Mergi direct la conținut »
Ofertă Specială Plătește 1 și Merg 3 în Delta Dunării! (PUBLICITATE)

Vara te-a prins fără niciun plan de vacanță? Ce spui de o escapadă în paradisul Delta Dunării, alături de cei dragi, fără costuri ascunse și fără bani de buzunar? Prin programul Plătește 1 și Merg 3 la Gulliver Delta Resort 3*, ideal pentru familiile cu copii sau minigrupurile de prieteni, un sejur de 4 zile pentru toate cele 3 persoane costă doar 1.438 de lei! Preț final! Pachetul include: transport cu autocar, 3 nopți de cazare, pensiune completă tip bufet, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, surprize de bun venit!

*Oferta Specială este valabilă pentru plecările din 18.07; 01.08 și 08.08, pentru 3 persoane cazate într-un apartament cu două camere, în limita locurilor disponibile!

„Bonus” primești cele mai pitorești peisaje, o atmosferă tihnită și un apus spectaculos cum doar în Delta Dunării mai poți vedea!

Tradiție și relaxare la Gulliver Delta Resort 3*

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este locația preferată a familiilor cu copii, a seniorilor dornici de relaxare și a tinerilor dinamici. Complexul, dezvoltat în armonie cu natura, are o poziție ideală la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canal Uzlina, fiind un excelent punct de plecare în descoperirea paradisului apelor. În grădina luxuriantă găsești hamace și balansoare unde poți citi în tihnă,  o piscină generoasă pentru bălăceală în familie, un loc de joacă pentru cei mici, dar și pontoane pentru pescuit.

Cu barca pe canalele mozaicate

În zilele active poți să explorezi Rezervația Biosferei parte din UNESCO, în excursii cu barca. Străbate traseul: canalul Uzlina – lacurile Uzlina, Pojarnia, Chiril, Isaccel, Durnoliapca sau Isac, unde vei observa cârduri de rațe cu ciuf, lebede și gâște cu piept roșu, dar și colonii de pelicani comuni și creți. Ceva mai departe, pe canalul Mageran vei ajunge la comuna C.A Rosetti, la marginea căreia se întinde cea mai veche rezervație din România.

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii
Recomandări

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Pădurea Letea te așteaptă cu peisaje subtropicale: stejari vechi de 500 de ani, liane grecești și hamei ce se agață de trunchiurile contorsionate, dune de nisip unde galopează ultimii cai sălbatici ai Europei și pături de vinețele (Centaurea pontica, o specie de plantă endemică întâlnită doar aici).

Descoperă farmecul plajei virgine de la Sfântu Gheorghe, un sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră, unde vei regăsi arhitectura specifică locului cu superbe case mici vopsite în alb și albastru, și cu acoperișuri din stuf. Nu rata nici excursia la Sulina, cel mai estic punct al României, port la Marea Neagră, cât și la Dunăre, unde te poți relaxare pe plaja cu nisip fin sau să te plimbi pe faleza ce păstrează amprenta vremurilor trecute.

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false
Recomandări

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Oferta Specială Plătește 1 și Merg 3 la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți – tarif special: 1.438 lei/ pentru 3 persoane cazate într-un apartament cu două camere – valabil pentru plecările din 18.07; 01.08 și 08.08, in limita locurilor disponibile! *În cazul în care de ofertă beneficiază doar 2 persoane, ambii turiști primesc în locul celei de-a treia persoane câte o plimbare cu barca în Delta Dunării!

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita si cu TICHETE DE VACANTA!Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Close
Închide
  Close