MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2018 21:00 , de Florin Ghioca

Surf ca-n filme! Actorul Dorian Boguță, confundat cu Jason Statham

Distribuie

Actorul Dorian Boguță a fost confundat cu celebrul Jason Statham, în cadrul unui eveniment nautic care promova cel mai recent film al superstarului britanic.

Printre zecile de participanți prezenți la eveniment, au existat câteva persoane care s-au frecat bine la ochi, nevenindu-le să creadă că Jason Statham este în România!

Ulterior, când Boguță a ajuns la mal și-au dat seama că este vorba despre actorul român care seamănă izbitor, cel puțin când face surfing, cu omologul său britanic. Amuzat de această confuzie, Boguță a lăsat totuși să se înțeleagă că nu ar refuza genul de roluri pe care Statham le interpretează în filmele de acțiune, cu condiția de a se pregăti la rândul său înainte.

De altfel, Boguță s-a aflat pe lac chiar cu prilejul evenimentului care și-a propus să promoveze premiera filmului „The Meg', în care Statham are un rol principal, în filmul despre cel mai mare rechin din lume, premiera în România urmând să aibă loc pe 10 august.

Dorian Boguță vine după o perioadă încărcată, în care a avut, la o distanță de doar două săptămâni, două filme: un lungmetraj regizat de el, intitulat „Urma', acesta fiind și debutul său în această ipostază, și unul realizat de Andrei Gruzsniczki, unde are rolul principal.

Dorian Boguță în acțiune FOTO: Florin Ghioca

Dorian Boguță în acțiune     FOTO: Florin Ghioca

Comentarii