MENIU CAUTĂ
05 Mar. 2013 13:41 , de Libertatea pentru Femei

Pepe: „Viaţa de tătic este extraordinar de frumoasă”

Distribuie

Ai acceptat propunerea de a concura în show-ul "Te cunosc de undeva". Ai luat această participare ca pe o provocare?
Încă de când am venit prima oară în acest show, ca invitat special al juriului, am fost încântat de atmosfera frumoasă de la filmări. Iar când mi s-a propus să fiu printre concurenţii celui de-al treilea sezon, nu am stat pe gânduri. Acest proiect este o provocare pentru un artist: îţi oferă posibilitatea să depăşeşti orice barieră, să arăţi că poţi fi un artist complet. Asta îmi doresc şi eu: să le dovedesc tuturor că pot fi cel mai bun. 

Concurezi cu Anda Adam, Şerban (ex-Animal X), Andrei (Alb-Negru), Rona Hartner, Sonny Flame. Ai emoţii?
Cu mulţi dintre ei mă cunoşteam, dar cu toţi am legat deja o prietenie foarte strânsă. Ne vedem zilnic la repetiţii şi chiar luăm micul dejun şi cina împreună.

Te amuză gândul că eşti nevoit să încalţi tocuri, să îţi dai cu ruj?
Am venit aici să mă distrez, fac totul cu sufletul deschis, aşa că nu se poate ca lucrurile să nu iasă bine. Îi avertizez pe juraţi că vor avea de modificat de foarte multe ori clasamentul, pentru că mi se potriveşte de minune fiecare transformare.

Pe cine ţi-ar plăcea să imiţi şi pe cine ai prefera să nu?
Prefer să nu îi dau idei ruletei. Am aflat din surse sigure că e mereu cu ochii pe noi! (râde) La fel de sigur ştiu şi că nu vor fi personaje apropiate stilului meu şi nici nu mi-aş dori asta.

Ce îi dăruieşti soţiei tale de 1 martie?
Cel mai important lucru în acest moment pentru noi este să ne bucurăm de copilul nostru, iar apoi vom face planuri şi pentru Ziua Femeii. Cel mai important cadou e dragostea ce i-o port, l-a primit deja, aşa că la cumpărături mergem împreună.

Îţi place să-i faci sau să vă faceţi cadouri?
Da, ne place foarte mult să ne facem cadouri, nu trece săptămâna fără să ne surprindem cu ceva, chiar şi simbolic. Chiar recent am primit un cadou de la ea: mi-a cumpărat pantofii pe care i-am purtat la botezul Mariei.

Dăruieşti mărţişoare fetelor?
Au fost ani în care am respectat tradiţia şi am dăruit mărţişoare şi ani în care am optat pentru cadouri mai costisitoare, accesorizate cu şnurul alb-roşu, pentru persoanele deosebite din viaţa mea. Încă nu am decis exact cum voi face anul acesta, dar sigur că mă voi ocupa personal de acest aspect.

E grea viaţa de tătic?
E extraordinar de frumoasă, aşa că nu mă voi plânge niciodată, indiferent de greutăţile prin care ne va purta viaţa.

Ce-ţi place să faci şi ce nu?
Am ajuns în punctul în care îmi place foarte mult ce mi se întâmplă în viaţa de zi cu zi: îmi place să stau cu familia, să am grijă de copil, să cânt, să apar la TV, să călătoresc, să fac sport… toate îmi sunt dragi şi nu cred că aş putea renunţa la niciunul dintre ele. Ceea ce nu îmi place este să văd în jurul meu trădători şi mincinoşi. Consider că absolut totul se poate rezolva cu sinceritate.

După „vocalizele” nocturne, crezi că fetiţa ta ţi-o va lua pe urme şi va fi cântăreaţă?

Cu toată sinceritatea, trebuie să vă spun că Maria nu se trezeşte noaptea. E un copil minunat, plânge foarte, foarte rar. Probabil ne vom da cu presupusul după ce va învăţa să vorbească, după doi ani. Sper că, dacă nu seamănă cu mine, măcar să semene cu naşa, cu Andra Măruţă.

Eşti un tătic fericit şi nedormit?

Da, recunosc că în ultima vreme am dormit 3-4 ore pe noapte. E vina mea, sunt stresat cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viaţa mea: botezul Mariei şi filmările pentru „Te cunosc de undeva!”. Deja mă trezesc înainte de a suna ceasul, cu emoţii să nu întârzii la repetiţii.

În general, fetiţele seamănă fizic cu taţii. În cazul vostru se aplică?

Aş putea spune că da, seamănă mai mult cu mine, însă are multe trăsături şi de la Raluca.

Îţi mai doreşti un copil?

Da, ne dorim foarte tare încă un copil, însă la naşterea Mariei soţia mea a făcut cezariană, aşa că mai avem de aşteptat măcar doi ani.

Ce urezi cititoarelor pentru „Săptămâna Femeii”?

La mulţi ani, toată dragostea din lume şi o primăvară minunată!
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei

Comentarii