MENIU CAUTĂ

(publicitate) Ce este Performax Forte si de ce este cel mai bun produs?

Distribuie

Performax Forte este o formula pe baza de plante si ciuperci, continand cele mai fine amestecuri de Rhodiola rosea si Organic Cordyceps sinensis, cu magneziu si crom cu chelat special, pentru o potenta sporita, acest produs fiind cel mai bun supliment pentru o performanta sporitacare este disponibil astazi pe piata.

Ce poate face Performax Forte pentru mine?

Performax Forte este formatdin tablete cu eliberare imediata obtinute dintr-un amestec de Rhodiola rosea si Cordyceps sinensis cu magneziu chelat si crom pentru o potenta crescuta. Stiinta moderna a descoperit recent doar chimia din spatele acestor compusi remarcabili si acum culegem recompensele. Pentru prima data, tehnologia modernasi folclorul antic se unesc pentru a ne oferi un produs care este cel mai bun din ambele lumi. Performax Forte este o versiune de ultima ora a unei comori istorice, Cordyceps.

Cine poate utiliza Performax Forte?

Este folosit de oricine doreste sa mentina si sa sustina nivelurile unei energii sanatoase pentru intreaga zi. Performax Forte este sigur si natural, astfel incat sa puteti fi siguri ca Performax Forte  este cel mai bun supliment suplimentar posibil pe care il puteti cumpara.

Este Performax Forte un produs fabricat in America?

Performax Forte este fabricat in America si utilizeaza 100% USA Certified Organic Cordyceps sinensis. Este singurul produs de acest gen fabricat in America. Tulpinile unice hibridizate de Cordyceps sinensis si metodele moderne de productie biotehnologica au depasit cu mult calitatea obtinuta de la natura sau prin practici agricole obisnuite.

Fabricat din ingrediente organice 100% USA si EU Certified, cultivat pe ingrediente americane, 100% vegetarian, 100% pur, fara umpluturi sau alti aditivi, facut cu ingrediente certificate Kosher.

Continesi:

–  Extract de Rhodiola Rosea standardizat

–  Chelat de glicinat de nicotinat de crom

–  Chela de lizil glicinat de magneziu

–  Valoarea zilnica nu este stabilita.

–  Ingrediente certificate organic

Performax Forte va poate suprasolicita viata. Ce ati face daca ati putea sa va rasturnati comutatorul si sa depasiti orice lucru pe care l-ati experimentat vreodata in aceasta viata? Performax Forte este modalitatea naturala de a creste energia si performanta. Daca ati putea folosi mai multa rezistenta pentru activitatile zilnice, atunci Performax Forte poate fi ceea ce trebuie saadaugati la regimul zilnic!

Mai multe detalii pe www.performaxforte.ro

Comentarii