În prima parte a zilei de 8 septembrie, cu ultimele lor resurse de timp liber sau de disponibilitate interioară, Berbecii se vor îndrepta relaxare, distracție sau spre acele activități obișnuite care fac plăcere (hobby, preocupări legate de modă, sport). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, dialoguri pe teme de muncă, chestiuni administrative sau organizatorice, aplicarea unor acte normative de dată recentă. Perioadă bună pentru cure, diete menite să detoxifice organismul, restricție auto-impusă la hrană sau doar la anumite alimente, intenție care merită să fie pusă în aplicare pe fondul Lunii Noi în Fecioară care se va produce în ziua de 9 septembrie și care va spori efectul acestor proceduri. Pe 9 septembrie, Venus va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa a IX-a a bunurilor și a premizelor materiale avantajoase, și-i va determina pe unii nativi să recurgă la strategii și tertipuri pentru a le obține sau pentru a le grăbi concretizarea. Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, sectorul relațiilor parteneriale va intra într-o fază „blajină”, ceea ce poate părea bizar pentru năvalnicii Berbeci, totuși, tendința generală va fi de temperare a contrariilor și de evitare a conflictelor din varii motive: au alte preocupări, nu doresc să-și strice, în acest moment, cheful de viață, nu au energia interioară pentru abordarea frontală a disputelor, nu sunt pregătiți sufletește sau așteaptă documente și informații suplimentare. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va imprima o dinamică greu de controlat a relațiilor cu unii prieteni, cu care se pot certa sau de care se pot despărți pe fondul unor nemulțumiri mai vechi care acum se acutizează făcând imposibilă continuarea relației. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, strategii și replieri provocate de miza unui câștig.

Taur

În prima parte a zilei de 8 septembrie, intervenții autoritare în treburile de familie. Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, nevoia de a purta discuții calme, metodice, constructive cu scopul de a pune ordine în viața copiilor și a instaura niște principii de viață și activitate. Atitudine la fel de obiectivă și temperată în viața sentimentală. Unele persoane vor dori să facă o analiză clară, fără vertijuri afective, relațiilor sentimentale pentru a vedea unde se situează ei în acest tip de relații fără a cădea în aventurism gratuit. Spirit practic și autocontrol al emoțiilor. Perioadă bună pentru cei care desfășoară activități de creație sau interpretare unde va fi nevoie de finisare, verificare, atenție la detalii, „tușă finală” în orice fel de demers artistic. Moment special pe 9 septembrie, când se va produce faza de Lună Nouă în Fecioară: discuție lămuritoare, moment de luciditate, capacitate de a se distanța de implicarea sufletească care le-a produs tulburări și le-a insuflat o nesiguranță pe care, acum, vor avea posibilitatea, să o alunge. Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, efort de a menține echilibrul între muncă și restul obiectivelor de viață curentă. Dorința de a calma o tulburare organică de natură renală sau cerebrală. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și le va influența, pentru niște săptămâni, de acum încolo, viața socială, activitatea profesională, imaginea publică, punându-i, deseori, în dificultate; factorii de stres nu vor întârzia să se arate, Marte făcând aspecte stresante chiar din acest moment. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, relații dificile, marcate de invidie, dorință de revanșă a unor parteneri ostili care vor avea de partea lor, din 9 septembrie, planeta Venus în tranzit prin Scorpion.

Gemeni

În prima parte a zilei de 8 septembrie, Gemenii vor fi puși în situația de a face față unor provocări de tip școlar/pedagogic sau în care componenta învățare/susținere a unor examene îi va aduce în fața unei comisii (juriu, comitet de vizionare, de selecție, etc.). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, probleme casnice, chestiuni de familie care trebuie discutate neapărat pe fondul unor presiuni sau al unor stări de spirit create de încărcătura astrală a Lunii Noi în Fecioară (casa a IV-a a cerului de naștere al acestor nativi) din 9 septembrie. O altă semnificație, ce poate fi introdusă în ecuație de acest context, ar putea privi imaginea pe care și-au făcut-o despre carieră și ascensiune socială și care, constată ei acum, le impune niște sacrificii, oportunitate să mediteze cu responsabilitate și luciditate.

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, discrete oscilații afective sau nevoia de a se menține la marginea situațiilor prea complicate care le-ar putea tulbura modul de viață. Înclinație pentru plăcerile intelectuale, artistice sau către activitățile relaxante care nu îi obligă să facă efort fizic. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va introduce, chiar din primele zile, tulburări ale conștiinței de sine. Cel puțin un eveniment le va pune, drastic, între paranteze, scara de valori pe care și-au construit drumul în viață. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, destule motive de nemulțumire sau de revoltă înăbușită cu privire la măsurile care se iau în ultima vreme la locul lor de muncă. Întrată, în acest sector, pe 9 septembrie, Venus va atrage acuzații exagerate sau nefondate la adresa lor ori situații încurcate, născute din șicanele și subminarea autorității lor ticluite de către colegi ostili.

Citiți previziunile Uraniei pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA.

Dan Barna, ALTĂ GAFĂ! Ce a scris după medalia obținută de Ana Maria Popescu la Jocurile Olimpice
PARTENERI - GSP.RO
Dan Barna, ALTĂ GAFĂ! Ce a scris după medalia obținută de Ana Maria Popescu la Jocurile Olimpice
Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii
Playtech.ro
Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii
Ciobanul care a supravieţuit atacului ursului, operat timp de şapte ore: "S-a încercat reconstrucţia facială"
Observatornews.ro
Ciobanul care a supravieţuit atacului ursului, operat timp de şapte ore: "S-a încercat reconstrucţia facială"
Horoscop 24 iulie 2021. Peștii sunt în elementul lor astăzi și de aceea le va fi mai ușor să-și mențină echilibrul
HOROSCOP
Horoscop 24 iulie 2021. Peștii sunt în elementul lor astăzi și de aceea le va fi mai ușor să-și mențină echilibrul
Proprietara unui salon de frumusețe, care este însărcinată, refuză să tundă persoane vaccinate
Știrileprotv.ro
Proprietara unui salon de frumusețe, care este însărcinată, refuză să tundă persoane vaccinate
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Telekomsport
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
(Publicitate) Laptopurile ASUS: OLED este sinonim cu stilul
PUBLICITATE
(Publicitate) Laptopurile ASUS: OLED este sinonim cu stilul