Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Produse din inima naturii - ce consumi pentru a te simți bine

În ultimii ani ne dăm seama că o tactică de marketing este aceea de a promova ideea de bio, produs ecologic, produs natural. Lumea devine conștientă că are o astfel de nevoie și atrasă de principiul în sine cumpără în neștire. O abordare corectă și sănătoasă înseamnă nevoia de a alege o sursă de încredere pentru astfel de produse, pentru garanția că ceea ce achiziționați este și ceea ce se prezintă a fi.

Puterea naturii, eficienţa produselor naturale sunt de necontestat. Din acest motiv la bacanianaturista.ro se mizează pe calitate, extracte naturale, în reprezentarea unor produse variate și utilizate la scară largă. Un astfel de magazin deține așadar varianta unor alimente și nu numai care nu doar că sunt gustoase, ci și sănătoase, naturale, savuroase. Este o întoarcere la simplitate, când industria nu atinge produsele în forma cea mai agresivă, când alimentele procesate sunt excluse din ecuație.

La bază stau cunoștințele în medicină alternativă, apifitoterapia și ayurveda. Așadar selecția de produse are în vedere modul în care ceea ce se consumă sau se folosește de zi cu zi este de folos, realmente, corpului uman.

Necesități nutriționale de zi cu zi

Un principiu clasic în alimentație este de a consuma produse variate. Diversificarea este importantă și aduce un echilibru. Totodată, se presupune că din alimentație corpul are parte de doze necesare de nutrienți, vitamine și minerale. Însă în zilele noastre se pune mai mult accent pe gust și aspect, decât pe ceea ce realmente conține un produs. Totodată, s-au schimbat principiile de cultivare spre exemplu, iar hrana nu mai poate compensa cu necesitățile organismului, este mai săracă în compoziția sa nutritivă, de aceea trebuie să existe completări și suplimente.

Băcănia Naturistă propune o selecție de produse care să acopere tot necesarul uman, în orice moment al zilei. Ba chiar propune și tipuri de apă potabilă, alcalină. Astfel, când se înțelege care este efectul a ceea ce se consuma, în organism, devine o responsabilitate asumată ca orice aliment să fie ales cu grijă.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Ce se regăsește în ofertele acestui magazin se referă la băuturi, produse alimentare de consum, gustări, dulciuri, chiar și pastă de dinți. Unele dintre acestea sunt mai puțin cunoscute ca și denumire, dar recomandate pentru că au beneficii complexe asupra organismului. Altele sunt deja binecunoscute.

Iată și câteva recomandări:

Apă alcalină

Există numeroase dezbateri pe această temă. Consumul regulat de apă alcalină se presupune că echilibrează ph-ul din organism, ceea ce favorizează o stare de bine și evitarea bolilor de orice fel, care se dezvoltă de regulă într-un mediu acid.

Apa alcalină nu conține metale grele. Pe termen lung acest tip de apă avantajează funcționarea optimă a sistemului digestiv, a ficatului și rinichilor în mod special. La Băcănia Naturistă apa alcalină se va regăsi în diverse cantități și prețuri.

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»
Recomandări

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»

 

Argintul coloidal ionic

Acest produs poate înlătura bacterii și viruși, având eficienţă asupra majorității agenților micotici, efect vizibil în scurt timp. Așadar, pentru că permite o detoxifiere a organismului și are rol antioxidant, argintul coloidal este recomandat adesea în terapiile de purificare.

Un astfel de produs se regăsește sub formă de picături, diluat sau nu și poate fi consumat ca atare. După caz, poate fi folosit în cosmetică, în nebulizator, ca apă de gură, pentru băi de picioare sau șezut, ca o compresă etc.

Alte produse

Săpunul natural din gălbenele este o întoarcere la natură. Acesta permite pielii un grad optim de curățare, dar și de hidratare, ajutând la refacerea acesteia. Categoria de cosmetice include de asemenea și creme de hidratare.

Alte produse interesante regăsite aici se referă și la cele cu un conținut bogat de miere naturală. Miedul, o licoare miraculoasă, un amestec de nutrienți, ciocolată sau delicii pentru vegani sunt de asemenea parte din lista de opțiuni aici.

Tolo: Ce putem face? Să nu-i lăsăm pe cei fără ajutor să cadă în uitare!
Recomandări

Tolo: Ce putem face? Să nu-i lăsăm pe cei fără ajutor să cadă în uitare!

 

Cu mențiunea că nici unele nu conțin e-uri și clasici stabilizatori, agenți de îngroșare sau conservanți, produsele de la Băcănia Naturistă rezumă ce înseamnă de fapt natural și sănătos. Vei evita să consumi, indirect și nevoit, un produs gustos dar plin de arome artificiale, coloranți sau zahăr. Fără nitriți, nitrați, acestea sunt o emblemă a consumului responsabil de alimente.

Cât despre prețuri, amintim că acestea nu trebuie să fie un reper. Suntem conștienți cu toții că într-o astfel de ecuație contează mereu calitatea, nu cantitatea. Nu ce pare scump trebuie să intrige, ci acele alimente ce sunt prea ieftine.

Close
Închide
  Close