MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 12:00

Previziuni Urania pentru perioada 14 – 20 iulie 2018. Pătrat mistic pe semnele Fixe și Trigon regal pe semnele de Pământ

Distribuie

Previziuni Urania pentru perioada 14 - 20 iulie 2018. Pătrat mistic pe semnele Fixe și Trigon regal pe semnele de Pământ.

Berbec

Între 14 și 15 iulie seara, plăcerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag să practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau să-și testeze limitele fizice în activități cu grad sporit de risc. Chef de aventuri și petreceri „pe cinste”. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, nevoia de a rezolva chestiuni administrative legate de locul de muncă; activitate curentă desfășurată fără prea mare entuziasm. Ar trebui acordată, în acest răstimp, o atenție specială alimentației din cauza sensibilității sporite a aparatului digestiv sau hepato-biliar. Absența poftei de mâncare pe fondul unei stări de suprasolicitare nervoasă. Moment bun pentru post de cruțare și purificare. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, tendință generală spre armonie, echilibru și împăcare. În relațiile de familie, în această direcție, demersurile vor avea efectul scontat dar, în chestiunile majore (contracte, parteneriate, asocieri, procese), rezultatele vor fi modeste. Din 20 iulie, după ora 04:13′, revin în actualitate îngrijorările cu privire la banii sau la bunurile pe care urmează să le primească după ce se vor încheia procedurile legale (administrative, juridice) sau înțelegerile personale. Tensiuni în familia din care provin provocate de evenimente drastice sau care nu pot fi modificate prin simpla intervenție a nativului. Blocaje, întârzieri sau amânări pe termen lung a unor chestiuni ce privesc cariera sau funcția. Relațiile sentimentale vor fi tumultuoase, precipitate și, nu întotdeauna, justificate. Unii prieteni pot adopta atitudini ciudate, inexplicabile, pentru moment. Ziua de 20 iulie vine cu o încărcătură astrală specială care se va abate asupra vieții sociale, activității profesionale ori va alimenta un necaz care privește o rudă și care se poate reflecta asupra imaginii lor.

Taur

Între 14 și 15 iulie seara, situațiile speciale din familie impun o intervenție energică; s-ar putea ca un nativ să preia frâiele unor conflicte sau evenimente unde e nevoie de autoritate. Dialoguri răspicate, ultimaturi, inflexibilitate: nativii nu vor ceda în fața presiunilor sau condițiilor cerute de una sau mai multe rude. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, etapă mai calmă: Taurii vor dori să se liniștească, să privească viața cumpătat, să se relaxeze prin desfășurarea unor activități, de-o potrivă, plăcute și utile. Trigonul regal pe semne de Pământ, util lor prin armonia cu natura zodiei de care aparțin, le va oferi stabilitate în gândire și prudență în acțiune. Progres într-o direcție pedagogică în relația părinți/copii. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, impuls interior menit să conserve actualul lor statut la locul de muncă prin evitarea conflictelor și a discuțiilor în contradictoriu. Discrete fluctuații ale predispoziției organice. Din 20 iulie, după ora 04:13′, enervări, îngrijorări sau amărăciuni provocate de un dialog cu partenerii de viață, de afaceri, de proiect sau cu persoane ostile lor care nu a decurs așa cum se cuvinte. Evoluție atipică a unor întâlniri care vor avea ca scop rezolvarea unei chestiuni controversate în cadrul cărora nativilor li se aduc acuzații, critici, avertismente, multe bazate pe răstălmăciri, dezinformări sau interese ascunse. Întreaga săptămână există riscul unor situații încordate mai ales în cazul celor care au funcții și imagine publică de apărat. Cele două case ale informațiilor primite, ale schimbului de idei, a exprimării personale sau a învățăturii și deplasărilor, va fi guvernată de premize care pot complica, de la o clipă la alta, orice proiect; perioadă asociată cu riscuri în jurul datei de 20 iulie, când ar fi indicat să se evite călătoriile și excursiile legate de apă.

Gemeni

Între 14 și 15 iulie seara, nativii pot da dovadă de autoritate și maturitate, chiar dacă sunt tineri, atunci când se vor exprima în cadrul unor ședințe, sesiuni de comunicări sau întruniri importante; aceștia pot face o impresie frumoasă, de oameni competenți, documentați și stăpâni pe domeniul abordat. Context favorabil pentru cei care vor susține examene, mai ales la probele orale. Mici întâmplări neprevăzute petrecute în timpul unor deplasări de scurtă durată. Știri care stârnesc nedumerirea ori uimirea și care ar putea instala o eroare materială, de înțelegere, de conținut sau de formă, până la începutul lunii septembrie când vor apare și elementele lămuritoare sau detaliile care vor corecta informația inițială. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, preocupări domestice, activitate gospodărească sau administrativă legată de nevoia îngrijirii, conservării și valorificării unor bunuri funciare, locative, imobiliare sau patrimoniale. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, etapă calmă, plăcută, patronată de dorința de relaxare, de tihnă, de confort. Gemenii se vor îndrepta spre acele plăceri care nu solicită organismul (efort fizic, nopți nedormite, efort de concentrare, etc.). Sentimente volatile, instabile. Din 20 iulie, după ora 04:13′, posibile motive de supărare sau de mânie reprimată, la locul de muncă, provocată de o relație interumană deficitară sau de niște măsuri care au darul de a le da programul obișnuit de viață peste cap. Uneori, poate fi vorba și de tulburări ale regimului plăților salariale cuvenite sau de rezultatul nemulțumitor al aplicării unor grile noi de plată a muncii prestate, în indiferent ce condiții (salariu, drept de autor, onorariu, plata cu ziua, cu ora, etc.). Atenție la ceea ce se poate întâmpla în preajma zilei de 20 iulie în legătură cu banii sau bunurile ce li se cuvin.

Rac

Între 14 și 15 iulie seara, încercare autoritară de a face odine într-o chestiune financiară pe fondul unor evenimente care par să fi scăpat de sub control și care le dau peste cap planurile legate de respectivele condiții și înlesniri materiale. Din păcate, în ciuda intervențiilor (dialog, întâmpinări scrise, cereri), situația se va putea remedia de la începutul lunii septembrie a.c. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, nativii vor simți nevoia să-și pună ordine în gânduri dar și în documentele de care vor avea nevoie în curând. Verificarea lor este binevenită pentru că le va permite să constate detalii în neregulă care ar putea complica un demers administrativ: absența unei aprobări necesare, expirarea unui termen, pierderea valabilității unei adeverințe. Context astral favorabil învățării, acumulării cunoștințelor, testelor și verificărilor preliminare, datorită răbdării, atenției și concentrării. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, tendința de a da o notă relaxată relațiilor cu unele rude, mai ales că, Racii vor fi solicitați, în acest răstimp, de alte sectoare de viață și activitate. Din 20 iulie, după ora 04:13′, răscoliri afective trăite, de la caz la caz, în funcție de vârstă, educație și context biografic, în nota regretului, a amărăciunii, a nostalgiei, a amintirilor triste, a rememorărilor care deschid răni sufletești, a constatărilor dezamăgitoare cu privire la o relație care s-a consumat ori la una care le pune inima pe jar. Moment neindicat pentru o decizie definitivă pentru că subiectivismul lor va fi la cote maxime mai ales în preajma zilei de 20 iulie care, pentru Raci, este una specială: Soarele, în tranzit prin zodia lor, va arunca o umbră asupra regimului matrimonial care poate fi tulburat de frământările și ieșirile lor nesăbuite; mai târziu, aceștia vor regreta lipsa lor de suplețe sau de răbdare.

Leu

Între 14 și 15 iulie seara, Leii vor da dovadă de limpezime a minții, de hotărâre și energie interioară ceea ce le va permite să depășească momentele solicitante pentru răbdarea și atenția lor. Relațiile parteneriale vor continua să-i provoace, prin situațiile neprevăzute sau evoluția nebănuită a unor parteneriate: soțul/soția sau un asociat își pot reevalua atitudinea, informându-i că s-au răzgândit, punând, astfel, sub semnul incertitudinii viitorul unui proiect comun. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, activități menite să intre în posesia unei sume de bani cuvenite, prin acte doveditoare, chitanțe, facturi, aprobări, contracte pe care ar trebui să le legalizeze. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, oportunități care au darul să le ofere o informație sau o explicație necesară, scurte deplasări ori vizite și întâlniri în cadrul cărora vor putea să-și rezolve, repede și corect ori fără stres și amânări, micile chestiuni personale. Din străinătate, veștile ar putea fi bizare, ele avertizându-i că un proiect de-al lor trebuie revizuit, amânat ori reevaluat în întregime. Din 20 iulie, după ora 04:13′, familia din care provin le poate pune probleme ori poate că, averea și patrimoniul personal va fi pus în discuție în urma unor conflicte, partaje, proceduri legale care vor dura până la începutul lunii septembrie dar care nu se vor rezolva decât din a doua parte a lunii noiembrie a.c. Atenție specială îndreptată asupra stării de sănătate, în preajma zilei de 20 iulie, când va avea loc o opoziție la grad perfect între Soare și Luna Neagră, pe axa Rac/Capricorn, care ar putea provoca crize, stări acute ori chiar accidente. A se evita orice intervenție chirurgicală cu excepția celor urgente. În unele cazuri, același aspect poate influența în chip negativ sau riscant situația lor la locul de muncă.

Fecioară

Între 14 și 15 iulie seara, procese mentale care le vor permite nativilor să ajungă la concluzii ferme sau la deciziile corespunzătoare. Revigorare interioară: nativii prin curaj ori chiar respect de sine. Uneori, această schimbare de atitudine le va permite să abordeze în alt fel o relație de serviciu, o pretenție salarială, un conflict, o etapă delicată. Din punctul de vedere al sănătății, etapa este șubredă, punându-le la încercare axa cardio-vasculară, circulația periferică, vederea sau auzul. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, Luna se va afla în sectorul zodiacal natal și le va aduce un spor de stabilitate organică și psihică, accentuând spiritul practic, logica, bunul-simț. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, Fecioarele vor simți nevoia unei reechilibrări financiare mai ales dacă, în această perioadă, s-au produs ori se conturează plăți neașteptate care le depășesc estimările. Discuții mai puțin eficiente atunci când vor încerca să recupereze de la cineva banii împrumutați, pentru că nativii se vor lovi de atitudinea ostilă a aceluia. Din 20 iulie, după ora 04:13′, sectorul comunicare va intra în criză. Fecioarele vor deveni, în acest răstimp, irascibile și deloc concesive dar, poate că, la rândul lor, vor fi provocate și puse în situații-limită pe care nu au cum și de ce să le tolereze. Unele se pot petrece la locul de muncă, altele într-un mediu de viață și activitate cu deschidere publică care ridică probleme de conștiință, de atitudine civică, de implicare politică, de direcție culturală, religioasă, morală sau profesională la un nivel superior. Relațiile de prietenie, ca și cele afective, vor fi nemulțumitoare dar, în preajma zilei de 20 iulie, când se va produce opoziția Soare/Lună Neagră, la grad perfect, pot avea loc confruntări drastice sau, cum zice românul, o cunoștință le va face „o figură urâtă”.

Citește Previziuni Urania pentru perioada 14 – 20 iulie 2018 pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA. 

Citește mai multe despre Urania pe Libertatea.

Comentarii