Previziuni astrologice pentru perioada 3 – 9 martie 2018. Mercur și Venus vor intra în zodia Berbecului

Berbec
În dimineața zilei de 3 martie, activitate de rutină la locul de muncă; posibilă stare organică dezagreabilă din cauza unei digestii proaste sau a neliniștii care le alungă buna dispoziție. Între 3 martie, după ora 10:21′, și 5 martie, la amiază, dorința sau măcar, tendința de a stabili relații calme, echilibrate între soți sau în relațiile de afaceri și colaborare. Unele ipostaze profesionale pot ridica importante probleme de echilibru relațional. Între 5 martie, după ora 15:23′, și începutul zilei de 8 martie, mănunchi de intrigi sau îngrijorări legate de complicarea unei chestiuni materiale. Nativii, în dorința lor de a afla cauza acestor situații neclare, se vor întreba dacă nu cumva, fără știrea lor, unii fac manevre incorecte și se vor face cercetări. Uneori, intuiția s-ar putea să fie un sfetnic bun. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și le va intensifica activitatea cerebrală, uneori, până la oboseală și exces. Capacitate de a purta discuții în contradictoriu, ori de câte ori, un interes de-al lor sau propria lor persoană, vor fi lezate de inițiativele unor străini care-i pun astfel în dificultate. Totodată, se va accentua riscul de a trata cu superficialitate situațiile care li se par, pentru moment, neimportante ori de a nu fi atenți la detalii. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului și va atrage de partea lor împrejurări favorabile pentru a rezolva sau dezvolta o inițiativă; context protectiv. Între 8 martie, după ora 00:03′, și 9 martie, Berbecii își vor face planuri și vor da dovadă de multă determinare în modul de abordare al unei chestiuni ce privește progresul lor social, profesional, personal și nu vor ezita să învețe sau să se perfecționeze dacă exigența acelei activității o impune. Sectorul psihicului se va elibera după 7 martie de presiunea planetelor care au tranzitat zodia Peștilor, permițându-le o schimbare a stării de spirit.
 
Taur
În dimineața zilei de 3 martie, nevoie de ordine în sentimente. Stres legat de un proiect important care-i poate face pe unii să se distanțeze de chestiunile afective care nu le permit să analizeze corect o situație ori îi împiedică să depună efortul necesar. Între 3 martie, după ora 10:21′, și 5 martie, la amiază, nevoie de calm și răbdare la locul de muncă. Frământările interioare pot crea momente de neliniște, iritare, insomnii sau incapacitate de a se concentra. Între 5 martie, după ora 15:23′, și începutul zilei de 8 martie, relațiile parteneriale vor fi dezavantajate de un tranzit ce va răscoli antipatiile, dușmăniile, dorința de revanșă, senzația de păcălire, umilire sau incorectitudine la care ar fi supuși nativii. Nu este un moment bun pentru a se lua în dezbatere, într-un cadru oficial, chestiunile delicate contractuale, de colaborare sau de stil de muncă și participare materială la o activitate comună. Desfășurare anevoioasă și plină de riscuri în plan procesual și litigios. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și va spori neliniștea interioară produsă la aflarea unor vești sau a unor zvonuri: prea multe gânduri, prea puține concluzii. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului și va introduce o bine venită notă de noroc sau de protecție discretă. În cazul unor Tauri, se pot accentua contradicțiile provenind de la reprezentările lor despre lume, societate, ideal personal care le par inutile, depășite sau imposibile în actualele condiții de viață. Între 8 martie, după ora 00:03′, și 9 martie, dorința sau nevoia reală de a rezolva pe cale oficială (juridică, notarială, administrativă) statutul unor bunuri ce li se cuvin sau care au făcut obiectul unui partaj, a unei moșteniri a unei împărțeli. Sectorul prieteni nu va mai beneficia, după 7 martie, de numeroasele tranzite prin zodia Peștilor; le va rămâne la fel de intensă idealizarea acestor relații și instabilitatea felului în care s-ar putea baza pe cunoștințe.
 
Gemeni
În dimineața zilei de 3 martie, probleme domestice, neimportante dar plicticoase. Nativii vor avea dificultăți în armonizarea chestiunilor casnice și familiale cu cele profesionale, sociale sau de imagine. Între 3 martie, după ora 10:21′, și 5 martie, la amiază, întâlnire cu substrat sentimental sau de participarea la activități care le desfată simțurile artistice și estetice ori le permit Gemenilor să-și etaleze calitățile creative și interpretative. Dinspre sectorul prietenilor stres tot mai accentuat după 6 martie când Mercur va intra în zodia Berbecului și va provoca disensiuni și divergențe de opinie cu aceștia. Între 5 martie, după ora 15:23′, și începutul zilei de 8 martie, nemulțumiri înăbușite generate de o stare de lucruri complexă creată la locul de muncă din motive subiective (relațiile personale ale nativului colegii, șefii sau subalternii) sau obiective (modificările regimului de muncă, al plăților salariale preconizate de iminentele măsuri organizatorice, administrative sau legislative, juridice ori economice). Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului și va impune o dinamică riscantă în relațiile cu acei cunoscuți alături de care nativul s-a implicat în activități comune de relaxare, compensare socio-profesională sau de utilitate publică, inclusiv politică. Dorința de a prelua conducerea, de a „face pe șefii” a unora poate genera ostilități sau nemulțumiri și riposte brutale. Între 8 martie, după ora 00:03′, și 9 martie, recalibrarea relațiilor parteneriatele din perspectiva unor aspectele legale, juridice, morale, principiale sau din nevoia de a se supune condițiilor categorice impuse de partenerii autoritari din țară sau străinătate. Gemenii vor avea tendința să promoveze inițiative interesante, legale sau justificate dar felul în care le vor argumenta ar putea să sufere de prea multă vehemență care, unora, li se va părea suspectă, rămânând, astfel, reticenți.
 
Rac
În dimineața zilei de 3 martie, fel de a vorbi cumpătat, rezervat, atent la detalii. Nativii se vor exprima prudent în chestiunile care ar putea leza interesele sau orgoliul ori demnitatea persoanelor cu care vor intra în contact. Între 3 martie, după ora 10:21′, și 5 martie, la amiază, dorința de a tempera conflictele de familie; implicarea „colateralilor” nu va rezolva o relație șubredă, dimpotrivă. Între 5 martie, după ora 15:23′, și începutul zilei de 8 martie, univers afectiv impulsionat de tranzitele Lunii prin Scorpion, de vecinătatea ei cu Jupiter și de relațiile numeroase cu planetele din Pești, care va genera o stare de efervescență emoțională. Nativii vor face mare caz de sentimentele și trăirile lor. În cazul celor care desfășoară activități de creație sau interpretative, Intensă motivație interioară în a-și demonstra valoarea care va ridica rivalitatea și orgoliul la cote maxime. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și le va da ghes Racilor, mai ales celor tineri, aflați la început de drum, care nu au răbdare să aștepte proba anilor pentru a-și demonstra valoarea și competența, să-și revendice un rol, un postură în viața publică, socială sau profesională. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului și va crea situații favorabile nativilor pentru a obține un strop de simpatie, de credibilitate, de succes sau de notorietate. Între 8 martie, după ora 00:03′, și 9 martie, posibile demersuri legale legate de locul de muncă: unii se pot angaja într-o a doua activitate, alții se pot îndrepta spre un statut oficial (funcție). Nu sunt lipsite de susținere demersurile pe cale legală ale nativilor care-și vor cere un drept, care vor dori să repare o nedreptate sau un abuz comis asupra lor. În unele cazuri particulare, ar putea fi vorba de o eveniment sau de o soluție profesională specială, ieșită din comun prin ineditul ipostazei în care ar putea fi pus nativul ori prin rapiditatea și radicalismul rezolvării. 
 
Leu
În dimineața zilei de 3 martie, preocupări legate de bani, salariu, cheltuieli, născute din nevoia de a face economii. Între 3 martie, după ora 10:21′, și 5 martie, la amiază, dialoguri ponderate ca ton și conținut, în contextul cărora Leii vor dori să facă „mișcări diplomatice” de apropiere, înțelegere cu persoanele dificile. Substratul acestor demersuri îl reprezintă dorința lor de afirmare ori de înlăturare a asperităților într-o cooperare ori de a-și pune în aplicare un proiect de viață și carieră ambițios. Între 5 martie, după ora 15:23′, și începutul zilei de 8 martie, nu vor fi excluse amărăciunile provocate de necazurile unor membri de familie sau de eventualele pagube provocate de pierderi, furturi, stricăciuni, mai ales dacă obiectele stricate vor fi din categoria amintirilor de familie. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și va contura un viitor viguros, interesant legat de un gând, o intenție, o dorință de progres și realizare sau afirmare. Uneori însă, piedicile, mai mari sau mai mici, îl pot enerva destul de tare pe câte un Leu, care va avea tendința să reacționeze brutal față de orice sau oricine îi va sta în cale. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului și le poate înlesni o mai bună comunicare cu factorii de contact (oameni și/sau instituții) din străinătate. Perioadă bună, pentru următoarele două-trei săptămâni de a aborda o atitudine curajoasă în chestiunile de principiu sau în situația în care, unii vor da înapoi, eschivându-se să-și asume responsabilități. Între 8 martie, după ora 00:03′, și 9 martie, răstimp al distracției, al delectării simțurilor, al cultivării acelor activități care le vor da Leilor satisfacții artistice și culturale. Etapă în care cei care practică sporturi în calitate de profesioniști pot obține rezultate remarcabile (recorduri, câștigarea unor turnee sau campionate, debut excelent, revenire într-o formă excelentă fizică, psihic puternic).
 
Fecioară
În dimineața zilei de 3 martie, activități curente, legate de grija pentru propria persoană. Efort de a nu se lăsa duși de emoțiile create de evenimentele ce se derulează într-o relație partenerială și de a rămâne echilibrați, obiectivi și onești. Între 3 martie, după ora 10:21′, și 5 martie, la amiază, tendința de a negocia, de a renunța, de a amâna să facă cheltuieli și plăți, de a aștepta un moment mai stabil din punct de vedere financiar pentru niște gesturi bănești substanțiale. Între 5 martie, după ora 15:23′, și începutul zilei de 8 martie, posibile descoperiri neplăcute legate de partenerul de viață sau de asociații dintr-o afacere (proiect colectiv) născute fie din efortul lor de a afla adevărul fie, întâmplător, din cauza unor gafe, indiscreții, confidențe ori constrângeri. Fecioarele vor fi obligate să mediteze serios la felul în care se vor raporta de-acum încolo la persoana în cauză și la măsura în care vor permite acelor fapte să le afecteze relația. Vor lua în calcul ideea de a se face că nu știu și nu au auzit nimic dar asta nu înseamnă că suferința lor (jignirea, amărăciunea, dezamăgirea) nu vor fi profunde. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și vor introduce un factor de urgență în contextul unor obligații financiare. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului și le va permite acestor nativi să obțină un beneficiu material sau strict bănesc dar micul succes se va realiza după discuții intense, presiuni, avertismente ultimative. Între 8 martie, după ora 00:03′, și 9 martie, se poate devansa un termen referitor la o chestiune oficială, legală, administrativă privitoare la un statut locativ, la o chestiune imobiliară sau funciară pe fondul unei situații de dată recentă ivită în familie. Pentru următoarele două-trei săptămâni vor fi posibile situațiile plăcute ca urmare a primirii unor atenții, cadouri, înlesniri, mici ajutoare, recompense materiale pentru un bine făcut cuiva, în trecut, de către nativi.
Urmărește-ne pe Google News
„Să o întrebe pe soția dânsului cine sunt”. Dan Șucu, înțepat de un important om de afaceri din România
GSP.RO
„Să o întrebe pe soția dânsului cine sunt”. Dan Șucu, înțepat de un important om de afaceri din România
MEGA-BOMBĂ! Irina Tănase are IUBIT NOU și bogat! L-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu „Regele medicamentelor”
Playtech.ro
MEGA-BOMBĂ! Irina Tănase are IUBIT NOU și bogat! L-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu „Regele medicamentelor”
Românii care se trezesc cu noaptea în cap ca să adune "aurul litoralului", tot mai căutat pentru efectele miraculoase
Observatornews.ro
Românii care se trezesc cu noaptea în cap ca să adune "aurul litoralului", tot mai căutat pentru efectele miraculoase
Horoscop 27 mai 2022. Taurii simt o presiune neobișnuit de mare din partea unor apropiați ca să cedeze într-o chestiune
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2022. Taurii simt o presiune neobișnuit de mare din partea unor apropiați ca să cedeze într-o chestiune
Beata Molnar, tânăra găsită moartă pe un câmp din Bihor, a avut o moarte violentă
Știrileprotv.ro
Beata Molnar, tânăra găsită moartă pe un câmp din Bihor, a avut o moarte violentă
Răzbunarea oligarhului pedepsit de Putin. A dezvăluit următoarele 3 ţări europene atacate de Rusia: "Societatea rusă se pregăteşte"
Orangesport.ro
Răzbunarea oligarhului pedepsit de Putin. A dezvăluit următoarele 3 ţări europene atacate de Rusia: "Societatea rusă se pregăteşte"
Sânziana Negru: „Asta înseamnă timeless – reinterpretare.”
PUBLICITATE
Sânziana Negru: „Asta înseamnă timeless – reinterpretare.”