Previziuni astrologie pentru perioada 30 iunie – 6 iulie 2018. Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă

Berbec

În prima parte a zilei de 30 iunie, noapte sau dimineață răscolită de evenimentele de cu o zi-două în urmă care și-au pus amprenta pe starea lor psihică și de a căror amintire nu se pot debarasa. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, dialog „de-a-ndoaselea” cu unele cunoștințe: una spun Berbecii, alta înțeleg cei cu care dialoghează. Frecvente motive de contradicții și controverse; uneori, aceste dispute se pot naște și din felul în care nativii evaluează gesturile și inițiativele acelora cu care nu sunt de acord și pe care nu vor ezita să-i critice. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, meditații, concentrare pe lumea interioară, tendința de a se calma sau de a se distanța de elementele care îi agită și le sporesc starea de neliniște. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, etapă a forței fizice, a energiei, a tăriei nervoase și a capacității de a face față la efort susținut dar și multe idei fixe, dificultăți în a se adapta la o situație inconfortabilă, de moment, ori de a accepta o realitate care nu le convine. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești, revenind în poziția actuală din Berbec abia pe 18 februarie 2019, ceea ce va instaura o lungă perioadă de reevaluări și reveniri în situații prin care au trecut și din care nu au extras toate consecințele și învățămintele. Întreaga săptămână Berbecii vor rezolva probleme curente, casnice, domestice ori se vor interesa de felul în care pot proteja mai bine patrimoniul și averea familiei. Comunicare restrânsă cu unele rude. Sentimentele și un anume tip de fericire visată le vor da ghes, mai ales pentru celor tineri, să se lanseze în acele aventuri care le vor da senzația că trăiesc intens. Context bun pentru performanțe sportive.

Vieți sacrificate: despre româncele care îngrijesc bătrâni în Italia. Dramele de lângă noi care lasă indiferente două state
Recomandări
Vieți sacrificate: despre româncele care îngrijesc bătrâni în Italia. Dramele de lângă noi care lasă indiferente două state

Taur

În prima parte a zilei de 30 iunie, moment mai puțin activ din punct de vedere astral, care se consumă în zorii zilei pe casa ideilor superioare care nu pot crea, în câteva ore, efecte vizibile. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, zbucium social provocat de lupta pentru putere, de tentativa rivalilor de a le zdruncina nativilor postamentul puterii sau imaginea publică. Situații critice care fac să li se clatine, unora, puterea pe care o dețin în virtutea unei funcții de conducere. Reluarea unor evenimente care le-a marcat cariera îi poate pune în cumpănă pe Tauri, doar că, acum, această reeditare va avea o componentă mai dramatică sau mai acută decât în trecut. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, speranțe legate de un prieten sau de un grup de apropiați de la care nativii așteaptă suport moral, susținere socială sau ajutor personal ori cooperare. Iluziile vor fi însă disproporționate. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, momente de nervozitate, poate chiar de insomnie; frământări personale legate de școală, învățătură, progres profesional, susținerea unor examene inclusiv masterate, doctorate, prezentarea unor lucrări științifice. Deplasări complicate asociate cu întârzieri și blocaje ori cu renunțări în ultimul moment. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești, revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. Până atunci, mesajele și pildele „profesorului din astral” vor fi greu de identificat de către Tauri. O notă aparte o pot reprezenta constrângerile ce decurg din relațiile și interesele de familie care îi vor împiedica să acționeze cu degajare. Neîncredere față de toate tipurile de informații, știri, avertismente care ajung la ei prin intermediul prietenilor, partenerilor sau cunoscuților ocazionali.

Producătorii români avertizează: ne îndreptăm spre o criză de antibiotice și alte medicamente cu prețuri sub 25 de lei
Recomandări
Producătorii români avertizează: ne îndreptăm spre o criză de antibiotice și alte medicamente cu prețuri sub 25 de lei

Gemeni

În prima parte a zilei de 30 iunie, nativii pot analiza, în taina nopții, una sau mai multe probleme materiale cărora, încă, nu le-au dat de capăt. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, Gemenii vor vădi tendința de a-și schimba opiniile, chiar și cele mai stabile, pe fonul unor informații destabilizatoare sau în urma confruntării cu situații care îi obligă să-și nuanțeze ideile și convingerile cât și felul în care le rostesc în public sau de față cu martori (familie, rude, prieteni, colegi, superiori, public, necunoscuți). În acest mecanism de transformare a principiilor lor de viață, nu noutatea îi va speria ci radicalismul ei. Informații care dau peste cap un proiect sau un program care prevedea o deplasare în străinătate, o strămutare, o opțiune profesională. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, oscilații cu privire la felul în care ei ar trebui să pară sau să apară în fața lumii. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, Gemenii vor da dovadă de încăpățânare, refuzând să accepte ceea ce li se sugerează să facă sau să nu facă, refuzând să accepte o stare de lucruri așa cum este ea conturată, mai mult sau mai puțin corect, de către prieteni. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., când își va relua mersul direct de la 27° 53′ Pești, revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. Această schimbare de statut astral va provoca fisuri în grupul lor de cunoscuți din motive ideologice, crezurile și convingerile acelora ne mai intrând în sfera de toleranță a Gemenilor. Aceștia vor începe să se detașeze tot mai mult de persoanele cu care nu se mai înțeleg tocmai pentru a nu provoca o ruptă categorică în relația lor. Întreaga săptămână, Mercur, Guvernatorul lor, acum în tranzit prin Leu, le va da tărie de caracter și autoritate morală.

Rac

În prima parte a zilei de 30 iunie, context puțin semnificativ din punct de vedere astral. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, posibile întorsături de situație care pun în pericol un proiect personal condiționat de o subvenție, finanțare, sponsorizare, ajutor, împrumut, aprobare, acordare de facilități bănești.   „Lovitură de grație” în plin proces de partaj, moștenire, ieșire din indiviziune, divorț. Aceste evenimente schimbă cursul evenimentelor prin natura lor juridică (acte), relațională (părțile intră în conflict) ori din cauze externe care îi obligă pe nativi să țină cont de un context social, economic, juridic, moral, familial. Dezordinea și deruta ori conflictele deduse din acest carusel de situații și stări de spirit va dura până la începutul toamnei. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, se constituie, cel puțin teoretic, un context favorabil nativilor. El se va manifesta pe casele cerului locuite de Rac, Scorpion și Pești doar că, Neptun și Jupiter, care sunt implicați în această relație astrală, se află în mișcare retrogradă și nu vor acționa la întreaga lor capacitate și nici în virtutea calităților pe care le susțin. Nu este exclus ca nativii să aibă îndoieli ori să ia decizii pe un fond sufletesc afectat de supărare, tristețe, revoltă, jignire, frustrare, umilință. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, clipe de angajare și asumare a unei misiuni sau sarcini sociale și profesionae, chiar împotriva dorinței nativilor care, în sinea lor, ar prefera să nu se implice în activități solicitante sau riscante. Pe 6 iulie, Chiron va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c., revenind în poziția actuală abia pe 18 februarie 2019. Misiunea lui, în această etapă, va fi să le ofere nativilor șansa de a-și evalua greșelile (idei, vorbe, fapte, decizii) care le-au afectat imaginea sau cariera.

Leu

În prima parte a zilei de 30 iunie, este posibil să continue disfuncțiile organice resimțite în ultimele două zile. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, relațiile parteneriale vor fi disonante. Contradicții de tot felul, unele justificate, altele doar amplificate de tranzitele momentului. Nu este un moment indicat pentru a organiza întâlniri cu persoanele dificile sau conflictuale. Susținuți de Venus și de Mercur, nativii nu vor ceda în fața presiunilor și nu se vor lăsa lesne convinși, respingând argumentele fanteziste și dând dovadă de multă combativitate. Eventuale certuri în spațiul conjugal care pleacă de la înțelegerea greșită a unor afirmații sau surprize care nu le fac plăcere. Evoluție atipică a unor litigii și procese. Posibilă reîntoarcere a dosarelor la instanțele de fond pentru rejudecare sau reluare, pentru completare, a unor anchete și expertize. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, speranțe și calcule despre un posibil „mai bine” financiar sau material. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, dorință de afirmare, de punere în aplicare a unor proiecte dar intrarea, pe 6 iulie, a planetei Chiron în mișcare aparent retrogradă, va avea darul să pună în prim-planul atenției lor aspectele sau detaliile unui proiect care nu sunt concordante cu destinul lor ori cu exigențele momentului, obligându-i pe Lei, până pe 18 februarie, când planeta va reveni în actuala poziție, să opereze multe schimbări și nuanțări de opinie, de interes, de formă, de conținut, de direcție, de accent de viață profesională și de crez personal. Pentru persoanele cu rang, funcție sau demnități va fi vorba de un efort major pentru a păstra echilibrul între provocările destabilizatoare și atacurile partenerilor care, între timp, s-au transformat în competitori sau dușmani.

Fecioară

În prima parte a zilei de 30 iunie, moment astral mai puțin semnificativ. Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, posibile surprize la locul de muncă de ordin juridic, administrativ sau economic. Schimbările nu doar că vor nemulțumi ci vor strica actualele cadre de muncă așa încât unele Fecioare, ar putea fi puse în situația să se adapteze noilor condiții. Axa celor două case ale sănătății este șubredă, cu un accent astral în plus față de ultimele două săptămâni: vor fi vizate circulația periferică, fiziologia gambelor (osatură, musculatură, ligamente, artere, vene), circulație venoasă, sistem nervos și inimă. Este nevoie de un regim de muncă ponderat și de un mod de viață înțelept, fără excese care să pună organismul la încercare. Între 2 iulie, după ora 20:31′, și 5 iulie dimineața, tendința de a fi, pentru o clipă, înțelegători sau concesivi mai ales în relațiile cu soțul/soția. Asta nu înseamnă slăbiciune și nu presupune iertare necondiționată ci dorința de a tempera spiritele încinse de conflictele și de nemulțumirile mai vechi ori, poate, o răzgândire care îi face să retracteze o afirmație și să renunțe la o atitudine tranșantă în relațiile parteneriale de afaceri, de proiect, de dușmănie, proces. Între 5 iulie, după ora 07:50′, și 6 iulie, încăpățânări sau cramponări de eventualitatea unui câștig material, de obținerea unui avantaj doar că această atitudine se va risipi repede, pe fondul intrării, pe 6 iulie, a planetei Chiron în mișcare aparent retrogradă până pe 8 decembrie a.c.. care va reveni la poziția actuală abia pe 18 februarie 2019, ceea ce va presupune un bun prilej să analizeze și să cântărească atât premisa în discuție cât și strategia lor. În aceste opt luni, multe se vor petrece așa încât, ceea ce pare să fie acum o urgență sau o necesitate, va fi atunci o etapă depășită.

Citește toate previziunile pe pagina HOROSCOP URANIA.

Urmărește-ne pe Google News
Selfieurile ucigașe! 10 poze făcute fix înainte ca protagoniștii să moară! ATENȚIE, IMAGINI SENSIBILE
GSP.RO
Selfieurile ucigașe! 10 poze făcute fix înainte ca protagoniștii să moară! ATENȚIE, IMAGINI SENSIBILE
AU SCĂZUT prețurile în Mamaia! Cât costă un șezlong, o apă și o porție de hamsii la început de iulie 2022 EXCLUSIV
Playtech.ro
AU SCĂZUT prețurile în Mamaia! Cât costă un șezlong, o apă și o porție de hamsii la început de iulie 2022 EXCLUSIV
Irinel a ales să facă o școală profesională, iar acum angajatorii se întrec în oferte. Salariile ajung la 10.000 de lei
Observatornews.ro
Irinel a ales să facă o școală profesională, iar acum angajatorii se întrec în oferte. Salariile ajung la 10.000 de lei
Horoscop 3 iulie 2022. Scorpionii ar vrea să aibă parte de o zi senină, fără complicații și dureri de cap, dar este destul de complicat
HOROSCOP
Horoscop 3 iulie 2022. Scorpionii ar vrea să aibă parte de o zi senină, fără complicații și dureri de cap, dar este destul de complicat
Reacția încredibilă a unui șofer oprit de polițiști în trafic. Polițist: „Nu mai aveți voie sa conduceți din momentul asta"
Știrileprotv.ro
Reacția încredibilă a unui șofer oprit de polițiști în trafic. Polițist: „Nu mai aveți voie sa conduceți din momentul asta"
A fost campioană europeană, iar acum este actriţă în filme pentru adulţi. Sărăcia cumplită a împins-o la acest lucru
Orangesport.ro
A fost campioană europeană, iar acum este actriţă în filme pentru adulţi. Sărăcia cumplită a împins-o la acest lucru
Jewelry Seven, atelierul de bijuterii custom în care pasiunea se îmbină cu creativitatea
PUBLICITATE
Jewelry Seven, atelierul de bijuterii custom în care pasiunea se îmbină cu creativitatea
POVEȘTI CARE VINDECĂ. După 19 ani de dureri de spate, un bărbat a cunoscut medicii care i-au redat mobilitatea
PUBLICITATE
POVEȘTI CARE VINDECĂ. După 19 ani de dureri de spate, un bărbat a cunoscut medicii care i-au redat mobilitatea