oportunităţile legate de carieră se vor traduce la momentul potrivit şi în beneficii financiare.

Dacă ești fost șef în ANAF și în CFR, poți să iei, fără să dai statului niciun ban, terenul bazei feroviare din Snagov, valorând zeci de milioane de euro?
Recomandări
Dacă ești fost șef în ANAF și în CFR, poți să iei, fără să dai statului niciun ban, terenul bazei feroviare din Snagov, valorând zeci de milioane de euro?

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Schimbări şi evenimente importante se pot petrece în acest domeniu în toate lunile de vară, în special pentru cei care călătoresc, care sunt plecaţi la studii în ţară sau în străinătate ori care aleg să se perfecţioneze prin înscrierea la o anumită formă de şcolarizare. Aceştia dovedesc mai multă deschidere către creşterea nivelului de trai şi de aceea au parte şi de o viaţă sentimentală mai dinamică. Luna august este însă delicată pentru toţi, mai ales pentru cei implicaţi în relaţii noi.
CARIERĂ: În iunie aflaţi numeroase informaţii care vă pot deschide uşa către un alt loc de muncă sau care vă facilitează transferul la un alt departament, pe un post cu aceleaşi responsabilităţi, dar mai bine plătit. Iulie este o lună favorabilă pentru afacerile de familie sau pentru cei care se ocupă de medicina alternativă.
SĂNĂTATE: Nu există aspecte care să vizeze starea de sănătate în mod special, ceea ce înseamnă că afecţiunile care apar în această vară sunt rezultatul unor obiceiuri nesănătoase. Este foarte importantă atitudinea voastră faţă de orice problemă de sănătate. Dacă o abordaţi ca şi cum ar fi o catastrofă, vă diminuaţi şansele de a vă înţelege cauzele profunde şi de a putea lua măsurile potrivite. Ar fi înţelept să o priviţi ca pe un semnal al organismului, care vă atrage atenţia că ceva nu este în regulă cu stilul vostru de viaţă. În august se accentuează nevoia de a vă îngriji de sănătatea unui apropiat.
BANI: În iunie se pot clarifica unele probleme financiare, ceea ce înseamnă şi reducerea gradului de stres pe acest subiect, începând cu a doua jumătate a lunii. Nu este exclusă nici munca departe de ţară, dacă asta vă doriţi. Până la finalul lunii august, se pot contura contexte de acest fel, mai ales pentru cei tineri şi dispuşi să facă sacrificii. Din toamnă, vi se va cere performanţă la locul de muncă şi asta poate însemna inclusiv cheltuieli proprii pentru a face rost de materiale didactice sau altfel de informaţii. Lunile iulie şi august sunt mai degrabă de consum pentru tot felul de necesităţi, ale voastre sau ale unor apropiaţi.

BALANŢĂ

DRAGOSTE: Sunt deja serios avariate sau probabil s-au încheiat relaţiile care datează de mai mult timp şi au arătat numeroase disfuncţionalităţi. Luna iunie poate accelera ritmul unor decizii de acest fel, deşi alte aspecte vorbesc despre şansa de a înţelege că respingerea brutală a unui partener incomod nu e deloc o soluţie. Tot în iunie puteţi intra în contact cu persoane deosebite, care vă pot ajuta să descoperiţi viaţa la un nivel mai profund.
CARIERĂ: Luna iunie aduce şansa de a primi informaţii de mare preţ pentru a vă schimba viaţa, inclusiv atitudinea faţă de muncă şi progresul profesional. Iulie vine cu concretizarea unor şanse deosebite pentru cei care au preocupări artistice sau au obţinut deja performanţe notabile în carieră. August poate fi o lună delicată în acest domeniu, pentru că veţi fi tentaţi să transferaţi asupra domeniului profesional nemulţumirile din celelalte ramuri şi să exageraţi în dorinţa de a ieşi în evidenţă şi de a urca mai multe trepte deodată.
SĂNĂTATE: Vara vine cu urgenţe legate de sănătate doar în acele cazuri în care nu există o atitudine corectă faţă de propriul corp. Veţi avea ocazia să descoperiţi că remediile acţionează mai bine pe un fond de detaşare mentală sau că echilibrul mental şi curăţenia interioară pot ajuta corpul să se vindece mai repede. Luna august se anunţă dificilă pe sectorul digestiv, dacă veţi neglija calitatea şi cantitatea alimentelor pe care le consumaţi.
BANI: Lunile de vară pot aduce o oarecare eliberare, de scurtă durată, de grijile financiare, prin bunăvoinţa cuiva din familie. În iulie, echipa din care faceţi parte ar putea acumula capital important, iar asta înseamnă că şi veniturile voastre vor creşte. În august veţi simţi nevoia să preluaţi controlul ca să evitaţi derapajele. Se va pune şi problema unor moşteniri.

SCORPION

DRAGOSTE: Sunt şanse mari ca relaţiile care se oficializează în această vară să fie de durată, în special cele care se bazează pe o dragoste matură, profundă şi permanentă. În iunie şi iulie, viaţa vă scoate în cale o nouă iubire, o persoană cu care puteţi construi o relaţie aşa cum aţi visat. Luna iunie este un interval de tatonare, de pregătire a terenului. Iulie e o lună foarte bună pentru vacanţă, călătorii şi pentru regăsirea echilibrului. August vine cu numeroase complicaţii legate de deplasări sau de puterea de a susţine o relaţie la distanţă.
CARIERĂ: În iunie aţi putea semna contracte de colaborare sau alte documente importante, care să oficializeze participarea voastră la un proiect profitabil. În iulie şi în august va trebui să duceţi aceste înţelegeri la un alt nivel, superior, pentru că veţi simţi nevoia să vă documentaţi, să învăţaţi sau să daţi examene pentru a vă dovedi calităţile.
SĂNĂTATE: Lunile de vară nu aduc la fel de multe probleme de sănătate precum cele anterioare, iar acelea care apar nu sunt urgente, pentru că suferinţa devine suportabilă, iar uzura generală a organismului încetineşte. Rămân însă destul de multe probleme de rezolvat. Ar trebui să înţelegeţi că vă faceţi singuri rău prin excese de tot felul.
BANI: Iunie este o lună bună să faceţi strategii şi calcule sau să negociaţi condiţiile pentru un împrumut care vă va permite să lansaţi un proiect. Iulie poate aduce şanse de câştig legate de străinătate sau de colaborarea cu un grup de persoane din ţară. August este o lună complicată şi provocările pe care le aduce pot fi destul de intense. Pentru că vă lipseşte încrederea în propriile planuri, poate fi dificil să-i convingeţi pe alţii că ar fi o idee bună să vă sprijine cu resursele lor. În această vară aveţi mare nevoie de inspiraţie, de idei constructive, dar şi de odihnă.

SăGETĂTOR

DRAGOSTE: Iunie poate fi luna deciziilor importante, legate de viitorul relaţiei de cuplu în care sunteţi implicaţi. Tentaţia principală este de a vă păstra independenţa, ca să puteţi iubi pe cine şi cum vreţi voi. În august, reveniţi cu picioarele pe pământ, apreciind orice gest frumos din partea persoanelor dornice să facă parte din viaţa voastră. Chiar dacă veţi căuta să clarificaţi imediat orice situaţie confuză legată de relaţiile voastre, ar fi de dorit să ţineţi cont de faptul că, până în decembrie, propriile sentimente pot fi înşelătoare.
CARIERĂ: Întreaga vară aveţi ocazia să arătaţi care vă este valoarea reală şi să obţineţi recunoaşterea acesteia. În iunie, negocierile, discuţiile şi semnările de contracte devin posibile, la fel şi diversele colaborări, eventual cu persoane aflate în poziţii avantajoase, care vă pot sprijini.
SĂNĂTATE: Unul dintre pericolele – minore, ce-i drept – care vă vizează în toate cele trei luni ale verii este să ignoraţi calitatea şi cantitatea alimentelor consumate, ceea ce vă expune la eventuale probleme digestive sau la complicaţii care ar putea apărea începând din septembrie. Un stil de viaţă dezordonat îşi va arăta adevărata faţă în iulie şi în august, prin diminuarea vitalităţii, singurul semnal clar că ceva nu funcţionează aşa cum trebuie în organismul vostru. Se recomandă mese mici şi dese, dar şi o selecţie mai riguroasă a alimentelor, care ar trebui alese şi pentru virtuţile lor terapeutice.
BANI: S-ar putea să treceţi prin etape extreme în domeniul finanţelor în această vară, de la bucuria unor câştiguri mai mari la situaţii în care veniturile să nu mai fie suficiente pentru nevoile curente. Rudele vă văd ca pe o potenţială sursă de venit şi firea voastră generoasă le va da dreptate. Dacă în iulie sunt şanse mai mari să faceţi faţă cerinţelor lor, în august va trebui să realizaţi adevărate jonglerii financiare pentru a vă descurca onorabil în cele mai multe situaţii.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Relaţiile sentimentale sunt refugiul vostru în această vară, un fel de balsam sufletesc ce va funcţiona impecabil în iunie şi iulie, dar mai puţin în august. Vă deschideţi inima pentru dragoste şi treceţi într-o nouă etapă a relaţiei. Chiar din primele zile ale lunii iunie sunt posibile întâlniri plăcute, cu persoane care vă vor atrage imediat atenţia. Cei angajaţi într-o relaţie de durată vor trebui să facă faţă unor provocări care vor lua cel mai adesea forma unor divergenţe de viziune între ei şi partener.
CARIERĂ: Iulie este o lună complicată pentru cei care îşi desfăşoară activitatea într-un mediu conflictual, unde diplomaţia este regulă, iar echilibrul nu poate lipsi. Iar august este pe departe cea mai complicată lună, pentru că se va pune problema unor alegeri dificile, între asumarea unui parcurs profesional ambiţios, care vă permite să vă dezvoltaţi şi retragerea într-un mediu cunoscut, previzibil şi călduţ. Pentru a evita tensiunile inutile, ar fi bine să reţineţi că aveţi obligaţia morală de a valorifica acest context, care apare foarte rar.
SĂNĂTATE: Răscolirile din celelalte domenii din viaţa voastră pot lăsa urme serioase asupra stării generale de sănătate. Trebuie să vă eliberaţi de tensiunea interioară, să vă limpeziţi la nivel emoţional şi să vă recâştigaţi echilibrul. Stilul de viaţă de acum, pesimist, rigid şi autodistructiv, nu vi se potriveşte şi trebuie să-l schimbaţi. Cei mai mulţi dintre voi simt deja nevoia vitală de a alege o cale de evoluţie, de a cerceta diverse curente spirituale pentru a lua ce e bun din fiecare. Orice fel de preocupare în acest sens vă aduce armonie.
BANI: Au de câştigat cei care au trasformat o pasiune în meserie sau care îşi exercită profesia aleasă cu maximă implicare. Se recomandă să vă supravegheaţi cu mai multă atenţie cheltuielile, în loc să vă concentraţi pe atragerea de venituri, pentru că lunile de vară vin cu accentuarea poftelor, căutarea luxului şi a plăcerilor scumpe.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Dintre toate lunile acestei veri, cea mai potrivită pentru a vă apropia de persoana iubită este iunie. Tot în iunie începe să se contureze un context favorabil pentru cei care doresc să îşi întemeieze o familie sau să aibă un copil. Luna iulie este destul de complicată în plan profesional, ca şi august, iar aceste provocări v-ar putea abate atenţia de la relaţiile sentimentale.
CARIERĂ: În iulie şi în august aţi putea lua decizia de a munci mai mult, în mai multe locuri. Se poate vorbi şi despre o posibilă evoluţie în străinătate sau de contactul cu persoane de altă naţionalitate, dar aceasta este cea mai dificilă dintre căile de evoluţie profesională pe care aţi putea-o alege. Vreţi să evitaţi plafonarea într-un domeniu profesional care nu vă permite progresul şi din acest motiv v-aţi putea asuma riscuri care depăşesc puterea de înţelegere a celor apropiaţi.
SĂNĂTATE: Pot să apară numeroase disfuncţii provocate de carenţele alimentare sau de accentuarea unor probleme pe fondul oboselii. Sunt de evitat excesele alimentare, care v-ar putea aduce câteva kilograme în plus. Flexibilitatea articulaţiilor poate avea de suferit din cauza sedentarismului şi a lipsei de minerale. Se recomandă consumul produselor naturale, crude, care se digeră uşor şi care nu produc toxine.
BANI: Nivelul cheltuielilor din această vară ar putea fi consemnat ca record personal sau de familie, pentru că sunt multe de făcut şi toate costă. Vremea economiilor s-a dus, aţi avut destul timp la dispoziţie pentru a căuta cele mai bune oferte şi cele mai bune metode de a investi banii ca să vă aducă profit. O altă posibilitate de câştig, în afară de efortul propriu, este integrarea într-un proiect ambiţios al unui prieten, al unui grup sau al unei rude care vine cu un capital şi care v-ar putea propune să faceţi parte din echipă.

PEŞTI

DRAGOSTE. În iunie începeţi să vă schimbaţi atitudinea, iar asta atrage atenţia unor persoane din anturaj, care ar putea deveni interesate de o relaţie mai apropiată cu voi. Ieşiţi din casă mai des, vă exprimaţi clar şi răspicat părerile şi produceţi o impresie puternică oriunde v-aţi afla. Iulie aduce complicaţii sentimentale, dar vă dă şi puterea necesară pentru a elimina din viaţa voastră persoane care vă văd ca pe o sursă de beneficii. În august, un apropiat v-ar putea dezamăgi fără intenţie. Capacitatea voastră de a ierta ar putea trece în umbră, mai ales dacă este o persoană care v-a mai înşelat aşteptările.
CARIERĂ. Planul profesional funcţionează bine şi aşa va evolua şi pe parcursul verii. Sunt avantajaţi cei aflaţi în posturi importante, cei care iau decizii în numele altora. În iunie, ar fi bine să evitaţi planificările, pentru că orice plan cade sau se schimbă de la o zi la alta. În august, superiorii ar putea începe să se orienteze după sugestiile voastre sau să vă ceară părerea mai des.
SĂNĂTATE: În august, se anunţă suprasolicitări cardiovasculare, creşterea tensiunii oculare sau posibile probleme legate de coloana vertebrală. Există riscul să acumulaţi un stres mental accentuat, care să vă strice echilibrul interior.
BANI: Pentru că în plan profesional va continua tendinţa de a fi remarcaţi şi valorizaţi, se poate spune vara vă este benefică sub aspect financiar. Lunile iunie şi iulie pot înclina balanţa mai degrabă către cheltuieli, pe fondul nemulţumirilor, care vă diminuează dorinţa de a vă proteja resursele. August poate fi o lună dificilă, pentru că apar cheltuieli cu caracter obligatoriu, cel mai probabil solicitate de familie. Se poate isca un conflict între necesitate şi nevoia de a vă permite o plăcere, măcar din când în când.

Urmărește-ne pe Google News
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
GSP.RO
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
ȘOC! Cât costă un show EROTIC cu Daniela Crudu! Sumele sunt HALUCINANTE
Playtech.ro
ȘOC! Cât costă un show EROTIC cu Daniela Crudu! Sumele sunt HALUCINANTE
O comună mică din România va deveni polul nuclear al Europei, însă localnicii nu ştiu nimic. "Ce construieşte?"
Observatornews.ro
O comună mică din România va deveni polul nuclear al Europei, însă localnicii nu ştiu nimic. "Ce construieşte?"
Horoscop 25 mai 2022. Săgetătorii își vor regăsi curajul de a privi realitatea în față și de a acționa conform noilor observații
HOROSCOP
Horoscop 25 mai 2022. Săgetătorii își vor regăsi curajul de a privi realitatea în față și de a acționa conform noilor observații
Tânărul care s-a prăbușit cu parașuta încurcată era elev al Aeroclubului din Târgu Mureș. A căzut de la peste 1.000 de metri
Știrileprotv.ro
Tânărul care s-a prăbușit cu parașuta încurcată era elev al Aeroclubului din Târgu Mureș. A căzut de la peste 1.000 de metri
ŞOC în Capitală! Marea vedetă a murit după ce a căzut misterios de la balcon: primele informaţii
Orangesport.ro
ŞOC în Capitală! Marea vedetă a murit după ce a căzut misterios de la balcon: primele informaţii
Sânziana Negru: „Asta înseamnă timeless – reinterpretare.”
PUBLICITATE
Sânziana Negru: „Asta înseamnă timeless – reinterpretare.”