Detectivii Riggs (Mel Gibson) şi Murtaugh (Danny Glover) sunt pe urmele unui diplomat sud-african implicat în traficul de stupefiante. Însă, în ciuda dovezilor, poliţia nu poate să-l aresteze fiindcă acesta are imunitate. Dar, cu ajutorul unui informator şi al secretarei omului politic, care se îndrăgosteşte de Riggs, detectivii încearcă să dejoace planurile traficantului.

Yakuza – Antena 1 – 20:304067-163912-pic2.jpg

Guvernatorul oraşului Tokio este asasinat de către mafia japoneză, Yakuza. Şeful biroului local CIA îl desemnează pe agentul Travis Hunter (Steven Seagal, foto), un maestru al artelor marţiale, să se ocupe de caz. Acesta ştie cum acţionează cei din Yakuza, fiind antrenat de un fost membru al organizaţiei. Astfel, cu ajutorul cunoştinţelor sale, el îl găseşte şi îl înfruntă pe şeful mafiot.

Particulele elementare – TVR1 – 00:15

Filmul prezintă povestea a doi fraţi vitregi, cu personalităţi diametral opuse, Michael şi Bruno. Primul e atât de implicat în cercetările genetice încât refuză orice tip de relaţie, iar al doilea e sclavul fanteziilor sale, dispus chiar să plătească pentru diverse favoruri sexuale. Totul se schimbă atunci când cei doi se îndrăgostesc.

4067-163921-pic3.jpgCredo – HBO – 22:55

Nişte studenţi ai Facultăţii de teologie din Londra se sinucid printr-un ritual sângeros. Şase ani mai târziu, cinci prieteni care caută un loc pentru o petrecere intră în casa în care s-a petrecut tragedia şi care acum este abandonată. Ei descoperă că locul e bântuit de o forţă malefică, al cărei scop e acela de a-i ucide… Un film cu Myanna Buring şi Colin Salmon (foto).

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

De-aş da timpul înapoi – Hallmark Channel – 22:00

Jane, iubita lui George (David Sutcliffe), nu mai vrea să se căsătorească, după ce Doug, fostul ei soţ, i-a frânt inima. Bărbatul îşi doreşte să o fi cunoscut pe Jane înainte de căsătoria ei. În mod surprinzător, prin magie, el călătoreşte în trecut, cu 10 ani în urmă, când femeia urma să se4067-163922-pic4.jpg mărite. Acum trebuie doar să o convingă să facă alegerea potrivită…

Înainte să afle diavolul că ai murit – HBO – 21:00

Andy are nevoie disperată de bani. Împreună cu fratele lui, Hank, pune la cale jefuirea magazinului de bijuterii al părinţilor lui. Din nefericire, lovitura este un dezastru şi afectează dramatic viaţa întregii familii. Un film cu Albert Finney şi Marisa Tomei (foto).

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare
Recomandări

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare

4067-163955-pix.jpgUn loc întunecat – KanalD – 00:15

Anna Veigh (Leelee Sobieski, foto) se angajează ca guvernantă la un orfelinat. După un timp, femeia începe să audă şi să vadă tot felul de lucruri ciudate. Tulburată, Anna începe să creadă că imobilul este bântuit de spiritele foştilor angajaţi. În alte roluri evoluează Tara Fitzgerald, Christian Olson şi Gabrielle Adam.

Parteneri – Naţional TV – 20:15

Sătul de slujba banală pe care o are, Bob fură un program de calculator de la firma la care lucrează. El vrea să îl vândă mafiei japoneze, iar cu banii obţinuţi să înceapă o nouă viaţă. Însă, în drum spre Los Angeles, un hoţ pe nume Axel (Casper van Dien) îi fură servieta în care se află programul şi îl obligă să devină parteneri…

4067-163960-pix1.jpgEducaţia lui Charlie Banks – cinemax – 22:55

Într-o zi, Charlie Banks (Jesse Eisenberg, foto) vede cum un bătăuş pe nume Mike aproape că omoară în bătaie doi adolescenţi. Deşi le declară poliţiştilor tot ce a văzut, refuză să depună mărturie împotriva agresorului, fiindu-i frică de acesta. Câţiva ani mai târziu, la universitatea unde învaţă Charlie îşi face apariţia Mike, dornic să se răzbune.

După 22 de ani de trăit în SUA, medicul Daniela Bota a vrut să se întoarcă în România ca să salveze vieți. Ce a urmat după ce a vrut să își echivaleze studiile facute în SUA
Recomandări

După 22 de ani de trăit în SUA, medicul Daniela Bota a vrut să se întoarcă în România ca să salveze vieți. Ce a urmat după ce a vrut să își echivaleze studiile facute în SUA

Scut uman – Naţional TV – 22:15

Doug Matthews (Michael Dudikoff) este un fost puşcaş marin, care a antrenat soldaţii americani trimişi să lupte în IraK. Acum lucrează pentru CIA, iar când află că fratele său e prizonierul unui general arab, Doug organizează o misiune de salvare. În alte roluri Tommy Hinkley şi Hana Azoulay.

Doi extratereştri diabolici – Prima TV – 21:30

My-ik (Dietrich Bader) şi Du-ug (Chris Parnell) sunt nişte extratereştri diabolici, dar foarte naivi, de pe planeta Kabijj. Înarmaţi cu săbii ascuţite, ei au două zile la dispoziţie pentru a cuceri Pământul. Totul pare destul de uşor, numai că planurile lor sunt zădărnicite de oamenii cu care intră în contact.

4067-163966-pix2.jpgO slujbă murdară – TVR2 – 00:10

Amanta unui mafiot şi soţia unui viitor procuror sunt omorâte cu sânge rece de un asasin. Poliţistul Manning (Lance Reddick, foto), care e desemnat să rezolve crimele, descoperă că, în mod surprinzător, între cele două crime există o strânsă legătură. În alte roluri evoluează Austin Pendleton şi Mike McGlone.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci