Oamenii foarte inteligenţi, foarte talentaţi, în special artiştii, vor reuşi să materializeze cu succes ideile pe care le au – dar cu multă muncă şi cu mult chin. Altfel spus, am intrat în anii marilor opere artistice şi ai marilor invenţii. Omenirea în general va fi mult mai încordată decât până acum, dar şi mult mai pragmatică.

4078-166974-h.jpg

Berbec 21.3 – 20.4
Berbecii să coboare cu picioarele pe pământ

Aceşti nativi trebuie să acorde o importanţă mai mare posibilităţilor nefolosite până acum pentru a avansa în carieră, să nu mai găsească diferite scuze pentru a renunţa la progresele pe care le-ar putea face în profesie şi în plan social. Le stă foarte bine în postura de persoane ambiţioase, capabile să aibă şi o carieră şi o viaţă de familie exemplare. Este posibil că unii să îşi îndrepte atenţia asupra familiei pe care au neglijat-o pentru a-şi găsi energia şi motivaţiile necesare ca să îşi continue drumul în viaţă.

Taur 21.4 – 21.5
Taurii îşi vor folosi cunoştinţele acumulate

Ei sunt vizaţi în domeniile cunoaşterii, învăţării, deplasărilor scurte sau lungi, folosirii unor cunoştinţe deja acumulate care au rămas în aşteptare. Trebuie să pună accentul pe comunicare, pe contacte umane, să-şi depăşească timiditatea, reţinerile de orice fel şi să aibă curaj. În cazul lor se pune problema regăsirii capacităţii de a crede în proiectele şi planurile lor de viitor, pe care nu le construiesc niciodată fără să ţină cont de realitate. Pot fi nevoiţi să reia studiile, să înceapă o nouă formă de învăţământ sau să se specializeze într-o altă ramură a domeniului de pregătire de bază.

Gemeni 22.5 – 21.6
Gemenii pun bazele unor afaceri pe termen lung

Au în faţă o perioadă în care interesele financiare trebuie să fie pe primul loc în preocupările lor. Trebuie să găsească noi modalităţi de câştig bazându-se pe idei de afaceri ale unor apropiaţi: un membru al familiei, partenerul de cuplu sau o altă persoană care vine cu idei interesante. Doar cei care vor refuza să se implice pot rămâne în afara acestui context care încurajează iniţiativele mici, care cere multe eforturi, dar promite venituri pe termen lung.

Rac 22.6 – 22.7
Racii – atenţie la greşelile din cuplu

Aceşti nativi vor trece printr-o perioadă de testare în relaţiile importante, în primul rând în cea de cuplu. Principala problemă care ar putea să apară este dacă aceştia vor acorda mai multă atenţie greşelilor din trecut sau vor accepta să se implice într-o relaţie mai veche pentru a avea parte de un viitor mai bun. Înainte de a abandona o relaţie, ar fi bine să se asigure că au făcut tot ce se putea pentru a o salva, dacă s-a ajuns deja atât de departe. Ei sunt cei care trebuie să ofere timp, atenţie, afecţiune, încurajări, fără să aştepte recom- pense pentru generozitatea lor.

Leu 23.7 – 22.8
Leii îşi consolidează cariera

Ei scapă de tensiunile din relaţiile importante care trec prin semnul Racului şi sunt în faţa unei mari provocări în privinţa locului de muncă, a construirii unei cariere şi asumării depline a responsabilităţilor pentru ceea ce fac. În acelaşi timp, vor trebui să devină mai eficienţi, să se poată folosi de experienţa acumulată pentru a avea rezultate mai bune, fără ca eforturile să fie la fel de mari. Este bine să acorde o importanţă deosebită sănătăţii, să îşi schimbe stilul de viaţă dacă situaţia o cere.

Fecioara 23.8 – 22.9
Fecioarele vor fi mai puţin «prudente»

Au de lucru în relaţiile de dragoste, cele cu copiii, în privinţa investiţiilor şi a proiectelor care se bazează pe creativitate. Se aşteaptă de la ei să dea dovadă de maturitate, să îi sprijine pe cei dragi, să îi ghideze, nu să îi limiteze din cauza binecunoscutei lor prudenţe. Pot să îşi clarifice problemele legate de rolul de părinte prin naşterea unui copil sau prin îmbunătăţirea atitudinii faţă de ceilalţi

Balanţa 23.9 – 22.10
Balanţele vor avea un program încărcat

Pot avea de acum înainte un program mai încărcat, prin înmulţirea solicitărilor atât din partea familiei, care are nevoie de ajutorul lor, cât şi în privinţa carierei. Sunt puşi în situaţia de a folosi resursele acumulate pentru a face faţă tuturor situaţiilor, sunt împinşi înainte de context, care nu le mai permite pauze în care să aibă timp să se îndoiască de calităţile lor

Scorpion 23.10 – 21.11
Scorpionii devin mai puţin orgolioşi

Ei sunt vizaţi în sectorul acumulării de cunoştinţe şi mai ales al aplicării lor. Ceea ce au învăţat trebuie să fie folosit pentru a-şi face viaţa mai bună. Trebuie să lase deoparte filosofia vieţii pentru trăirea concretă conform conceptelor în care cred. Este o perioadă bună pentru a vedea dacă ideile lor sunt valabile, dacă pot fi aplicate în realitate sau nu. În acest context, este de aşteptat ca mulţi dintre ei să devină mai practici, mai harnici şi mai puţin orgolioşi.

Săgetător 22.11 – 20.12
Săgetătorii câştigă bani

Sunt puternic sprijiniţi pentru a-şi îmbunătăţi situaţia financiară, bineînţeles fără ca acest lucru să însemne că le pică ceva din cer. Este nevoie de implicare, de voinţă şi de orientare strategică. Protecţia de care beneficiază poate veni sub forma ocaziilor de a-şi asuma noi sarcini, de a intra în noi contexte profesionale în care să fructifice calităţi deja conturate. Sunt invitaţi să coboare cu picioarele pe pământ, să se uite cu atenţie prin buzunare şi să facă ceea ce trebuie pentru a schimba situaţia.

Capricorn 21.12 – 20.1
Capricornii, ajutaţi de parteneri

Aceşti nativi au în faţă o perioadă în care vor fi puşi faţă în faţă cu propria persoană, se vor întreba dacă ceea ce au construit până acum îi reprezintă cu cinste. Primesc o mână de ajutor preţioasă şi de la partenerul de cuplu sau de la alte persoane care contează în viaţa lor. Acest ajutor poate fi dificil de acceptat, pentru că vine sub forma unor conflicte repetate sau a unor termene până la care trebuie să se decidă ce vor face cu viaţa lor de acum înainte. Cu siguranţă vor ieşi întăriţi după toate aceste încercări, vor şti exact că trebuie să se bazeze în primul rând pe ei. Ar trebui să fie atenţi la momentele în care vor fi tentaţi să caute vinovaţi pentru faptul că au renunţat la ambiţiile şi proiectele lor în favoarea unui apropiat.

Vărsător 21.1 – 20.2
Vărsătorii realizează tot ce şi-au propus

Vărsătorii se află într-o perioadă de concretizare: până acum au planificat, au visat, au făcut proiecte fel de fel. Acum sunt în situaţia de a face tot ceea ce au plănuit, de a finaliza ceea ce au conceput. Se recomandă să fie flexibili în gândire şi deschişi la ceea ce le aduce fiecare situaţie prin care trec, ce trebuie să schimbe pentru a cunoaşte o nouă formă de succes în plan profesional. Presiunea este destul de mare, mai ales în cazul celor care au stabilit o separare foarte clară între viaţa personală şi carieră, este falsă şi nu le aduce nici un beneficiu.

Peşti 21.2 – 20.3
Peştii, reci şi corecţi

Ei se află în postura unor observatori neutri pe teritoriul relaţiilor de suflet, al prieteniilor şi eventualelor legături cu protectorii lor. Sunt mai reci şi mai corecţi faţă de ei înşişi, se protejează mai bine împotriva dezamăgirilor în dragoste, se bazează mai puţin pe prieteni şi devin mai independenţi. Pot să apară solicitări din partea grupului din care fac parte, care le cere să se implice mai mult în activităţile comune, să participe la acţiuni sau să se separe de acele persoane. Este posibil să fie puşi în situaţia de a lua decizii importante legate de copii, dacă îşi doresc sau nu să devină părinţi şi dacă fac ceea ce trebuie în acest rol.

Axa Dragonului reprezintă linia evolutivă a individului

Nodurile Lunare sunt punctele de întâlnire dintre orbita Lunii în jurul Pământului şi orbita Pământului în jurul Soarelui. Sunt puncte simbolice de bază în astrologie, care ne arată cum ne putem armoniza cu tendinţele generale ale perioadei pe care o trăim. Unul este Nodul Nordic, care simbolizează principiul evoluţiei, al gândirii, al acţiunii. Celălalt este Nodul Sudic, care simbolizează potenţialul nostru de bază, cunoştinţele acumulate şi talentul. Ele sunt unite de o axă, care se mai numeşte Axa de Evoluţie a Dragonului şi reprezintă linia evolutivă a individului. În funcţie de mişcarea planetelor, aceste puncte îşi mută periodic poziţia dintr-o zodie în alta, iar axa care le uneşte determină modificări în comportamentul nostru.

„M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc" | Scandal IMENS după decizia inexplicabilă din sportul românesc!
PARTENERI - GSP.RO
„M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc" | Scandal IMENS după decizia inexplicabilă din sportul românesc!
Umilită de colegi la şcoală, o fată de 14 ani şi-a pus inel gastric ca să slăbească. A murit după 2 zile, într-o clinică din Grecia
Observatornews.ro
Umilită de colegi la şcoală, o fată de 14 ani şi-a pus inel gastric ca să slăbească. A murit după 2 zile, într-o clinică din Grecia
Horoscop 23 iunie 2021. Taurii dezleagă enigme vechi și deschid uși care păreau bine ferecate pentru ei
HOROSCOP
Horoscop 23 iunie 2021. Taurii dezleagă enigme vechi și deschid uși care păreau bine ferecate pentru ei
Metoda prin care o reţea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunţuri OLX. Ce a păţit un tânăr din Galaţi
Știrileprotv.ro
Metoda prin care o reţea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunţuri OLX. Ce a păţit un tânăr din Galaţi
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
(Publicitate) 10 motive pentru care Samsung Neo QLED este televizorul anului 2021
PUBLICITATE
(Publicitate) 10 motive pentru care Samsung Neo QLED este televizorul anului 2021