Dar ce înseamnă “să ai o imunitate bună”?

Aceasta ar presupune ca organismul să se apere eficient de atacurile agresorilor externi, cum sunt virusurile, bacteriile, ciupercile, paraziții sau toxinele. Dar și de agresiunile interne, cum se întâmplă în cazul celulelor canceroase. Iar în acest proces de apărare, organismul cu o “imunitate bună” își păstrează starea de sănătate și o funcționare optimă.
Pentru a obține și a menține o bună imunitate, ne stau la dispozitie o mulțime de metode. Cele mai multe țin de stilul de viață și sunt intuitive: să ne hrănim echilibrat, să facem mișcare în aer liber, să ne odihnim suficient, să ne menținem o stare psihică pozitivă… Ușor de zis, greu de făcut!

De la mugurii plantelor, la imunitate 

Pol Henry. Cine este el? Medic belgian, care în urmă cu peste 60 de ani a descoperit că părțile tinere de plante pot transmite organismului uman marea lor putere de regenerare. Așa a apărut o nouă știință: gemoterapia. Numită și terapia naturală cu muguri, gemoterapia este un subdomeniu al științei numită fitoterapie, adică terapia naturală cu plante, în general.
Cercetarea și observațiile făcute de către specialiști au arătat că gemoterapia ajută organismul uman să se adapteze și să facă față provocărilor cauzate de stres și de îmbolnăvire. Întărirea imunității, în special, este un beneficiu clar demonstrat.

(Publicitate) Natural 100%. Imunitate excelentă, indiferent de sezon.

Plantele pentru imunitate excelentă cresc chiar pe la noi

Despre fructele de cătină și măceș știm că sunt bune pentru consum, deoarece au vitamina C, minerale și alte vitamine naturale. Însă, mugurii de cătină, măceș și porumbar cresc rezistența organismului și îmbunătățesc imunitatea. Se găsesc într-un produs original PlantExtrakt: Polygemma Imunitate, disponibil în farmacii și în magazinele de tip plafar.
Dacă decidem să urmăm cura de o lună, recomandată pentru întărire imunitară, este bine să știm că Polygemma Imunitate se adresează adulților și copiilor de peste 2 ani și că putem repeta utilizarea de 2-3 ori pe an.
Preocuparea pentru creșterea rezistenței organismului este firească, indiferent de sezon, și vă îndemn să aveți încredere în puterea organismului de a se echilibra, putere pe care o puteți susține prin gemoterapie.

www.plantextrakt.ro

www.naturisti.ro

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI