MENIU CAUTĂ
27 Apr. 2012 14:45 , de Monica Stan

La ce trebuie să ne gândim înainte de a avea un bebeluş

Distribuie

Vă trebuie o locuinţă stabilă

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un bebeluş este siguranţa. El are nevoie de un loc în care să se simtă ocrotit. Bebeluşului nu-i face deloc bine să fie mutat din casă în casă pentru că parinţii lui sunt nevoiţi să schimbe din diverse motive locuinţa. Dacă staţi cu chirie ar fi bine să vă găsiti un contract pe termen lung, astfel încat să-i asiguraţi bebeluşului stabilitatea de care are nevoie, potrivit sfatulpărinţilor.ro.

Stabilitatea finaciară este şi ea importantă

Când tu şi soţul tău aţi ajuns la un nivel financiar optim pentru întreţinerea unui copil, este un alt semn că puteţi fi pregătiţi pentru un copilaş. Un bebeluş este destul de costisitor pentru că are nevoie de scutece, lapte, jucarii, hăinuţe sau cărucioarele. Oricare dntre obiectele de care are nevoie un nou născut costă o mică avere.

Dacă vă plac petrecerile va trebui să renunţaţi la ele

După venirea pe lume a copilului este mai greu să vă mentineţi statutul de petrecăreţi. În primul rând trebuie să vă gândiţi cu cine lasaţi copilul dacă vreţi să plecaţi la vreo paranghelie. În al doilea rând, trebuie să vă gândiţi bine dacă mai sunteţi dispuşi să vă invitaţi acasă prietenii pentru distracţie? Dacă vă doriţi un bebeluş, petrecerile ar trebui să se rărească semnificativ. Asta însă nu înseamnă că nu veţi mai avea viaţa socială, ci doar că e nevoie de un echilibru.

Cine va va ajuta cu copilul?

Sunt multe întrebări la care trebuie să găsiţi un răspuns înainte de a avea un copil. Cine vă va ajuta, cine va sta cu el când voi veţi fi nevoiţi să plecaţi undeva sau când veţi merge la serviciu. Un plan bine pus la punct înainte de a face pasul cel mare vă poate salva, chiar dacă pe parcurs veţi face unele modificări.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii