Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Delta Dunării, locul perfect de explorat în această primăvară

Cea mai sălbatică regiune europeană, Delta Dunării atrage o mulțime de turiști dornici să evadeze pentru câteva zile într-un loc ce mustește de tradiții, unde natura se dă în spectacol în fiecare zi, iar atmosfera este una tihnită pe toată perioada anului.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța de primăvară poți lua în calcul o escapadă în Rezervația Biosferei parte din UNESCO, prilej excelent să descoperi cele mai pitorești peisaje, să te relaxezi pe plaje sălbatice sau să faci drumeții în pădurile de nisip …

Vacanțe în Delta Dunării la tarife accesibile!

Profită de reducerile de până la 45% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile la tarife de la 688 lei/persoană. Pachetele de vacanță Delta pentru toți și Delta pentru seniori includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Locația preferată a familiilor

Gulliver Delta Resort 4* este cel mai bun loc unde poți face cunoștință cu Delta Dunării, având o poziție excelentă pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Amenajat în stil lipovenesc, complexul hotelier îți oferă cele mai bune condiții de vacanță, iar relaxare o poți găsi foarte ușor în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscină în zilele calde de vară sau la pescuit de pe ponton. În plus, poți pleca și în excursii opționale cu barca în descoperirea păsărilor și vegetației și pe distanțe mai lungi la Sulina, Sfântu Gheorghe și Letea.

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei
Recomandări

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei

Paradisul păsărilor

Considerată un adevărat muzeu al biodiversității datorită celor peste 5000 de viețuitoare pe care le găzduiește, Delta Dunării îți dezvăluie locuri neatinse de modernitate, la o plimbare cu barca.Traversează canalele strâmte care doar în lunile de primăvară pot fi navigabile, în căutarea coloniilor de pelicani comuni și creți, fotografiază nuferii – plante protejate la nivel european și surprinde cele mai spectaculoase apusuri.

Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră

La ”capătul” Deltei se întinde cel mai pitoresc sat din rezervație – Sfântu Gheorghe acolo unde fluviul se îmbrățișează cu Marea Neagră, formând cea mai frumoasă plajă virgină din România. Sfântu Gheorghe este unul dintre locurile unde încă mai poți mânca delicioasa ciorbă storceag din sturion proaspăt gătită pe malul Dunării, iar sătenii trăiesc în comuniune cu natura. Sulina, localitatea așezată la cea mai joasă altitudine din țară, nu poate fi ratată într-un sejur în Delta Dunării. Aici poți călca pe urmele vechilor pirați vizitând Farul Otoman, Muzeul Scriitorului Jean Bart, Cimitirul Piraților și impozanta Biserică cu Mozaicuri.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend in Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Oferta Valabila pana la data de 15 februarie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Close
Închide
  Close