De Alina Guta,

Ingrediente: 1 kg cotlete de miel cu os, 10 legături de ceapă şi 10 de usturoi verde, o cană mare de borş, o lingură de pastă de tomate, cinci linguri de ulei, sare, puţin piper, rozmarin.
Mod de preparare: carnea de miel se spală şi se pune la prăjit, câteva minute, la foc înăbuşit, apoi se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate în bucăţele de cel mult 3 cm lungime, se amestecă şi se mai lasă 5 minute.

Se pun borşul fiert în prealabil, pasta de tomate şi o cană de apă. Se lasă să clocotească, iar când carnea e destul de fragedă, se sărează şi se piperează după gust, se pune puţin rozmarin şi se introduce la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute, ca să mai scadă. Se poate servi cu verdeaţă proaspătă şi cu o linguriţă de dulceaţă.

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate