Descoperă gama de protecție solară LErbolario, ce conține produse destinate protecției întregului corp, în toate fazele de expunere la soare.

Pentru pielea ultrasensibilă și pentru primele expuneri la soarele puternic, crema cu morcov, susan și karite cu SPF30 este ideală! Recomandată chiar şi pentru pielea copiilor, aceasta este potrivită atât pentru faţă şi sâni, cât și pentru tot corpul. Îmbogăţită cu uleiuri hrănitoare, protejează împotriva radiaţiilor UVA şi UVB, ajută la prevenirea formării ridurilor, păstrează pielea catifelată şi elastică.

SpraySole pentru corp cu SPF 30 are o eficiență deosebită, oferind pielii un confort absolut cu ajutorul uleiului de argan și extractului de goji. Totodată, garantează maximum de protecție și reduce efectele nocive ale radiațiilor solare responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii. Formula este rezistentă la apă și oferă un efect revigorant.

Unguentul superbronzant FĂRĂ FILTRE cu morcov, coajă verde de nucă&aloe veraeste dedicat persoanelor care au pielea închisă la culoare şi rezistentă, iubitoare de soare, dar şi tuturor celor care doresc să-şi intensifice cât mai mult bronzul obţinut deja. Fără filtre de protecţie solară, unguentul este bogat în elemente nutritive şi calmante, pentru a asigura confort şi splendoare pielii, în timpul şi după expunerea la soare.

Produsele LErbolario conțin substanțe naturale hidratante, hrănitoare, fiind ușor de aplicat.

Descoperă-le în farmaciile Sensiblu și află mai multe informații de aici:  facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania
instagram.com/lerbolarioromania

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri