Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Top 5 destinații potrivite pentru vacanțe exotice

Vacanța înseamnă relaxare, dragoste față de natură și griji lăsate acasă. De aceea, dacă încerci să schimbi tot ceea ce alegeai înainte, atunci când venea vorba de un sejur, o vacanță exotică ar putea fi soluția perfectă.  Pentru a te ajuta să iei o hotărâre, am făcut o selecție a celor mai potrivite destinații turistice pentru organizarea unor vacanțe exotice de neuitat.

Valparaiso, Chile o comoară a Patrimoniului Mondial Unesco

Valparaiso este un oraș colorat la propriu și la figurat, cu locuințe desenate în nuanțele curcubeului, motiv pentru care trebuie să se regăsească pe lista ta de priorități de vacanță. Acest oraș face parte din Patrimoniul Mondial Unesco, motiv pentru care este demn de luat în considerare atunci când plănuiești o vacanță alături de familia ta.

Vei pleca de aici cu amintirea unor locuri minunate, precum Cerro Bellavista si Museo a Cielo Abierto. În plus, vei putea cutreiera prin magazinele din Cerro Artilleria, pentru a cumpăra numeroase suveniruri care să îți aducă aminte de aceste locuri minunate.

Viña del Mar este un alt loc în care trebuie să ajungi pentru a te bucura de plajă și mare. Cel mai bine ar fi să organizezi o vacanță în aceste locuri în luna martie, pentru a participa la festivalul recoltelor de vinuri, devenit deja celebru.

Braga, Portugalia – Simbolul vechilor orașe portugheze

Portugalia este o țară exotică în sine, în care oricine și-ar dori să ajungă. Poți organiza o vacanță acolo în timpul sărbătorilor Pascale și, astfel, vei descoperi numeroase tradiții și festivaluri interesante.

Foarte aproape de Braga se află Tenões, o parohie în care se păstrează încă vii tradițiile locului. Nu pleca de aici fără să vizitezi biserica construită în stil baroc Bom Jesus do Monte, iar la întoarcere bucură-te de o plimbare cu telefericul.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Braga este pe de o parte un vechi orășel portughez care păstrează viu farmecul vremurilor de altă dată, iar pe de altă parte este un oraș cu mulți tineri, fiind și un centru universitar cunoscut.

Krabi, Thailanda – Provincia cu ape de azur

Krabi este una dintre cele mai populare destinații din Thailanda, motiv pentru care nu ai cum să nu poposești aici atunci când organizezi o vacanță în acele locuri. Krabi este cunoscută pentru frumusețea plajelor sale sălbatice, pentru apele de azur, pentru nisipul auriu și pentru liniștea locului.

Cascadele, grotele, recifurile de corali sunt alte motive pentru care merită să alegi Krabi, destinația preferată a celor ce ajung în Thailanda. Martie este luna perfectă pentru o vacanță organizată în aceste locuri.

Zanzibar, Tanzania – Arhipelagul cu o cultură fascinantă

Frumusețea acestui loc te lasă mut de uimire, astfel că Zanzibar face parte din categoria celor mai frumoase destinații de vacanță, rămânând mereu în topul preferințelor turiștilor. Acolo te poți bucura de farmecul insulei, pornind de la plajele cu nisip alb, palmierii înalți și răcoroși și satele idilice, până la resorturile fabuloase.

Localnicii te vor impresiona atunci când culeg fructele de mare ce ajung pe plajă după maree, dar și cu privire la modul în care aceștia păstrează încă vie tradiția locului. Februarie și martie sunt considerate luni perfecte pentru plănuirea unei vacanțe în aceste locuri deosebite.

Fie că alegi Zanzibar, Chile sau Portugalia, aceste destinații de vacanță te vor impresiona.

Close
Închide
  Close