MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 12:00

Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 mai 2018. Soarele va intra în zodia Gemenilor. Venus va intra în zodia Racului

Distribuie

Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 mai 2018. Soarele va intra în zodia Gemenilor. Venus va intra în zodia Racului.

Berbec

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, Berbecii vor face efortul de a păstra armonia în casa în locuiesc sau în familia de care aparțin deși, în sufletul lor, păstrează nemulțumiri, pe care și le reprimă. Din 19 mai, când Venus va intra în zodia Racului, acest sector de viață va fi învăluit de influxurile bune, blânde și calde ale Micului Benefic, care va introduce o binevenită doză de înțelegere, concesie, iertare sau dorință de cooperare. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, cei tineri vor fi cuprinși de doruri și dorințe aprinse: unii se vor îndrăgosti, alții vor trăi clipe intense, vecine cu patima. Moment bun pentru cei care desfășoară activități cu specific artistic, în cadrul cărora vor juca un rol de pionierat, încercând să impună noi forme de exprimare. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va lumina casa a treia a exprimării orale, a dialogurilor și deplasărilor în chip fericit, transformând scurtele călătorii în prilejuri de bucurie și satisfacție. Etapă bună pentru următoarele treizeci de zile pentru cei care vor susține examene și care vor avea, în tot acest răstimp, posibilitatea să învețe mult, repede, temeinic și să facă față exigențelor în cadrul unor competiții școlare/universitare. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, muncă, rutină, efort și osteneală, într-un registru obișnuit, la locul de muncă. Discrete tulburări digestive. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, efort de cooperare, tendința de a se supune normelor de politețe, conduită sau intereselor superioare pentru că, dinspre casa rolului social, vin presiuni, ostilități și tendințe de reprimare a rolului lor într-un parteneriat, asociere, proiect. Ultima zi a răstimpului analizat aduce constrângeri sau obligații care impun un sacrificiu de timp, de răbdare, de bani, de atenție sau, chiar, de interes personal.

Taur

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, moment al discreției, al atenției îndreptată spre detalii și amănunte semnificative; cei mai tineri se vor concentra pe învățătură, cei mai maturi spre o limpezire a gândurilor. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va introduce o notă aparte în acest efort de acumulare a informațiilor și experienței, dându-le nativilor răbdare și putere de similare. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, Taurii vor interveni autoritar în viața de familie pentru a păstra ordinea și echilibrul, pentru a împiedica rudele sau părinții să ia decizii hazardate ori să se lase intimidați de dificultățile momentului născute din Crucea Fixă care operează în această perioadă pe casele lor I, IV, VII, X. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va accentua preocupările legate de bani, salarizare sau găsirea altor surse de venit din muncă proprie. Vor avea de partea lor intuiția și energia. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, va fi nevoie de răbdare și metodă în relațiile cu copii precum și de o grijă aparte față de felul în care se poartă cu persoanele dragi; nota generală este de oarecare indiferență sau răceală. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, răstimp bun pentru discuții ce pun probleme delicate sau care impun subtilitate în abordarea, susținerea sau argumentarea unor interese personale. Nota generală a săptămânii va fi dată de Mercur care le va ascuți simțul practic și le va permite să decidă în folos personal (fler). Rămâne activă cuadratura Marte/Uranus care poate ridica, brusc, probleme majore ce țin de exercitarea funcției (răsturnări dintr-un statut public prin renunțarea nativilor, demisie, înlocuire, blocaje la nivelul conștiinței); în absența unor argumente credibile, ei nu vor ști cum să acționeze sau, poate, spaima de consecințe le va bloca impulsurile.

Gemeni

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, eveniment sau stare de lucruri care le impune să-și drămuiască banii, să revizuiască un plan de viață pe termen scurt (o investiție, o cumpărătură costisitoare). Îngrijorări cu privire la viitoarea lor condiție salarială. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, idei interesante demne de pus în practică dar asta după o matură chibzuință și adaptare la condițiile reale de viață și muncă ale nativului, altfel ele vor rămâne doar un impuls dezordonat, un gest necugetat, un hazard acceptat în necunoștință de cauză. Motorul care generează astfel de impulsuri vine, mai ales în cazul celor tineri, din dorința de a se afirma, de a se impune, de a-și demonstra valoarea. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului și va oferi mici oportunități pentru a rezolva o „jenă” financiară de moment. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va începe să tranziteze casa I a personalității acestor nativi care vor avea, timp de o lună de zile, de acum în acolo, protecția Astrului vieții prin spor, noroc și energie, vitalitate bună și capacitate de refacere interioară și recuperare trupească. Din fericire, pentru un timp, Soarele nu va face aspecte dificile care să atenueze intensitatea vibrațiilor sale astrale. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, nevoia de ordine, la propriu și la figurat, în casă și familie. Posibile probleme administrative cărora trebuie să le acorde atenție. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, Gemenii vor avea chef de relaxare, vor cultiva acele forme de activitate care să le permită să dea curs  dorințelor mai vechi și intereselor personale: un anume fel de a se distra, de a petrece timpul liber. Moment al cochetăriei, flirtului, jocurilor erotice cărora, ceilalți, nu trebuie să le acorde mai multă atenție sau încredere decât merită o aventură de o zi.

Rac

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, stare interioară bună motivată de tranzitul Lunii prin domiciliu, ceea ce le va da nativilor posibilitatea să se încarce sufletește și psihic cu energia necesară pentru a face față provocărilor ulterioare. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, Racii trebuie să ia în calcul eventualitatea unei evoluții surprinzătoare care va interveni în relațiile lor cu persoane sau instituții și care vor avea consecințe în plan financiar sau material. Este bine să nu se „grozăvească”, să nu-și permită luxul unor cheltuieli disproporționate, să nu ignore pericolele, să evalueze corect riscurile și să se intereseze cu privire la bonitatea morală a celor cu care discută despre bani. Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului, ceea ce va reprezenta un real factor de susținere și protecție a Racilor. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va lumina sectorul umbrit sau neclar dinlăuntrul firii lor. Unii vor profita de acest tranzit pentru a „vedea mai bine” ceva neclar în trecutul lor, pentru a descifra o enigmă personală. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, impulsul astral îi va îndemna să fie atenți, răbdători și meticuloși ori metodici în chestiunile care țin de aflarea și înțelegerea corectă a unor informații, asimilarea unor cunoștințe în regimul școlar sau universitar; posibile deplasări cu scop precis pentru a rezolva chestiuni administrative curente. E bine, totuși, să nu-și facă iluzia, ori de câte ori pleacă de acasă, că aceste activități se vor rezolva repede ori fără complicații. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, efort de a menține echilibrul între rude (părinți, soț/soție) și propria lor persoană care, cum zice românul, se va „afla la mijloc” între aceștia, fiecare încercând să-l convingă de ceva, să-i ceară ceva, să-i reproșeze ceva.

Leu

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, tendință, mai puțin obișnuită în cazul acestor nativi, de a se replia în interioritatea lor, uneori, din nevoia de a se izola și proteja de tumultul cotidian, alteori, pentru a retrăi amintiri și a se cufunda în meditație. Din 19 mai, Venus va continua această tendință și va accentua (hiper)sensibilitate și receptivitatea Leilor. În planul sănătății contextul va sensibiliza sectorul digestiv, metabolismul și capacitatea de asimilare a hranei sau a medicamentelor. Este indicat un regim alimentar, o cură precum și evitarea contactului, prin consum sau prin tratament corporal, a substanțelor cu potențial alergen, care mai mult irită decât tratează pielea. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, momente de orgoliu personal manifestat în public sau trăit în lăuntrul firii lor. Evoluție imprevizibilă a discuțiilor, tratativelor, negocierilor, întâlnirilor menite să împace părțile; reacții bruște, dure care nu rezolvă chestiunea de fond dar care stârnesc sau sporesc antipatia și revolta celor implicați. Crize de vanitate în spațiul conjugal. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor: va începe o perioadă în care nativii se vor întâlni, mai frecvent decât au făcut-o până acum, cu o seamă de cunoscuți; dialoguri cu prietenii, uneori, utile, alteori, doar relaxante. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, probleme curente bănești dar și îngrijorări cu privire la viitorul lor salarial ori chiar înștiințări care nemulțumesc. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, intuiții, mici descoperiri utile în relația lor cu partenerii de orice fel. Nota generală a săptămânii o va da Crucea pe semne Fixe care va influența în mod direct casele IV, VII și X prin radicalismul și profunzimea unor situații, reacții sau trăiri care îl vor pune pe câte un Leu în situația de a lua decizii incomode.

Fecioară

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, posibilă manifestare de simpatie, de căldură sufletească sau de devotament manifestată a câte unui prieten față de o Fecioară, ipostază care va fi continuată și dezvoltată în această direcție, din 19 mai, de Venus care își va începe tranzitul prin casa a XI-a. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, solicitare de scurtă durată a axei cardio-vasculare. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va începe să „lucreze” din astral asupra ridicării în rang prin profesie și meserie. Tranzitul ar trebui să fie unul luminos, deschizător de drumuri și dătător de energie și combativitate: le poate deschide ușa intrării în societate, le poate facilita debutul, afirmarea ori confirmarea valorii lor, le poate ușura drumul spre succes și ipostaze publice flatante sau, în cazuri particulare, chiar spre o funcție. Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, Luna se va afla în tranzit prin Fecioară, ceea ce va fi în avantajul lor în planul trăirilor interioare: nu vor fi slabi și vulnerabili la consecințele presiunilor exercitate asupra lor, vor fi calculați și, poate chiar, rigizi în susținerea unor opinii și puncte de vedere personale. Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, pe fondul multor mesaje astrale, venite de la planetele ce alcătuiesc o Cruce Cardinală, Fecioarele vor deveni riguroase și circumspecte cu privire la cheltuielile ce ies din regimul celor „strict necesare”; chiar și cei cu bani, care au fost până acum relaxați, se vor redresa. Posibile surprize survenite în regimul muncii: schimbarea șefilor, restructurări majore, a sediului în care își desfășoară activitatea curentă ori modificarea volumului și a sistemului de plată introdus. Întreaga săptămână se pot produce stări sufletești răscolite de eșecuri, dezamăgiri, despărțiri, comportamente stridente, abuz afectiv.

Citiți restul zodiilor pe pagina HORSCOP URANIA. 

Citește mai multe despre Urania pe Libertatea.

Comentarii