De Alina Vlad,

Pe lângă plăcerea resimţită datorită orgasmului, acesta fortifică organismul, putând înlocui – susţin medicii – orice supliment nutriţional sau medicament. Conform rezultatului studiului efectuat pe mii de femei din toată lumea, orgasmul constituie singurul moment când întreg creierul femeii este activat. Complet! Practic, femeia se află în acele clipe atât pe vârful plăcerii, cât şi al… inteligenţei.
Orgasmul e cel mai bun antidepresiv. Doza de oxitocină eliberată după un act sexual de succes conferă femeii sau bărbatului o fericire îndelungată şi alungă stările de anxietate.
În timpul orgasmului, un cocteil de endorfine este eliberat în corp şi relaxează total atât trupul, cât şi mintea. Potrivit experţilor, înainte de o şedinţă, o partidă de sex reuşită asigură succesul activităţii de peste zi. În plus, un orgasm alungă stresul şi menţine tensiunea arterială la un nivel scăzut timp de două săptămâni!
Somnifer natural. Orgasmul este o “pastilă de somn”, susţin specialiştii. Insomniacii sunt sfătuiţi, astfel, să renunţe la medicamente şi să se folosească de sex. Şi masturbarea are acelaşi efect.
Uită de Echinaceea şi de vitamina C. Orgasmul periodic îţi întăreşte sistemul imunitar şi astfel gripa şi răceala sunt ţinute la distanţă. Cum? Medicii afirmă că două partide de sex pe săptămână asigură un nivel crescut de imunoglobulina A, un anticorp ce se găseşte în salivă şi în mucoasa nazală, unde se află tot sistemul “de luptă” împotriva răcelilor.
Pielea strălucitoare se datorează şi unui orgasm. Dermatologii susţin că pielea suferă modificări importante după orgasm, în cazul a cel puţin 75% dintre femei. De vină este sistemul nervos parasimpatic, care face ca vasele de sânge din piele să se dilate, oferind o culoare sănătoasă pielii. Mai mult, orgasmul regulat face ca diverşi nutrienţi să ajungă să hrănească pielea.
Migrenele sunt istorie cu ajutorul orgasmului, promit sexologii. În plus, climaxul face ca pragul de durere al femeilor să crească cu 107%.
Fortifică inima. Dacă vrei să te protejezi de un atac de cord, atunci ai grijă să obţii orgasmul constant.
Orgasmul eliberează oxitocina. Acest hormon este fix cel care împiedică apariţia celulelor canceroase la sâni.
Orgasme multe, viaţă lungă. Asta susţin experţii. Motivul? Toţi hormonii eliberaţi în corp după climax vitalizează trupul şi-l ajută să se menţină sănătos mai mult timp. Prin comparaţie, femeile şi bărbaţii care au orgasme adesea trăiesc cu şapte ani mai mult decât cei care doar tânjesc după climax.
Aşteptăm întrebări şi sugestii la adresa de e-mail [email protected]

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente