MENIU CAUTĂ
30 Mar. 2018 12:00

Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plină în Balanță

Distribuie

Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plină în Balanță.

Berbec

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, condiții astrale care alimentează disputele, nervozitatea, intoleranța și incapacitatea de a asculta sau accepta punctul de vedere al celuilalt. Ambiții și chef de răfuială între soți. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță, chiar în această casă a VII-a, a relațiilor parteneriale, care ridică un semn major de atenționate cu privire la contracte și negocieri. Procesele și litigiile pot depăși barierele unui simplu conflict de interese. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, declanșând o perioadă favorabilă micilor câștiguri sau unui context care să le permită nativilor să rezolve chestiuni salariale. Unele persoane, care se confruntă cu dificultăți financiare, pot susține o activitate suplimentară retribuită care să le permită astfel rezolvarea chestiunilor curente de viață. Posibili bani provenind din premii și recompense, Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, cineva subminează interesele materiale majore ale Berbecilor. Chestiunea poate să funcționeze și în cazul celor care au în derulare procese de moștenire sau partaje, demersuri legale pentru a ieși din indiviziune sau pentru a obține favoruri, înlesniri, păsuire. Situația se desfășoară în ascuns, departe de ochii lumii până când se va revela ca atare. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, mai ales cei tineri vor fi motivați să caute o direcție nouă de viață pe care să o cultive în vederea unui progres personal (material, moral, cultural, religios) sau profesional. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, Luna va activa maleficii din casa ridicării în rang și-le va pune ambiția și voința ori combativitatea și rezistența nervoasă la încercare. Răstimp dificil din cauza celor cincisprezece cuadraturi care se realizează între casa I a personalității lor și sectorul vieții sociale.

Taur

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, efort îndreptat spre reechilibrare organică. Nervozitate, neliniște, resimțită mai ales noaptea, când se pot produce și insomnii. În ansamblu, mentalul acestor nativi poate fi hărțuit de tot felul de gânduri și calcule destul de subiective și de nefondate, așa încât, înțelept ar fi să nu ia decizii în funcție de concluziile la care vor ajunge în această perioadă. Etapa va fi marcată de Luna Plină în Balanță, care va avea loc pe 31 martie și care va accentua disfuncțiile legate de activitatea cerebrală, de procesele de gândire și de fiziologia organelor de simț localizate în zona capului. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului și, din postura de Guvernator, în tranzit prin zodia pe care o controlează, le va aduce nativilor beneficii, protecție și stare mai bună psihică sau organică. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, relațiile cu adversarii, cu dușmanii, cu rivalii sau cu persoanele mânate într-un parteneriat de interese personale sau divergente cu ale nativilor vor cunoaște o nouă etapă a ostilităților. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, dorința de a intra în legalitate cu privire la o chestiune de ordin material pentru care trebuie să se documenteze, să consulte specialiști în domenii de drept. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, nativii ar putea fi puși în situația de a reveni la subiecte antipatice care țin de opțiuni, crez conștiință, proiecte, planuri de viață ce le sunt zădărnicite în prezent și pe care ar vrea să nu le rateze. Taurii nu trebuie să se liniștească pe ideea că, dacă Venus se află în sectorul lor zodiacal natal, lucrurile se vor rezolva de la sine, dimpotrivă ei trebuie să rețină că, nu peste multă vreme, Venus va face o opoziție dramatică cu Jupiter retrograd și atunci, situația va deveni cu adevărat complicată.

Gemeni

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, gemenii vor avea un aer detașat de probleme curente; ei vor dori să „zburde', să se distreze, să se plimbe în aer liber, să ia parte la jocuri de societate sau la acțiuni de divertisment. Îi va caracteriza cochetăria, curiozitatea și detașarea și nu vor avea chef să fie serioși în abordările sentimentale. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță care va accentua această disponibilitate spre joacă, joc, jocuri ale minții și ale inimii, versatilitatea, testarea celuilalt. Actorii vor fi în mare formă prin această capacitate de disimulare, de transfigurare, dur și simplu, de a „intra în pielea' câte unui personaj interpretat sau doar imitat. În aceiași zi, Venus va intra în zodia Taurului, secvență astrală fără mare importanță în economia generală a predispozițiilor astrale. Venus, în tranzit prin domiciliul ei, le va da oarecare înseninare interioară și optimism. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, vechile probleme de sănătate pot continua fără vreo ameliorare doar că ecoul lor afectiv ar putea fi mai puternic, nativii fiind alarmați de prelungirea unei suferințe organice. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, spirit justițiar, intenții bune și corecte cu privire la o chestiune ce evoluează haotic ori care se îndreaptă spre conflict. Ei ar putea iniția o serie de demersurile menite să cheme la masa verde factorii responsabili de degradarea unei relații sau de dificultățile prin care trece un proiect comun. Uneori, efortul lor ar putea avea ecoul dorit. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, revenire, uneori forțată de împrejurări (un termen o citație, o înștiințare, un dialog, etc.), la chestiunile materiale, patrimoniale ori strict financiare. Mercur, Guvernatorul Gemenilor, poate stârni dihonia între nativi și prietenii lor.

Rac

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, disconfort casnic, imposibilitatea de a duce la bun sfârșit activitățile domestice din cauza solicitărilor profesionale. Tracasare socială: Racii pot fi implicați și chemați să fie activi ori să-și asume sarcini publice și sociale obositoare și cronofage. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță, ceea va introduce un element de noutate de un radicalism surprinzător și deranjant, mai ales din perspectiva efectului presupus al celor cincisprezece cuadraturi (aspecte disonante) care se realizează între casa a VII-a și casa a X-a, ridicând miza disputelor dar și riscul ca unele evenimente să scape de sub control. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, și va introduce o binefăcătoare undă de șansă sau de ajutor acordat de prieteni. Pentru că latura pozitivă a acestui tranzit nu va dura prea mult, ar fi bine ca nativii să se speculeze toate oportunitățile pe această direcție. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, carusel sentimental, mai ușor de suportat decât în alte dăți, mai rafinat în expresie și mai profitabil pentru suflet. Racii vor simți acut nevoia de a se împăca cu cineva (rude, copii, prieteni, iubit/iubită, soț/soție, colaboratori, ba chiar și cu dușmanii) pentru a pune capăt unei suferințe care durează de prea mult timp și care acum li se pare (și lor) exagerată. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, chestiuni legale sau oficiale la locul de muncă; unele pot fi modeste ca impact pentru activitatea lor profesională, altele pot fi determinate de schimbările legislative, de aplicarea unor reforme care se vor reflecta și în munca lor: volum, răspundere, orar, salarizare. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, afectiv al unor contradicții și dispute care s-au blocat în premise false și păguboase ori inițiative neinspirate.

Leu

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, Leii vor încerca în acest scurt răstimp și varianta diplomatic ă: vor avea multă grijă la felul de a se exprima dar și la ideile vehiculate. Scopul lor este de a nu amplifica antipatiile sau indiferența unora și de a câștiga adepți și simpatizați sau măcar, la limită, neutralitatea altora. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță ceea ce nu va fi un factor în favoarea ci în defavoarea succesului dialogurilor. Unul dintre factorii provocatori ar putea veni de la informațiile de natură să irite părțile implicat ori de la rigiditatea în gândire. Deși Leii vor încerca să tempereze subiectivismul lor sau al altora, pot ieși destule scântei. Șubred este și sectorul călătoriilor al căror program poate fi dat peste cap de detalii nesemnificative care impun revizuiri de orar, de traseu, de program. Atenție la mesajele scrise care le vin pe diferite căi și care asimilate ori doar citite superficial și neatent le-ar putea aduce, mai târziu, prejudicii (mai ales la capitolul „întârziere' sau „dosar incomplet'). Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, și le va lumina casa a X-a : pentru unele persoane s-ar putea pune problema desemnării într-o funcție a primirii unei distincții, a unui succes la public, a unei ipostaze flatante din punct de vedere social. Între 2 aprilie, după ora 00:58′, și dimineața zilei de 4 aprilie, mecanisme casnice gripate sau relații de familie anevoioase. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, chef de distracție, de relaxare, de cultivare a unor activități care să le permită să se simtă bine „în pielea lor', sport, tratamente corporale, grijă pentru aspect fizic. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, muncă multă dar și îngrijorări cu privire la statutul lor profesional ori cu privire la evoluția instituției unde lucrează.

Fecioară

Între 31 martie și începutul zilei de 2 aprilie, ambiții și cramponare de bani sub toate aspectele: de sumele pe care trebuie să le primească, de salarizare ce este contestată ori de relațiile interumană care pleacă de la bani (certuri pe bani, pe bunuri sau pe principiile pe baza cărora ar urma să se întocmească acte legale). Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanță ceea ce va accentua latura irațională dar și egoismul celor implicați în litigii de natură materială (financiară sau patrimonială). Se vor face afirmații hazardate, se va da curs unor provocări, se pot răstălmăci intențiile bune sau afirmațiile oneste. Mercur, Guvernatorul celor născuți în Fecioară, se va afla în continuare în mișcare retrogradă prin casa a VIII-a, deformându-le percepțiile și împingându-i să greșească prin neatenție, impulsivitate și nerăbdare. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, și va instaura un regim de binevenită instabilitate în gândire, în capacitatea de a analiza și lua decizii adecvate. Va predomina pragmatismul, logica și bunul simț, dar nu pentru mult timp, pentru că Micul Benefic se îndreaptă spre o opoziție drastică cu Marele Benefic, ceea ce va altera sau bloca ceea ce s-a construit în această perioadă. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, și seara zilei de 6 aprilie, mici obligații administrative sau de natură legală (întocmirea unor acte și documente). Dorința de a pune ordine în relațiile de familie cam tulburi de la o vreme. Din 6 aprilie, după ora 20:02′, va începe o perioadă de sobrietate afectivă și de rigoare morală accentuată. Nota generală a săptămânii o data, în continuare, tranzitul lui Jupiter, aflat în mișcare retrogradă, prin casa a III-a care poate denatura unele relații contractuale, parteneriale, viciind premisele inițiale prin subiectivism sau interese ascunse.

Citește toate zodiile pe pagina Horoscopul Urania.

Comentarii