Ingrediente: 1 kg cotlete de miel cu os, 10 legături de ceapă şi 10 de usturoi verde, o cană mare de borş, o lingură de pastă de tomate, cinci linguri de ulei, sare, puţin piper, rozmarin.
Mod de preparare: carnea de miel se spală şi se pune la prăjit, câteva minute, la foc înăbuşit, apoi se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate în bucăţele de cel mult 3 cm lungime, se amestecă şi se mai lasă 5 minute.

Se pun borşul fiert în prealabil, pasta de tomate şi o cană de apă. Se lasă să clocotească, iar când carnea e destul de fragedă, se sărează şi se piperează după gust, se pune puţin rozmarin şi se introduce la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute, ca să mai scadă. Se poate servi cu verdeaţă proaspătă şi cu o linguriţă de dulceaţă.

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Tichete de 1.000 de euro de la Primăria Capitalei. Cui le va da Gabriela Firea
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Tichete de 1.000 de euro de la Primăria Capitalei. Cui le va da Gabriela Firea
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
HOROSCOP
Horoscop 11 august 2020. Leii trebuie să decidă, clar și limpede pentru oricine, ce e mai important pentru ei
RECOMANDĂRI