Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Sforăitul și apneea în somn se pot ameliora în decorul potrivit

Cine s-ar fi gândit că o saltea bună pe pat te poate scăpa de tulburările de respirație în somn? Ei bine, în unele cazuri, e suficient să investești într-o saltea bună și în decorul potrivit ca să scapi de sforăit și de apnee.

Mulți ajung la intervenții chirurgicale complicate și traumatizante. Alții se chinuie cu tot felul de accesorii agățate de nas, doar-doar scapă de sforăitul zgmotos și deranjant pentru toți cei din jur. În multe cazuri, problemele legate de respirație, sforăitul, apneea în somn sunt cauzate de o deviație a septului. Numai că graba la corecția chirurgicală a acesteia nu este o soluție. Și asta pentru că, de cele mai multe ori, altele sunt cauzele problemelor.

De ce apar sforăitul și apneea

O simplă vizită la medic îți poate scoate la iveală cauza neplăcerilor. În general, se recomandă medicamente care reduc congestia nazală și eliberează căile respiratorii. Însă acestea pot da dependență, dacă nu sunt utilizate corespunzător. Antihistaminicele previn manifestările de tip alergic, precum nasul care curge. Dacă există inflamații nazale, atunci se utilizează spray-urile pe bază de cortizon. Acestea reduc și riscul de infecție a sinusurilor. Numai în cazurile extreme, când căile aeriene se blochează și apar sângerări frecvente, se ia în considerare corecția chirurgicală. Uneori, poate fi vorba despre alergii. Dar și moștenirea genetică are un cuvânt greu de spus. Kilogramele în plus, gâtul mai gros și abdomenul proeminent sunt factori care accentuează neplăcerile.

Așa scapi de probleme

Specialiștii susțin la unison că un somn lipsit de calitate duce la apariția unor probleme de sănătate precum obezitatea, hipertensiunea, diabetul, impotența, scăderea dorinței sexuale, reducerea concentrării, scăderea productivității și la producerea de accidente rutiere și la locul de muncă. Când tulburările de somn îți creează probleme, trebuie să iei măsuri. După o vizită la un laborator de somnologie și un test de specialitate, ți se poate recomanda să dormi cu un aparat special. Dar este foarte important și mediul în care dormi.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

Ai nevoie de o saltea bunăPrintre recomandările medicale se numără și amenajarea corespunzătoare a spațiului de dormit. Acesta trebuie să fie mereu aerisit și curat. Trebuie înlăturați posibilii alergeni. Renunță la accesoriile de care nu ai nevoie. Și nu face din dormitor un spațiu de depozitare. O saltea bună completează acest ansamblu. Spre exemplu, Relano Neo  este o saltea fermă cu proprietați ortopedice excelente. Centrul din spumă Elioform susține coloana vertebrală în poziția corectă și, în același timp, ameliorează tensiunea din mușchi și articulații. Materialul textil modern ajută la reglarea naturală a temperaturii corpului. Și oferă o senzație de răcoare în timpul verii și o senzație de căldură în timpul iernii.

Close
Închide
  Close