MENIU CAUTĂ
17 Dec. 2005 22:54

I-am daruit un look nou!

Distribuie

Ca si anul trecut, castigatoare la concursul ”Vreau un look nou”, pentru care Libertatea a colaborat cu Compania Avon Cosmetics si cu salonul Look Studio (Bucuresti, Calea Dorobanti, Intrarea Camil Petrescu nr. 1, tel. 212.06.60), a iesit o tanara mamica. E vorba de Daniela Hlusac, de 34 ani, secretara la o firma de telecomunicatii din Bucuresti, pentru care schimbarea de look a echivalat cu un cadou in avans de la Mos Craciun.


Inainte de interventia hair-stylistului Gina Neagu si a make-up artistului de la Avon, Maria Pricop, Daniela avea un par degradat, vopsit in 4 nuante (de la negru la castaniu), fara forma si volum, iar machiajul, desi minimal, era nepotrivit cu varsta ei (o imbatranea, in loc s-o puna in valoare). Cand a iesit din mainile responsabilelor cu schimbarea in bine, Daniela aproape nu s-a mai recunoscut si ne-a spus ca e asa de fericita, ca parca pluteste: ”Toata lumea de la birou mi-a spus ca sunt mult intinerita, ca arat superb, iar mie nu-mi vine sa cred cat de bine a iesit totul. Imi place mult de tot. Sunt superfericita!”. O data cu schimbarea de look, Daniela a primit si un cadou de la Avon.


Maria Pricop, make-up artist Avon, a decis ca machiajul pe care Daniela il purta inainte era inadecvat: tus negru, fara fard de pleoape, si contur de buz de inchis, fara ruj sau cu un ruj foarte deschis. A spus ca acest machiaj nu se mai poarta si nici nu-i pune in valoare trasaturile frumoase. I-a recomandat sa renunte la contraste si sa mearga mai mult pe jocuri de lumini si umbre.


I-a si exemplificat, aplicandu-i dupa cum urmeaza:
* fond de ten lichid ”Personal Match”, in nuanta ”Nude”
* pudra pulbere ”Porcelaine Beige”
* creion contur ochi ”Glimmerstick”, Blackest Black
* mascara neagra ”Lash designer”
* fard de pleoape nuanta Sandy
* fard pentru pometi ”Peachy Glow”
* fard de obraz din gama ”Avon Bronze”, nuanta Deep Bronze
* gloss din gama ”Glazewear”, nuanta Tickled Pink


Gina Neagu de la salonul Look Studio e cea care s-a ocupat de vopsitul, tunsul si coafatul Danielei. Parul ei trebuia deschis la culoare, dar pentru ca jumatate din lungimea firului de par  era inca vopsit negru si nu permitea trecerea brusca de la brunet la blond, s-a optat pentru o solutie de compromis: castaniu cu suvite mai deschise. Intr-o prima faza, Gina i-a deschis cateva suvite cu Platinium de la LOréal (fara amoniac) si a folosit oxidant de 40%, apoi a vopsit-o cu nuanta de maro 6/7 de la Wella, cu oxidant de 6% (doar pe portiunea care a fost naturala).


Daniela a stat cu vopselele 40 de minute, apoi a fost spalata cu sampon Optimizor de la LOréal, i s-a dat pe suvite cu nuantatorul 775 Colour Touch de la Wella, a fost din nou spalata, cu sampon pentru par vopsit de la Wella. A urmat un tratament pentru par vopsit de la Wella, apoi clatirea si aplicarea unei spume de volum. Dupa care Daniela a fost tunsa si coafata.


Castigatoarea noastra, inainte de transformare

Comentarii