Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Pensiunea Brandeberg, cazare în condiții excelente
Lifestyle Libertatea > Lifestyle

(Publicitate) Pensiunea Brandeberg, cazare în condiții excelente

Atunci când suntem în căutarea unui loc de cazare, confortul se definește pentru fiecare altfel. Sunt persoane care se mulțumesc cu un minim de condiții și pentru care prețul este cel mai important aspect și persoane care, pentru a se simți cu adevărat bine, au nevoie de condiții excelente.  Acestora din urmă li se adresează Pensiunea Brandeberg din Bran.

Când alegem să ne petrecem timpul în zona turistică Bran ne dorim să beneficiem și de un loc de cazare cât mai bun, la prețuri competitive. Când optăm pentru această  destinație turistică montană, există în principal două motive pentru care să o preferăm. În primul rând pentru peisaje și aerul curat și în al doilea rând pentru obiectivele turistice.  Însă, pentru a ne bucura din plin de frumusețea naturii va trebui să ne găsim și o cazare cât mai avantajoasă.

De ce este Brandeberg Pension & Restaurant un loc de cazare excelent?

Zona turistică Bran-Moeciu este o zonă turistică foarte apreciată și de multe ori chiar  aglomerată. Atunci când ajungem în această regiune cu certitudine ne dorim și să găsim un loc de cazare care să ne ofere tot confortul de care avem nevoie, spații de recreere și de petrecere a timpuui, dar și acces facil la cele mai importante obiective turistice din zonă.

Pensunea Brandeberg pare să fie alegerea perfectă în acest sens, deoarece oferă o serie de avantaje pe care niciun turist nu le poate neglija:

 • este o frumoasă pensiune de inspirație tiroleză, cu un farmec aparte și cu un design interior deosebit;
 • dispune de restaurant propriu, unde puteți consuma produse bio autentice din zona Branului, lactate şi brânzeturi diverse, pastramă de berbecuţ, păstrăvi, cartofi, mere, miere, gemuri, dulceţuri, zacuscă, salată de vinete, murături în oţet şi saramură;
 • locația este ideală atât pentru a petrece un timp extrodinar cu familia, cu prietenii, pentru un teambuiding reușit sau pentru o întâlnire de afaceri;
 • dispune de 13 camere duble, 1 camera dubla de luxe și 1 apartament, suficient spațiu pentru a face cea mai potrivită alegere;
 • mobilierul este deosebit, toate camerele fiind mobilate cu piese din lemn masiv, pictate;
 • fiecare cameră are baie proprie, vă asigură un confort sporit și oferă priveliști cu totul speciale;
 • locatia pune la dispozitie o sala de conferințe multifuncțională, cu o capacitate de 50 de locuri, în sistem amfiteatru, pentru diverse activități team building, worshop-uri, seminarii, mese rotunde;
 • puteți avea parte de parcare gratuită, păzită și supravegheată video, internet Wi-Fi în camere și spațiile publice, biliard, tenis de masa, air-hockey, darts, pat suplimentar în cameră, închirieri biciclete, masaj relaxare;
 • este foarte aproape de o serie de obiective turistice deosebite, precum Castelul Bran,  Peștera Moieciu, Cetatea Râșnov, Cheile Grădiștei și Cheile Moeciului, Cheile Dâmbovicioarei, pârtii de schii.
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

Așadar această unitate de cazare și restaurant oferă toate facilitățile necesare pentru o cazare de excepție și  accesibilitate la toate obiectivele turistice din zonă.

Care sunt principalele obiective turistice pe care să le vizitați dacă vă cazați la Pensiunea Brandeberg?

Zona Bran-Moeciu este o zonă deosebită, ce oferă turiștilor pe lângă peisaje spectaculoase, și numeroase atracții turistice de vizitat. Cele mai importante dintre acetea sunt:

 • Castelul Bran

Este cel mai important și vizitat obiectiv turistic al zonei. Este situat la aproximativ 30 de Km de Brașov la înălțime între munții Piatra Craiului și Bucegi. Se află astăzi în proprietatea familiei de Habsburg și oferă vizitatorilor pe lângă frumusețea arhitecturală, numeroase colecții de obiecte de decor, costume populare și evenimente culturale.

 • Peștera Liliecilor
Gabriela Firea atacă proiectul de testare al Ministerului Sănătăţii
Recomandări
Gabriela Firea atacă proiectul de testare al Ministerului Sănătăţii
 

Este situată în satul Peștera din județul Brașov și este un obiectiv protejat. Aici trăiesc specii rare de lilieci, unice în România și Europa. Chiar dacă nu a fost amenajată pentru a fi deschisă vizitării, ea este unul dintre cele mai vizitate obiective ale zonei.

 • Cheile Grădistei

Impresionează prin altitudine și prin peisajele minunate pe care le dezvăluie privirilor turiștilor. Din zonă sunt vizibili Craii Carpatilor și Bucegi , dar și cascada de apă ce curge pe travertin, numita ,,La Chisatoare”.

 • Cetatea Rașnov

Este al doilea cel mai vizitat obiectiv din regiune. Această construcție fortificată, fiind amplasată la înățime, pe un deal calcaros, oferă pe lângă mostre de vestigii arhitectuarele medievale și o priveliște cu totul specială. Situată langă un vechi drum comercial, ce lega Brașovul de Țara Românească, ea permitea controlul accesului in Transilvania.

 • Cheile Dâmbovicioarei și Peștera Dâmbovicioarei

Cheile Dambovicioarei se întind pe o distanta de 2 kilometri, între depresiunile Dâmbovicioara și Podul Damboviței. Cea mai importantă peșteră din zonă este Peștera Dâmbovicioarei, ce are o lungime de 250 de metri și poate fi străbătută foarte uțor, datorită plafonului sau înalt.

 • Munții Piatra Craiului

Crestele se întind pe latura de vest si nord-vest a culoarului Rucar-Bran și oferă numeroase trasee turistice, de dificultăți diferite. Cel mai înalt punct al munților este varful La Om, cunoscut ca Piscul Baciului, cu o altitudine de 2.238 de metri.

Ar fi și păcat să nu vă bucurați de toate aceste obiective, în condițiile în care Pensiunea Restaurant Brandeberg vă oferă tot confortul necesar pentru a porni la aventură!

Close
Închide
  Close