Mod de preparare: se amestecă ingredientele uscate, apoi se adaugă untul şi gălbenuşurile. Se lasă la frigider 30 min. Se pregăteşte crema, mixând gălbenuşurile cu zahărul, apoi cu făina şi nuca de cocos. Treptat se pune laptele cald şi se amestecă bine. Crema se răstoarnă într-o cratiţă şi se pune la foc mic, amestecând până se îngroaşă. Când e gata se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se scoate aluatul de la rece şi se întinde o foaie. Se taie cercuri, cu un pahar şi se coc în cuptorul preîncălzit, circa 10 minute. După ce se răcesc se ung cu cremă şi se lipesc câte două. Se prepară glazura, amestecând toate ingredientele şi se decorează fiecare biscuit, apoi se presară cu nucă de cocos.
Reţetă trimisă de Alina Văcaru, din Iaşi
Intră aici pentru mai multe rețete delicioase

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_a088f72440ff772fbd37b78ec65747ad.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_20752deb57bf06000b737918db5d2799.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_1ff7d596f81d453893e0af2c196d1939.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_b5f6ba8658ef46776475b31b94074473.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_7ab66a37334e184810c8dc044a039790.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_6d5b4aef0b34455f67134382c03f8548.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_ff11f1f2cff783e730c0f57254b170ea.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_90e0dc84100198a5f4954ea0e989675c.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.