De Mirela Dinica,

Cate si mai cate stiluri trasnite de aerobic si dans se inventeaza pentru doamnele si domnisoarele care ravnesc la un corp tras prin inel! “Scotocind” prin tolba antrenorilor de pe la salile de fitness, am descoperit cel mai nou si mai inedit stil: Afro Dance. Recunoastem: la inceput ne-a atras denumirea. Insa dupa ce am vazut despre ce este vorba, am decis ca nu e doar o “fita”, ci o imbinare de miscari placute si totodata benefice siluetei.


“Frate” cu Latino Dance si Aero Dance, Afro Dance ne-a fost prezentat in premiera de suedezul Richmond Joshua Bachia, venit special in Romania pentru cateva demonstratii in cadrul evenimentului “Fitness & Lifestyle Revolution”. In curand, doritoarele vor putea sa se inscrie la astfel de ore la World Class Health Academy (situata pe Calea Victoriei, nr. 63-81, Bucuresti, telefon 313.11.04).


In exclusivitate pentru Libertatea, Richmond a initiat-o si pe Giulia Anghelescu (ex-Candy) in tainele Afro Dance, care se bazeaza pe miscari preluate din dansurile africane si adaptate unei ore de aerobic. Nu lipsesc elementele de stretching, cardio si dans.


Richmond, care semneaza coregrafia unor artisti precum September, Dr. Alban sau Bounce, ii arata Giuliei o miscare pentru intarirea muschilor fesieri si pentru coapse (dreapta sus). Evident, toate acestea se fac pe ritmuri afroCoregraful ii explica Giuliei pozitia corecta a corpului: picioarele departate, usor flexate, spatele drept, abdomenul incordat, bratele indoite de la cot (stanga). Urmeaza pozitia cu bratele ridicate deasupra capului (dreapta)


 


Dupa o ora de Afro Dance, Giulia si Richmond se sincronizau perfect, aceste elemente Afro Dance facand parte acum din noua coregrafie a cantaretei


 


 Chiar daca pare un ritual pentru aducerea ploii, prin aceste miscari puteti scapa de colaceii de pe talie


 Richmond ii arata Giuliei o miscare ce antreneaza principalele grupe musculare (stanga). Ulterior ii atrage atentia ca nu trebuie neglijata nici pozitia bratelor, care este extrem de importanta, aceasta conferind gratie intregului corp (dreapta)

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile