MENIU CAUTĂ

McDonald’s scoate cheeseburgerii din meniurile Happy Meal. Care e motivul și ce alte măsuri va mai lua

Distribuie

McDonald's renunță la cheeseburgerii din Happy Meal. McDonald's a anunțat că va renunța la cheeseburgerii din meniurile pentru copii, Happy Meal, până în 2022.

Compania precizează că această măsură ar urma să fie implementată în toate fast-food-urile lanțului de restaurante de tip fast-food și susține că încearcă să le ofere celor mici variante mai sănătoase, potrivit CNN.

În meniurile Happy Meal vor fi incluși în continuare hamburgerii și Chicken McNuggets, dar porțiile de cartofi prăjiți din aceste meniuri vor fi micșorate.

Schimbări vor avea loc și în privința băuturilor oferite în Happy Meal. Compania va adăuga sticle de apă plată în fiecare meniu, iar laptele cu ciocolată va conține puțin zahăr.

Compania promite că va oferi și alternative sănătoase părinților care le cumpără celor mici mâncare de la fast-food: fructe, legume și cereale.

Toate meniurile Happy Meal din SUA vor conține cu 600 de calorii până în luna iunie, iar măsura va fi apoi adoptată treptat în cel puțin jumătate din restaurantele din lume până în 2022.

McDonald’s susține că, astfel, conținutul de calorii al unui Happy Meal va fi cu 20% mai mic, precizează sursa citată.

Află trucul dezvăluit de un angajat McDonalds. Poți obține mult, dacă știi asta!

FOTO – McDonald’s România


CITEȘTE ȘI…

VIDEO EXCLUSIV/Liviu Teodorescu a devenit popular abia la sfârșitul clasei a 12-a. „Nu am avut viață socială în liceu”

VIDEO EXCLUSIV/Dezvăluirile Olgăi Bălan, artista care l-a sedus pe Michele Placido. L-a pierdut pe Cattani și își dorește un soț român


 

Citește mai multe despre cheeseburger, happy meal și mc donalds pe Libertatea.

Comentarii