Mergi direct la conținut »
Previziuni Urania pentru perioada 10 - 16 noiembrie 2018. Marte va intra în zodia Peștilor
Horoscop Libertatea > Lifestyle

Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018. Marte va intra în zodia Peștilor

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Vineri, 09 noiembrie 2018, 12:08

Previziuni Urania pentru perioada 10 - 16 noiembrie 2018. Marte va intra în zodia Peștilor. Nodurile Lunare se mută pe axa Capricorn/Rac  

Ad placeholder

Berbec – Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018

 

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, proiecte, planuri în care factorul „străinătate” se află în centrul atenției lor, mai ales dacă este vorba de persoane tinere care vor să evolueze și pe care, ipoteza unei schimbări a locului de viață și muncă, nu-i sperie, ba, dimpotrivă, îi motivează. Între 11 noiembrie, după ora 05:55′, și 13 noiembrie după-amiaza, cei maturi se vor lupta să-și păstreze statutul profesional ori să înfrângă niște blocaje care stau în calea carierei lor.

Între 13 noiembrie, după ora 17:46′, și 16 noiembrie dimineața, surprize de toate tipurile (informații, evenimente, situații de-a dreptul neverosimile) vor pune relațiile de prietenie ale Berbecilor la încercare. Unele vor ieși din aceste încercări cam „șifonate”. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și își va exercita influența asupra lumii interioare a acestor nativi care vor fi mai profunzi, mai meditativi, mai sensibili și mai preocupați de latura morală a evenimentelor și consecințelor unor decizii asupra cărora, până acum, nu zăboveau, prea mult, cu gândul. Va urma o perioadă în care Berbecii vor fi receptivi la mesajele subtile și la rafinarea percepțiilor. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții” și „Pedeapsa în viață”) va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac, respectiv pe direcția caselor IV/X, și își va pune amprenta, până în iunie 2020 pe sectoarele casă, familie/carieră, rol social. Din 16 noiembrie, după ora 06:42′, Luna, fără a avea o influență directă asupra stării lor de sănătate, le va insufla nativilor oarecare lentoare în reacții, le va da mai mult chef de odihnă, recuperare a forțelor, ceva mai multă (și binevenită!) indiferență față de aspectele enervante ale vieții de fiecare zi.

Ad placeholder
Modificări la legea carantinei, votată miercuri de Senat. Asimptomaticii, 48 de ore în spital, apoi 14 zile acasă
Recomandări
Modificări la legea carantinei, votată miercuri de Senat. Asimptomaticii, 48 de ore în spital, apoi 14 zile acasă
 

Taur – Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, discuții pe teme juridice, legale, contractuale cu acele persoane care îi pot ajuta pe nativi să intre în posesia unor bani, bunuri sau avantaje. Posibile negocieri („tocmeli”) în cazul în care este vorba de o cotă parte dintr-o succesiune sau de natura bunurilor ce ar urma să le revină în urma unui divorț, ieșire din indiviziune, părăsire a unei firme în calitate de asociat, etc. Între 11 noiembrie, după ora 05:55′, și 13 noiembrie după-amiaza, efort de lămurire înaintea luării unei decizii radicale sau importante pentru viața profesională, aspirațiile și dorințele lor raportate la actualul statut socio-profesional și psihologic. Despărțiri dificile de idei, oameni, instituții și proiecte de viață în care nativul s-a implicat de-a lungul timpului. Între 13 noiembrie, după ora 17:46′, și 16 noiembrie dimineața, surprize legate de felul în care circulă numele lor în mediul public sau în grupurile largi de oameni unde își desfășoară activitatea. Informații care pun pe gânduri. Pe16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va aduce o binevenită atenuare a antipatiilor sau a neînțelegerilor instalate între Tauri și prietenii lor; simpatie, cumsecădenie și solidaritate cu nativii, manifestate de una sau mai multe cunoștințe. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții” și „Pedeapsa în viață”) se va muta pe direcția Capricorn/Rac, care corespunde caselor III și IX, de unde și influența acestora, până în iunie 2020, pe sectorul învățătură, examene, diplome, schimb de informații, acumulare de cunoștințe, deplasări de scurtă sau de lungă durată, în țară și în străinătate. Din 16 noiembrie, după ora 06:42′, posibilitatea ca Taurii să întâlnească o persoană plăcută sau pe care o admirau, de mult timp, de la distanță.

Ad placeholder
Guvernul Orban prelungeşte miercuri starea de alertă, pentru încă 30 de zile, pe tot teritoriul României – surse
Recomandări
Guvernul Orban prelungeşte miercuri starea de alertă, pentru încă 30 de zile, pe tot teritoriul României – surse
 

Gemeni – Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, întâlniri care le vor permite nativilor să identifice căi de cooperare, de împăcare sau de rezolvare a unor litigii survenite între parteneri. Momentul trebuie speculat, pentru că, după 16 noiembrie, Mercur va intra în mișcare retrogradă, va părăsi zodia Săgetătorului, introducând o pauză în acest tip de consultări (negocieri). Între 11 noiembrie, după ora 05:55′, și 13 noiembrie după-amiaza, cramponare de un venit sau de un avantaj material care este blocat ori subminat de interesele ascunse ale unor persoane particulare sau de indiferența reprezentanților unor instituții. Între 13 noiembrie, după ora 17:46′, și 16 noiembrie dimineața, Gemenii s-ar putea afla în conjuncturi socio-profesionale speciale, neobișnuite, în care este posibil să nu se simtă în largul lor ori să fie stingheriți de afirmațiile care se rostesc în acele împrejurări. Informații destabilizatoare sau doar enervante care le parvin din străinătate legate de un proiect de viață. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va da o nouă șansă, din punct de vedere astral, carierei lor. Mulți se vor putea bucura, timp de mai multe săptămâni, de simpatia publicului, a colegilor, de laude, cronici bune și de aplauze. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții” și „Pedeapsa în viață”) va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac, corespunzătoare caselor a II-a, a banilor câștigați din muncă proprie, și a VIII-a, a beneficiilor înlesnite de oameni și instituții. Latura dificilă a acestui context, care va dura până în iunie 2020, se va abate asupra posibilității de a intra în posesia unor bani și bunuri rezultate din moșteniri, partaje, sponsorizări. Din 16 noiembrie, după ora 06:42′, satisfacție profesională sau facilități legate de postùra publică.

Ad placeholder

Citește previziunile pentru restul zodiilor pe pagina HOROSCOP URANIA. 

Ad placeholder
Duckadam, replică acidă pentru Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit ce salariu a avut la club
PARTENERI - GSP.RO
Duckadam, replică acidă pentru Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit ce salariu a avut la club
Detaliul din cazul Caracal care zguduie România! Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă! S-a aflat abia acum adevărul
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Detaliul din cazul Caracal care zguduie România! Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă! S-a aflat abia acum adevărul
Horoscop 15 iulie 2020. Scorpionii ajung la concluzii care îi îndeamnă la război cu anumiți apropiați
HOROSCOP
Horoscop 15 iulie 2020. Scorpionii ajung la concluzii care îi îndeamnă la război cu anumiți apropiați
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close