Previziunile Uraniei pentru perioada 11 -17 noiembrie 2017. O ipostază delicată: Beneficii în conjuncție în Scorpion.

Berbec
Pe 11 noiembrie, nativii vor găsi, mereu, un prilej să se impună în fața copiilor sau a celor dragi. Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări legate de activitatea curentă care impun atenție, efort de concentrare și hărnicie. Discrete tulburări digestive pe fond neuro-vegetativ. Între 14 noiembrie, după ora 01:26′, și dimineața zilei de 18 noiembrie, răstimp al disensiunilor în familie. Frecvente contradicții între asociați. Berbecii vor avea tendința să reacționeze energic, uneori chiar brutal. Evoluție neprevăzută în cazul unor litigii; nativii vor avea inițiative surprinzătoare. Uneori, presiunile profesiei sau ale funcției vor fi motivul ieșirilor lor temperamentale. Între 16 noiembrie după ora 10:29′, și 17 noiembrie, accent major pus pe aspectele materiale, patrimoniale sau bănești în care sunt implicate și alte persoane de a căror voință sau capacitate de decizie depinde rezolvarea lor (ajutoare, burse, împrumuturi, acte de donație, testamente). Moment dificil de înțeles în esența lui, , care va împinge evoluția evenimentelor din acest sector spre o etapă nouă dar care, nu întotdeauna, va fi cea indicată de urmat, mai ales dacă va fi vorba de asumarea unor riscuri, de eludarea unei (unor?) legi sau principii morale ori de ignorarea pericolelor ce ar decurge de aici. O întâmplare importantă ar putea avea loc pe 17 noiembrie cu consecințe financiare. Va continua relația armonică între Uranus (în Berbec) și Saturn (în Săgetător), dându-le Berbecilor posibilitatea să-și schimbe viața, să ia hotărâri surprinzătoare, să-și consolideze un plan major dar care le va impune schimbarea stilului de viață sau opțiunile fundamentale. Activitate mentală intensă care îi poate conduce la limpeziri dar și la transformări de conștiință. Mobilitate spirituală, disponibilitate spre însușirea unor noțiuni noi, moderne. Relații bune cu străinătatea; posibile scurte deplasări dincolo de graniță.
 
Taur
Pe 11 noiembrie, posibile situații în care nativii vor trebui să-și afirme răspicat un punct de vedere, să recurgă la gesturi forte, să-și apere statutul de autoritate în sânul familiei. În cazul în care relațiile dintre soți se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin intervenția unui membru de familie respectat. Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simți nevoia să facă ordine în relațiile cu copiii lor sau cu o persoană dragă. Uneori, dorințele lor vor fi dictate de interesele sau de preocupările care nu le mai sunt respectate sau care sunt încălcate prin răsfățul și exagerările acelora. Răbdare și metodă în cazul celor care trebuie să ducă un proiect la bun sfârșit, mai ales dacă este vorba de activități din sfera artistică sau interpretativă, care vor impune nevoia de a zăbovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a șlefui un produs, o creație. Între 14 noiembrie, după ora 01:26′, și dimineața zilei de 18 noiembrie, este posibil ca, la locul de muncă, să fie tevatură mare: discuții, situații critice, revolte ale colegilor, nemulțumiri personale afirmate răspicat. În planul sănătății, motive de enervare, de dezechilibru interior cu efecte organice imediate (crampe, dureri, spasme, stări congestive). Între 16 noiembrie după ora 10:29′, și 17 noiembrie, încărcătura astrală majoră pe casa a VII-a poate complica viața în doi, parteneriatele, asocierile, negocierea contractelor, discuțiile preliminare într-un sector de activitate. Nativii trebuie să fie cu ochii-n patru pentru a identifica și bloca orice tentativă de a fi păcăliți sau trădați. Un context vulnerabil va fi cel legat de procese și litigii, unde, se identifică posibile agravări ale situației pe fondul unor nereguli, manevre ascunse, abandonări ale împricinatului de către martori sau avocați; risc de manipulare vicioasă a actelor și documentelor în cazul unei anchete.
 
Gemeni
Pe 11 noiembrie, nativii pot avea câștig de cauză ca rezultat al tăriei lor de caracter sau a forței și priceperii cu care vor expune și vor susține o cauză. Succes la capătul unei deplasări cu scop precis. Noroc în cazul unui examen (verificare, test, interviu). Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări casnice, activități domestice, schimb de opinii, cu una sau mai multe rude, cu privire la administrarea unui bun comun, de familie. Între 14 noiembrie, după ora 01:26′, și dimineața zilei de 18 noiembrie, provocări afective: Gemeni se vor simți atrași de o persoană, de plăcerea aventurii. Posibil efort major făcut de către cei care desfășoară activități sportive în vederea recuperării forțelor fizice, afectate de o boală sau de o accidentare, ori în vederea câștigării unui record. Moment al succesului, debut sau afirmare spectaculoasă în cazul celor care desfășoară activități artistice și/sau interpretative. Între 16 noiembrie după ora 10:29′, și 17 noiembrie, răstimp dificil pentru sănătate, timp în care se pot petrece, în funcție de vârstă și starea generală a sănătății, evenimente care vor crea disfuncții organice (epuizare fizică și psihică, răceli, gripe, viroze, infecții, tulburări hormonale). În registrul muncii, Gemenii vor trăi îngrijorări, spaime, nemulțumiri sau revolte înăbușite, generate de relațiile dificile dintre ei și colegii sau șefii lor, ori pe fondul evenimentelor care alterează programul și specificul muncii lor. Guvernatorul Gemenilor, Mercur, va stârni pendulări de opinie, neîncredere în partenerii de viață, de muncă, de afaceri, oscilație în deciziile pe care vor trebui să le ia, pierdere de timp prin concentrarea pe o situație doar aparent complicată; va fi nevoie de mai multă hotărâre și echilibru. Dialoguri punctuale pe chestiuni ce privesc o colaborare sau integrarea nativului într-un proiect mai amplu.
 
Rac
Pe 11 noiembrie, capacitate de a rezolva cu bine o problemă bănească, mai ales în ipostaza salarială, prin susținerea autoritară și argumentată a punctului lor de vedere. În cazul discuțiilor provocate de nativ în acest scop, este bine să se păstreze moderația și măsura; aroganța și enervarea nu vor conduce la succes. Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, Racii vor simți nevoia să facă exerciții practice pentru a-și perfecționa îndemânarea, pentru a căpăta mai multă experiență. Spiritul critic care nu le va atrage nativilor simpatia celor vizați de observațiile lor, chiar dacă ele vor fi pertinente. Risc, pentru Raci, de a deveni chițibușari și de a se bloca la un detaliu. Între 14 noiembrie, după ora 01:26′, și dimineața zilei de 18 noiembrie, în unele familii se vor înmulți discuțiile aprinse pe o temă de interes comun. Racii vor adopta o atitudine categorică sau lipsită de suplețe care va face dialogul cu rudele și mai dificil. Situația se va complica cu cât se vor apropia de 17, 18, 19 noiembrie când, cuadratura dintre maleficii Marte și Pluto își va pune amprenta astrală asupra deciziilor și reacțiilor lor. Între 16 noiembrie după ora 10:29′, și 17 noiembrie, cavalcadă sentimentală, trăiri intense. Unii vor fi angrenați în acest vârtej afectiv pe fondul relațiilor cu copiii (adolescenți sau deja maturi) cu care intră în disensiuni majore provocate de stilul acelora de viață, de opțiunile sau de situațiile confuze în care aceia au intrat. Alte persoane se vor lăsa duse de valul unor povești de dragoste frumoase, tentante sau chiar fascinante, la început, dar care vor degenera repede, transformându-se în situații deloc limpezi și satisfăcătoare. Perioadă fecundă pentru artiști, actori, creatori de toate genurile, mai ales din sfera muzicii. Atenție la semnele, discrete încă, ce prevestesc (s-au pregătesc!) deteriorarea unor relații parteneriale de orice natură.
Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi