Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 3 mai 2019, afectând sectorul relațiilor de prietenie și al capacității nativilor de a pune în practică proiecte personale care au nevoie de susținerea sau colaborarea unor persoane apropiate. Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței pe care o va tranzita până pe 9 septembrie aducând o contribuție interesantă și utilă relațiilor parteneriale, conjugale, conflictuale sau procesuale în care va fi nevoie de suplețe, diplomație și fler. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, griji domestice și relații de familie încordate sau nemulțumitoare. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va tranzita sectorul sentimente, plăceri, jocuri și sporturi atrăgându-i pe Berbeci în activități relaxante, în cadrul cărora aceștia își vor putea etala calitățile fizice.

Taur

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, schimbări în modul de viață curent provocate atât de Uranus cât și de tranzitele pe care acesta le va face cu planetele din Leu, Scorpion și Vărsător; dar, din seara zilei de 8 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă (va reveni în zodia Taurului abia pe 6 martie 2019), timp în care va opera asupra casei a XII-a, unde își va duce până la capăt lucrarea astrală privitoare la subconștient, psihic încărcat, datorii karmice. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, discuții pe teme financiare ori strict salariale mai ales că pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței în care va rămâne până pe 9 septembrie, ceea ce la va da ghes să încerce o renegociere a condițiilor care au stat la baza unei înțelegeri și care acum trebuie și pot să fie reevaluate. Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și va avea o influență negativă asupra carierei, succesului imaginii, gestionării funcției până pe 3 mai 2019.

Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
Recomandări
Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
 

Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, tăceri, inhibiții și crispări în fața multor subiectele care intervin în dialogurile curente dintre nativi și vecini, cunoscuți ocazionali ba chiar și între frați; nota generală este de discreție sau de păstrare a unui secret. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna se va afla în sectorul gospodăriei și casei, ori al relațiilor de familie care vor trece prin clipe fierbinți, ținând cont de acumularea celor patru posturi astrale (trei planete și Sensul vieții) și care deja sunt supuse presiunilor exercitate de iminenta Lună Nouă în Leu acompaniată de o eclipsă de Soare, pe 11 august. Rămâne deosebit de activ, pentru unele persoane, Pătratul mistic pe semne Fixe care operează prin angajarea a nu mai puțin de nouă posturi astrale ce traversează cele patru zodii aparținând Crucii Fixe.

Ad placeholder

Gemeni

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, schimbări bruște ale stării de spirit care survin pe fondul frecventelor modificări ale dispoziției provocate, poate, și de fluctuațiile endocrine. Acest aspect, patronat de Uranus în tranzit prin Taur (casa a XII-a), se va atenua din ziua de 8 august, când această planetă va intra în mișcare aparent retrogradă și va „formata” radical sectorul prieteni/cunoscuți și apropiați până pe 6 martie 2019. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, Gemenii vor fi în formă: vor fi veseli, simpatici, degajați, eliberați de griji sau, măcar, mai puțin îngândurați și preocupați de relaxare, vacanță și distracție, mai ales că, pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței, respectiv în casa a V-a a petrecerilor, a satisfacțiilor senzoriale și a aventurilor sentimentale.
Până pe 6 septembrie a.c., Venus îi va susține cu influxuri utile și generoase pe cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare, pe cei care scriu (mai ales scenariști și ziariști).

Ad placeholder
Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
Recomandări
Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
 

Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și, din această postură, până pe 3 mai 2019, va zdruncina din temelii cele mai multe dintre convingerile, idealurile și scara de valori cu care operează în viața personală sau în activitatea profesională. Primele semne nu vor întârzia să apară chiar în acest răstimp. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, calcule legate de nevoia de a face economii, de a se „restrânge financiar” ori de a evalua oportunitatea unor cheltuieli și investiții, la care, în cele mai multe cazuri, vor renunța definitiv sau pe care le vor amâna. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va începe să tranziteze casa comunicării, a învățăturii sau a deplasărilor pe distanțe mici și de scurtă durată și va imprima un dinamism special care va atinge apogeul, pe 11 august, prin faza de Lună Nouă în Leu.

Citește previziunile complete pe pagina HOROSCOP URANIA

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI