- Ingrediente: 300 g paste, un ardei, 700 g varză dulce, o ceapă, ulei, sare, piper, o roşie pentru decor, verdeaţă.
- Preparare: se fierb pastele, se trec prin jet de apă rece şi se lasă la scurs. Se curăţă şi se spală ceapa, ardeiul şi varza. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit în ulei, apoi se adaugă varza tăiată fideluţă. După ce varza s-a călit, se sărează şi se piperează după gust. Se amestecă pastele cu varza. Se repartizează salata în farfurii şi se ornează cu felii de roşii şi cu verdeaţă.
Reţetă trimisă de Clementina Cojan, Bistriţa-Năsăud
Intră acum pe shop.libertatea.ro și cumpără, la un preț excepțional, DVD-ul «Gătește cu Horia Vîrlan»!
Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:22
Puteți adăuga, de asemenea, proteine cum ar fi puiul, tonul, brânza feta sau tofu pentru un plus de savoare și substanță
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:22
oferă un echilibru excelent între carbohidrați și nutrienți din legume
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:21
o opțiune minunată pentru zilele călduroase de vară sau pentru a aduce un plus de culoare și nutrienți pe masa