Mergi direct la conținut »
Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător
Horoscop Libertatea > Lifestyle

Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător

De Petre Dobrescu,

Ad placeholder

Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 decembrie 2018. Mercur va intra în Săgetător.

Berbec

În prima parte a zilei de 8 decembrie, interes pentru chestiunile de principiu, pentru stabilirea opțiunilor și atașamentelor adecvate nevoilor lor. Dorința Berbecilor va una protectivă, ei nedorind să se lase târâți de impresii, valori false. Impulsuri puternic resimțite, în legătură cu evoluția lor socială, profesională, umană sau de crez interior, din 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019, și care le va da posibilitatea să se informeze ori să primească precizări importante în această direcție care să le ușureze deciziile. Bună comunicare cu străinătatea prin intermediul relațiilor personale sau cu reprezentanții unor instituții. Între 8 decembrie, după ora 14:02 , și 11 decembrie noaptea, nevoie de concentrare asupra premiselor sociale și/sau profesionale care sunt supuse presiunilor exterioare; efort de rezistență și autodepășire. Între 11 decembrie, după ora 01:40, și prima parte a zilei de 13 decembrie, informații care nu fac plăcere, care surprind în mod neplăcut ori care îi pun pe gânduri în legătură cu unii dintre prietenii lor. Întâlniri care evoluează spre ceartă, harță, ostilitate. Între 13 decembrie, după ora 14:40 , și 14 decembrie,univers interior activ. Berbecii vor fi obligați de împrejurări să mediteze asupra trecutului și să ia aminte la semnificația unor cuvinte, gesturi, fapte pe care nu le-au luat în considerație, la vremea respectivă, și care se dovedesc a fi fost niște semnale de alarmă pe care nu le-au înțeles. Lecția de viață nu este epuizată. Acest lucru se va vedea din 11decembrie, când planeta Kiron va reveni la mersul direct prin zodia Peștilor, pe care o va părăsi definitiv pe 18 februarie 2019, și care le va servi drept profesor prin acest hățiș de sensuri și semnificații. Contradicții care pun în dificultate exercitarea profesiei.

Ad placeholder
COVID-19 vs gripa din 1919 în New York. Numărul de decese din primele luni de pandemiei este mai mare decât acum 100 de ani
Recomandări
COVID-19 vs gripa din 1919 în New York. Numărul de decese din primele luni de pandemiei este mai mare decât acum 100 de ani
 

Taur

În prima parte a zilei de 8 decembrie, preocupări legate de bunuri și bani care trebuie să le revină cu ajutorul sau prin intermediul altor persoane (moșteniri, donații și cadouri substanțiale)Abordarea juridică, notarialăfinanciară sau morală a unui câștig scontat se vaaccentua după 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019. Între 8 decembrie, după ora 14:02 , și 11 decembrie noaptea, oboseală mentală sau intelectuală, dezinteres pentru chestiunile care altă dată îi mobilizau și pentru care acceptau să sacrifice timp, răbdare, energie. Distanță față de oameni, idei și evenimente a căror esență, o dată revelată și cunoscută, îi deprimă sau îi dezamăgește.Riscul de a îmbrățișa idei și interese care se vor dovedi hazardate, inutile sau riscante pentru nativi. Între 11 decembrie, după ora 01:40 , și prima parte a zilei de 13 decembrie, situații periculoase, momente penibile, dificultăți cu privire la exercitarea atribuțiilor ce decurg dintr-o funcție sau dintr-o însărcinare specială. Contestări șocante, critici formulate public, parteneri de proiect și cooperare care se despart de nativi cu surle și trâmbițe, lansând atacuri nejustificate, deplasate, cu efect asupra auditoriului, publicului ori simpatizanților celor născuți în Taur. Între 13 decembrie, după ora 14:40 , și 14 decembrie, nevoie de consolidare sau de redresare interioară prin schimbul de idei și apropierea sufletească de prieteni serioși, stabili, onești, stare de lucruri care va continua și după 11decembrie, când planeta Kiron va reveni la mersul direct prin zodia Peștilor, pe care o va părăsi definitiv pe 18 februarie 2019. Atenție la toate tipurile de relații parteneriale care sunt viciate de interese ascunse ori care pot degenera în conflicte cu evoluție ciudată până la începutul lunii ianuarie 2019.

Ad placeholder
Britanicul care și-a făcut singur o cabană într-un sat uitat din Transilvania: “Vecinii mei sunt atât de buni!
Recomandări
Britanicul care și-a făcut singur o cabană într-un sat uitat din Transilvania: “Vecinii mei sunt atât de buni!
 

Gemeni

În prima parte a zilei de 8 decembrie, premise favorabile pentru demersuri oficiale, legale, corecte, morale sau pentru a pune în discuție o chestiune contractuală, de colaborare, de viață în doi. Contextul permite abordarea onestă a problemei din partea ambelor părți, o atitudine constructivă, o disponibilitate pentru împăcare sau pentru relaxarea relațiilor. Din 13 decembrie, când Mercur va reveni în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019, se vor crea condiții favorabile tuturor tipurilor de comunicare (dialog, mediere, negociere, explicații, argumentații, pledoarii în apărarea unei cauze, a unui proiect). Mercur le va da Gemenilor flexibilitate în înțelegerea și evaluarea corectă a unei situații și capacitatea de a face concesiile necesare. Context favorabil evoluției unor anchete și procese prin forța adevărului care va fi dovedit și care va funcționa în avantajul nativilor. Între 8 decembrie, după ora 14:02 , și 11 decembrie noaptea, încetinire, întârziere, amânare ori chiar renunțare la o situație ce le promitea, mai demult, nativilor, un avantaj material și a cărui perspectivă de concretizare se îndepărtează ori se dovedește a fi tot mai greu de pus în practică. Între 11 decembrie, după ora 01:40 , și prima parte a zilei de 13 decembrie, contradicții interioare născute din crize de identitate, dezamăgiri ideologice, constatări care îi obligă să renunțe la niște soluții pentru progresul personal, cunoașterea sau pregătirea lor profesională. Clipe de revoltă. Între 13 decembrie, după ora 14:40 , și 14 decembrie, posibilitatea ca unii nativi să fie premiați, remarcați, admirați, să aibă succes la public. Din 11decembrie, când planeta Kiron va reveni la mersul direct prin zodia Peștilor, Gemenii vor avea posibilitatea, până pe 18 februarie 2019, să tragă multe învățăminte și concluzii utile evoluției lor socio-profesionale.

Ad placeholder

Citește previziunile URANIA pentru restul zodiilor  

Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
PARTENERI - GSP.RO
Imagini halucinante! Polițiști români, bătaia de joc a interlopilor chiar în mașina Poliției: „Fă stânga acolo, boss!”
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Fratele lui e celebru în toată România, dar el vinde cartofi la tarabă pentru bani și...
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
HOROSCOP
Horoscop 14 august 2020. Săgetătorii se pot simți neglijați, cel puțin, de prieteni, protectori sau rude
RECOMANDĂRI
Parteneri
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close