MENIU CAUTĂ

Mihaela Borcea te învaţă cum să slăbeşti

Distribuie

Soţia preşedintelui de la Dinamo dezvăluie cum a reuşit să-şi remodeleze corpul

Deşi are 39 de ani şi a trecut prin două naşteri, Mihaela Borcea arată mai bine ca multe fete de 20 de ani. Însă puţini ştiu că în urmă cu aproape 7 ani, imediat după ce i-a adus pe lume pe gemenii Angelo Mihai şi Antonia Melissa, soţia preşedintelui dinamovist Cristi Borcea avea multe kilograme în plus.

4333-232951-untitled6.jpgMihaela a acceptat să dezvăluie cititoarelor noastre secretul prin care reuşeşte să arate atât de bine. ”Nu am apelat niciodată la operaţii estetice. Secretul unei siluete frumoase e dat de muncă. Lucrez foarte mult în fiecare zi şi asta mă ajută enorm”, a precizat Mihaela. Totuşi, soţia lui Cristian Borcea, care deţine clinica de înfrumuseţare ”Michelle”, spune că pentru a avea o siluetă atrăgătoare trebuie ca organismul să beneficieze de echilibru hormonal: ”Clienţilor noştri li se fac înainte de tratament analize de specialitate. Apariţia celulitei, acneei şi îngrăşatul au cauze care pot fi depistate în urma analizelor.”

Face tratamente de înfrumuseţare la clinica sa

Pentru a-şi menţine o siluetă de invidiat, Mihaela Borcea are mare grijă de alimentaţie. ”Mănânc foarte multe produse naturiste. Chiar mi-am amenajat acasă o mică grădină, astfel că îmi cultiv singură legumele”, a explicat Mihaela. Bea des ceai Zein (combinaţie de muşeţel, fenicul, floare de violetă, petale de trandafir şi roiniţă) pentru eliminarea toxinelor din corp, sucuri naturale şi nu trece peste prânz fără să mănânce o ciorbă.

”După ce i-am născut pe Angelo Mihai şi pe Antonia Melissa aveam multe kilograme în plus. Nu vă spun câte! În anii care au urmat, am pierdut din greutate constant, printr-o alimentaţie sănătoasă. Cu dieta pe care v-o prezint am reuşit însă să slăbesc brusc 8 kilograme într- o lună şi jumătate, astfel că acum am ajuns la 57 de kilograme. Însă dieta trebuie însoţită de tratamente de remodelare corporală, de diminuare a celulitei şi de tonifiere musculară şi cutanată, pe care eu le-am făcut la recomandarea medicului de la clinica mea. Acestea sunt personalizate pentru vârsta, înălţimea şi constituţia mea, precum şi pentru numărul de kilograme pe care le am în plus”, a încheiat Mihaela.

Dieta recomandată de Mihaela

4333-232952-untitled5.jpg

Comentarii