MENIU CAUTĂ

Scăpaţi de acnee cu suc de lămâie

Distribuie

1. Aveţii grija de ten. Îngrijirea zilnică a tenului contează foarte mult, fiind un factor decisiv pentru a scapa de acnee şi a preveni apariţia coşurilor. Nu vă culcaţi niciodată fără a vă demachia, deoarece pe faţă există bacterii, praf sau sebum care pot închide porii.Dimineaţa, înainte de a aplica produsele cosmetice, demachiaţi tenul şi folosiţi o cremă hidratantă care protejează pielea de factorii externi.

2. Produsele cosmetice. Ascest tip de produsele vă pot ajuta să scăpaţi de coşurile nedorite de pe faţă. Înainte de a vă cumpăra aceste produse, citiţi cu atenţie ingredientele pentru a nu fi alergică la vreunul dintre ele.
3. Încearcaţi remediile naturiste. Acestea pot fi folosite de toate persoanele, cel mai bine ar fi să le folosiţi în funcţie de tipul tenului. 

3. Aplicaţi vitamina E. Aceasta are proprietăţi antioxidante şi curăţă în profunzime tenul.

4. Suc de lămâie. Aplicaţi în fiecare zi suc de lămâie pe faţă cu ajutorul unui disc demachiant din bumbac. Aşteaptaţi câteva minute până când se usucă şi ştergeţi faţa cu un prosop umed.

5. Pasta de dinţi.  Este un alt remediu simplu care poate fi utilizat pentru a scapa de coşurile umflate. Aplicaţi puţină pastă pe coşuri înainte de a merge la culcare şi lasaţi să acţioneze până a doua zi.

Comentarii